Ambiance Flevosol is op zoek naar jou!

Ambiance Flevosol is een modern familiebedrijf, gevestigd in Almere. Als onderdeel van Ambiance Zonwering, de grootste zonweringspecialist van Nederland, leveren wij kwalitatief hoogwaardige binnen- en buitenzonwering en rolluiken. Ambiance Flevosol staat voor een maximale klant- en servicegerichte werkwijze. 

Vanwege de aanhoudende drukte en de groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar jou!

Monteur Buitendienst

De functie bestaat uit montage van zonwering, rolluiken en verwante producten, zowel bij particulieren als bedrijven. Je werkt hoofdzakelijk op locatie bij klanten. Als monteur bij Ambiance Flevosol ben je onderdeel van een enthousiast team. Jou focus ligt hoofdzakelijk op het monteren, service verlenen en repareren. Hiermee ga je voor de beste oplossing voor de klant. Met een divers aanbod en met een focus op de laatste trends en ontwikkelingen, is er voor jou geen dag hetzelfde!

Jouw functie & verantwoordelijkheden:

Je bent zelfstandig of met een collega op pad, verantwoordelijk voor een bus met gereedschap en de tevredenheid van onze klanten. Je bent in staat om creatieve en technische verantwoorde oplossingen te bieden. Je monteert en onderhoud zonwering, garagedeuren en adviseert uit commercieel oogpunt aanverwante producten op een niveau passend bij Ambiance.

Ben jij wie wij zoeken?

Als monteur heb je gevoel voor techniek en  weet je goed de weg in de gereedschapskist. We verwachten dat je bereid bent de nodige trainingen en cursussen te volgen.

Uiteraard heb je je rijbewijs en ben je communicatief vaardig en je stelt je flexibel op. Ervaring in de zonweringbranche is een pré.

Arbeidsvoorwaarden:

  • Fulltime baan in een enthousiast team
  • Veel afwisseling
  • Werken met modern materiaal
  • Een passend salaris afhankelijk van de kennis en ervaring
  • Prima primaire en secundaire voorwaarden

Interesse?

Heb je vragen over deze vacature of wil je solliciteren naar deze functie dan kun je contact opnemen met: Harm Starke per mail info@flevosol.com of per telefoon (036) 533 11 60.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld