Buiten gewoon genieten

Buiten gewoon genieten

Houd je woning koel, vind een lekker schaduwplekje op een warme dag, geniet je onbeperkt van het buitenleven. Of creëer extra comfort op koude dagen.

Bij Ambiance treft je een uitgekiend en hoogwaardig assortiment buitenproducten waarmee je comfort toevoegt aan jouw woonomgeving.

Welk product je ook kiest, al onze producten worden altijd speciaal voor jou gemaakt. Zo ben je verzekerd van een product dat perfect past bij jouw woning en sfeer!

Een duurzaam zonweringsplan in 3 stappen

Somfy TaHoma, smart home, wireless bediening, zonwering
Somfy TaHoma® voor slimme bediening

Buitenzonwering is de meeste effectieve manier om warmte buiten te houden. Zo blijft het binnen koeler. En maak je gebruik van aan airco, dan hoeft deze een stuk minder hard te werken! Maar ook in de winter kan zonwering helpen energie te besparen. Zo zorgen screens en rolluiken voor een extra laagje stilstaande lucht waardoor warme beter binnenblijft. 

Voor maximale energiezuinigheid én comfort in zomer en winter raden wij aan buitenzonwering en raambekleding op elkaar af te stemmen. De toevoeging van slimme bediening zorgt ervoor dat alle producten in de ideale stand staan, ook wanneer je zelf niet thuis bent. 

Lees meer tips in deze blog

Ambiance. Specialist in zonwering op maat

Innovatieve bediening die werkt voor jou

Somfy smart home, bediening, mobiel, app, wireless

Smarthome-ready zonwering

De meeste buitenzonweringsproducten van Ambiance zijn voorzien van een Somfy io motor. Het io protocol gaat verder dan bediening op afstand. Met een Somfy io motor is zonwering namelijk smarthome ready! Door de toevoeging van een Connexoon of TaHoma® zet je de eerste stappen in een slim huis. Denk hierbij aan bediening vanaf je smartphone, besturing op tijdschema's, voicecontrol tot een complete intergratie met Amazon Alexa, Google Home, Apple HomKit, IFTT en nog veel meer. 

Lees meer blog over slimme bedieningsopties

Vind de juiste zonwering bij Ambiance Heko-Becewe!

Al ruim 65 jaar staat Ambiance Heko-Becewe klaar voor de klant. Met een team bestaande uit 10 à 12 vakmensen, ontzorgen zij jou bij jouw aankoop van A tot Z. Vanuit onze inspirerende showroom bedienen wij klanten in de gehele regio Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Beemster, Diemen, Edam-Volendam, Haarlemmermeer, Landsmeer, Oostzaan, Ouder-Amstel, Purmerend, Uithoorn, Waterland, Wormerland en Zaanstad. Vind je het lastig om te kiezen uit de ruime collectie zonwering? Bij Ambiance helpen we je graag om jouw zonwering ideeën voor binnen en buiten te realiseren.

Bij Ambiance Heko-Becewe tref je een hoogwaardig assortiment aan van zonneschermen, screens, overkappingen, rolluiken en horren waarmee je comfort toevoegt aan jouw woonomgeving.

Wij zijn beloond met mooie awards. Onder andere Luxaflex® Gallery Dealer van het jaar en Zonvakker van het Jaar. Ons vakkundig team staat voor je klaar met advies dat is afgestemd op jouw persoonlijke woonwensen. Wat voor zonwering je ook kiest, al onze producten worden altijd speciaal voor jou gemaakt.

Buitenzonwering is een zeer effectieve manier om warmte buitenshuis te houden, een schaduwplek te creëren op je terras en om onbeperkt te genieten van het buitenleven! Bij Ambiance helpen we je graag om jouw zonwering ideeën voor binnen en buiten te realiseren. Met een totaalpakket aan zonwering is energiebesparing heel makkelijk. De adviseurs van Ambiance helpen je graag om jouw ideeën en wensen werkelijkheid te maken!

Beste klant,

Wij zijn 1e en 2e Pinksterdag gesloten

Met vriendelijke groet,

Team Ambiance Heko-Becewe