Zoek je zonneschermen in Almere? Bekijk ons assortiment!

Een zomerdag in Almere betekent genieten van het water en het groen om je heen. Heerlijk zonnen op het Almeerderstrand of zwemmen in de Oostvaardersplassen. Of kom je liever tot rust in het Vroege Vogelbos of het groene Kromslootpark? Een omgeving om te ontspannen en te genieten van de natuur, terwijl je toch in de buurt bent van alle voorzieningen van de stad. Niets is fijner dan thuiskomen in een comfortabel leefklimaat. Met een zonnescherm blokkeer je de zonnestraling en verlaag je de temperatuur in huis tot wel 5 graden tijdens de zomermaanden.

Wil je een nieuw zonnescherm kopen voor je balkon of buitenruimte in Almere? Wij bieden een breed scala aan zonneschermen op maat. Onze zonneschermen hebben een lange levensduur en zijn daarom een duurzame oplossing voor moderne woningen in Almere.

Meer weten over zonneschermen? Klik hier!

Ruim assortiment zonneschermen in Almere

Ambiance Flevosol in Almere biedt diverse soorten zonneschermen aan, waaronder uitvalschermen en knikarmschermen. Onze zonneschermen zijn beschikbaar in verschillende kleuren en maten, en worden standaard geleverd met elektrische bediening via een schakelaar of afstandsbediening. Hierdoor zijn onze zonneschermen eenvoudig af te stellen en te bedienen. Er is altijd een optie die aansluit op jouw wensen en behoeften.

Bescherming tegen de zon

Op een warme zomerdag in Almere biedt ons zonnescherm de perfecte beschutting tegen de felle zon. Dit zorgt voor een aangename temperatuur in huis en vermindert de behoefte aan airconditioning. Daarnaast kan ons zonnescherm schadelijke Uv-straling blokkeren en biedt het privacy. Bovendien zijn de doeken van onze zonneschermen behandeld met een waterdichte coating voor eenvoudig onderhoud.

Zonnescherm op maat gemaakt in Almere

Moderne woningen in Almere hebben vaak specifieke afmetingen en designkenmerken die een standaard zonnescherm niet goed zouden passen. Een zonnescherm op maat gemaakt biedt niet alleen een perfecte pasvorm, maar kan ook worden aangepast aan de specifieke behoeften van de klant. Zo kunnen er extra functies worden toegevoegd, zoals een zonnesensor, of kan het materiaal worden gekozen op basis van persoonlijke voorkeuren en stijl.

Luxaflex Outdoor zonnescherm, knikarmscherm Nova Shade, grijs gestreept doek, grijs frame

Hoe lang gaat een zonnescherm mee in Almere?

Zonneschermen kunnen jarenlang meegaan als ze van hoogwaardige materialen zijn gemaakt en goed worden onderhouden. Over het algemeen kan worden gesteld dat een zonnescherm tussen de 10 en 15 jaar meegaat. Echter, met regelmatig onderhoud en het vervangen van versleten onderdelen kan de levensduur worden verlengd. In deze inspiratieblog lees je daar alles over.

Kortom, een zonnescherm op maat is een slimme investering voor moderne woningen in Almere. Ambiance werkt met hoogwaardige materialen en ervaren vakspecialisten om jou de beste service en kwaliteit te bieden. Met jaarlijks onderhoud verleng je de levensduur van het zonnescherm, waardoor je nog decennialang geniet van de voordelen van het zonnescherm.

Luxaflex Outdoor zonnescherm, knikarmscherm Fiora Grande, zwart doek uni, zwarte cassette

Prijsindicatie zonnescherm op maat in Almere

De prijs van een zonnescherm is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afmeting, het type en de gekozen doeksoort. Een persoonlijke prijsindicatie geeft het beste weer wat de kosten zijn voor jouw wensen voor een zonnescherm in Almere.

Ben je benieuwd naar de prijzen van onze zonneschermen op maat in Almere? Vul de prijsindicatie in en krijg een persoonlijk antwoord van onze vakspecialisten van Ambiance Flevosol in Almere.

Ambiance zonnescherm, knikarmscherm, grijs gestreept doek, RAL 9010 wit frame, somfy motor

Wat zijn de voordelen van elektrische zonneschermen in Almere?

Elektrische zonneschermen bieden verschillende voordelen ten opzichte van handmatige zonneschermen:

  • Een elektrisch zonnescherm kan de temperatuur in huis verlagen zonder airconditioning.
  • Ze kunnen energiekosten besparen door zonnestralen tegen te houden voordat ze het huis binnendringen, dit werkt nog beter met een automatische zonnesensor van Somfy.
  • Zonneschermen blokkeren schadelijke uv-straling, wat bescherming biedt tegen de schadelijke effecten van de zon.
  • Elektrische zonneschermen kunnen op afstand worden bediend met behulp van een afstandsbediening of schakelaar, wat extra gemak en privacy biedt.

Er zijn speciale doeken voor zonneschermen die extra veel bescherming bieden tegen regen en uv-straling. Daarnaast zijn er verschillende sensoren waarmee het zonnescherm automatisch opent en sluit op basis van de weersomstandigheden.

Welk type zonnescherm is het meest geschikt voor een huis in Almere?

Hier kunnen we kort over zijn - een knikarmscherm. Met een grote uitval en optioneel geschakelde breedte van 12+ meter is een knikarmscherm de ideale ruimtebesparende oplossing voor jouw woning in Almere. Het zonnescherm hangt boven het terras en staat niet in de weg. Bovendien biedt het de mogelijkheid om onder het scherm te zitten zonder gehinderd te worden door verticale palen. Een knikarmscherm van Ambiance leveren wij altijd op maat en is verkrijgbaar in diverse kleuren en stijlen, zodat het perfect aansluit bij de uitstraling van jouw woning in Almere.

Bij Ambiance Flevosol in Almere kunnen we je helpen bij het kiezen van het juiste zonnescherm voor jouw specifieke situatie en wensen.

Waar moet ik op letten bij een zonnescherm voor een appartement in Almere?

Als je in een appartement in Almere woont, zijn er verschillende factoren waarmee je rekening moet houden bij het kiezen van een zonnescherm. Voor een appartement zonder balkon is een uitvalscherm stevig en effectief. Als je een balkon hebt, is een knikarmscherm wellicht geschikter omdat je er onderdoor kunt lopen. Onze vakspecialisten helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Vraag hier een adviesgesprek aan.

Bezoek onze showroom in Almere

Adres showroom
Ambiance Flevosol
Josephine Bakerstraat 7D
1311 GB Almere

Telefoonnummer: 036 533 11 60

Openingstijden:
Maandag - Gesloten
Dinsdag - 10:00 - 17:00
Woensdag - 10:00 - 17:00
Donderdag - 10:00 - 17:00
Vrijdag - 10:00 - 17:00
Zaterdag - 10:00 - 17:00
Zondag - Gesloten

Wil je er zeker van zijn dat wij alle tijd voor jou hebben? Maak dan een afspraak!

Maak een afspraak