Prijsindicatie aanvragen voor Luxaflex® Plissé Shades
Ingevoerde maten zijn indicatief.

Luxaflex® Plissé Shades

Het Luxaflex® Plisségordijn bestaat uit een uitgebreide collectie hoogwaardige stoffen bestaande uit diverse transparanties, kleuren en dessins. Dankzij de strak gevouwen stof en de feilloze afwerking is het plisségordijn een sfeermaker voor iedere ruimte.

Maak kennis met het Luxaflex® Plissé Shades. Passend bij elke stijl en altijd op maat gemaakt!

Luxaflex plisségordijn, Plissé Shades, bruin, slaapkamer 1 2 3 4 5
Kies uit 4 transparantie opties of ga voor de combinatie met Dag & Nacht.
1
Kies uit diverse stoffen, kleuren en dessins
2
Kies uit een 20 mm of 32 mm plooibreedte
3
Luxaflex PowerView afstandsbediening
Keuze uit verschillende bedieningssystemen
4
Luxaflex plisségordijn, Plissé Shades, blauw, draaikiepraam, top down bottom up, slaapkamer
Voor ieder raam biedt het plisségordijn een oplossing
5

Stoffen

Kies uit 4 transparantie opties of ga voor de combinatie met Dag & Nacht.

Maximale afmetingen

Maximaal 2.95 meter breed x 2.6 meter hoog.

Kleuren

Kies uit diverse transparanties, kleuren en dessins.

Vraag eenvoudig een prijsindicatie aan

Laat ons weten wat je wensen zijn voor de zonwering en welke afmetingen daarbij horen. Je ontvangt dan binnen enkele dagen een indicatieve offerte.

Passend bij elke stijl

Schoonheid zit in eenvoud. De strakke, precieze en verfijnde plisse gordijnen creëren een subtiel spel van licht en schaduw dat past in zowel een klassiek als modern interieur. 

Luxaflex plisségordijn, Plissé Shades, blauw met bloemen, patroon, keuken

Bepaal je lichtinval en privacy

Naast stof en kleur is de dikte van het materiaal de belangrijkste eigenschap die sfeer en lichtinval in een ruimte bepaalt. Kan je niet kiezen, of heb je juist op verschillende momenten van de dag een andere wens, kies dan voor Dag & Nacht plissé gordijnen. Dankzij twee stoffen in één plissé heb je altijd de juiste hoeveelheid privacy en doorzicht. 

Luxaflex plisségordijn, Plissé Shades, rood, slaapkamer, kinderkamer

Flexibele kindveilige bedieningsopties 

Het rolgordijn kan, naast de standaard koordbediening, worden uitgerust met diverse andere bedieningsmogelijkheden. Met het innovatieve LiteRise® bedien je het rolgordijn simpelweg door de onderlat naar boven te duwen of naar beneden te trekken. Erg intuïtief, geen zichtbare koorden en veilig voor kinderen! 

Luxaflex PowerView afstandsbediening

Elektrisch bediend plisségordijn

Wil je maximaal gemak en comfort? Met Luxaflex PowerView® bedien je het plisségordijn op afstand met en Pebble® afstandsbediening of smartphone. Deze smart home oplossing maakt het mogelijk meerdere rolgordijnen (of andere raambekleding) tegelijk te bedienen of scenario's in te stellen voor de ideale stand voor bijvoorbeeld tv kijken, lezen of thuis werken. Ook automatische bediening o.b.v. een tijdschema of spraakbediening behoort tot de mogelijkheden. 

Lees hier meer over Luxaflex® PowerView® Automation

Al onze raamdecoratie opties

Raamdecoratie is niet alleen een belangrijke sfeermaker in huis, maar het reguleert ook zonlicht, lichtinval en zorgt voor privacy. Kom langs voor advies op maat en ben verzekerd van raamdecoratie die past bij jouw huis en stijl. 

Het Grote Genieten begint bij Ambiance

Het grote genieten begint bij Ambiance Heko-Becewe!

Ambiance Zonwering Heko-Becewe Amsterdam: een familiebedrijf dat al ruim 65 jaar klaarstaat voor de klant. Met ons team bestaande uit 10 à 12 vakmensen, ontzorgen wij jou bij jouw aankoop van A tot Z. Ons bedrijf is gevestigd in Amsterdam. Vanuit onze inspirerende showroom bedienen wij klanten in de gehele regio Amsterdam en omstreken.

Wij zijn de grootste specialist in zonwering met een mooi assortiment van zonneschermen, textieldaken, pvc vouwdaken, lamellendaken, serrezonwering, uitvalschermen screens, rolluiken, markiezen, terrasoverkappingen, buitenjaloezieën en garagedeuren. Maar ook voor raamdecoratie ben je bij ons op het juiste adres! Je hebt keuze uit bijvoorbeeld plisségordijnen, Duette Shades, rolgordijnen, houten of aluminium jaloezieën, Silhoutte Shades van Luxaflex, paneelgordijnen, shutters en horren.

Wij zijn beloond met mooie awards. Onder andere Luxaflex® Gallery Dealer van het jaar en Zonvakker van het Jaar. Hier zijn we trots op en het benadrukt onze kennis en service. Onze filosofie is dan ook: maak een keuze, wij regelen de rest. We verwelkomen je graag in onze showroom, spontaan of op afspraak.

Maak een afspraak

Neem een kijkje in onze showroom.