Prijsindicatie aanvragen voor één van onze producten
Ingevoerde maten zijn indicatief.

Zonneschermen

De meest gebruikte zonwering voor het terras is het zonnescherm. Bij Ambiance vind je een zonnescherm in elke maat en voor iedere situatie. Vraag een offerte aan via het formulier, of maak een showroom afspraak in één van onze vestigingen.

Het juiste zonnescherm om lekker lang buiten te genieten

Wil je een zonnescherm waar je jarenlang onder kunt genieten? Bij Ambiance vind je de specialisten die dag in dag uit zonneschermen adviseren en monteren. Als geen ander kunnen die jou vertellen welk zonnescherm het beste is voor jou. We meten bij jou thuis in, maken het zonnescherm op maat en komen die monteren. Vervolgens kun jij genieten van een zonnescherm van gegarandeerde topkwaliteit, vervolgens kan jij genieten van een topkwaliteit zonnescherm dat perfect past bij jouw wensen en jarenlang mee gaat. Precies zoals je van een specialist mag verwachten.

Volop keuze in zonneschermen

Kom in onze showroom de verschillende zonneschermen bekijken. De zonneschermspecialisten van Ambiance kunnen je dan vertellen waarop je moet letten als je een zonnescherm koopt. Met een zonnescherm is bovendien meer mogelijk. Denk aan verlichting, verwarming of een volant tegen laagstaande zon. Wil je je eerst zelf verdiepen in de mogelijkheden? Kijk dan hieronder.

Vraag het gratis inspiratiemagazine aan

Download ons inspiratiemagazine vol met luxe zonwering en raamdecoratie opties voor jouw huis. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden en de trends van dit moment.

Ambiance zonnescherm, knikarmscherm Flatline, grijs cassette, grijs gestreept doek, somfy io
Ambiance Flatline met verlengde kapsteunmontage

Zonnescherm aan uitbouw

Vaak wordt ons gevraagd of het mogelijk is een zonnescherm aan een uitbouw te monteren. Doordat er vaak weinig stenen boven het deur- of raamkozijn waar het zonnescherm wordt bevestigd zit, bestaat de kans dat de muur op die plek niet sterk genoeg is. 

In dat geval maken we gebruik van zogenaamde verlengde kapsteunen. Deze steunen zorgen dat de kracht over meer punten en een groter deel van de muur wordt verdeeld. Hierdoor is het plaatsen van een zonnescherm aan een uitbouw vaak toch mogelijk. 

De verlengde steunen wordt geleverd in dezelfde kleur als het scherm, maar ook een afwijkende kleur zodat de steunen minder afsteken tegen de gevel is mogelijk. 

Ambiance zonnescherm, knikarmscherm Sunline, cassette antraciet, rood/wit gestreept doek, somfy io, balkon
Een gekoppeld zonnescherm voor brede terrassen

Zonnescherm 6 meter breed 

Zoek je een zonnescherm van (meer dan) 6 meter breed? Bij Ambiance vind je terrasschermen tot wel 7 meter breed uit één deel. Daarnaast zijn een aantal zonneschermen ook te koppelen. Er worden dan twee schermen strak tegen elkaar geplaatst met doorlopende voorlijst en cassette. Dat zorgt voor visueel één scherm tot wel 12 meter breed. Ook voor een zonnescherm voor een breed terras ben je bij Ambiance aan het juiste adres. 

Zonnescherm balkon Ambiance zonwering voor buiten
Zonnescherm balkon

Zonnescherm Balkon

Door een zonnescherm met knikarmen zit je het hele jaar door goed. De stevige constructie met horizontale uitval is een goede oplossing waar ruimte nodig is om rechtop te staan. Ook met een knikarm zonnescherm op balkon zit je lekker in de schaduw en ben je vrij om te bewegen. 

Wanneer het zonnescherm niet gebruikt wordt blijft deze schoon en droog in de cassette. 

Al onze buitenzonwering opties

Met de juiste zonwering creëer je een tweede leefruimte buiten. Geniet langer op je terras of balkon met buitenzonwering. Met het juiste advies op maat ben je verzekerd van zonwering die past bij jouw huis en stijl.

Het Grote Genieten begint bij Ambiance

Het grote genieten begint bij Ambiance Heko-Becewe!

Ambiance Zonwering Heko-Becewe Amsterdam: een familiebedrijf dat al ruim 65 jaar klaarstaat voor de klant. Met ons team bestaande uit 10 à 12 vakmensen, ontzorgen wij jou bij jouw aankoop van A tot Z. Ons bedrijf is gevestigd in Amsterdam. Vanuit onze inspirerende showroom bedienen wij klanten in de gehele regio Amsterdam en omstreken.

Wij zijn de grootste specialist in zonwering met een mooi assortiment van zonneschermen, textieldaken, pvc vouwdaken, lamellendaken, serrezonwering, uitvalschermen screens, rolluiken, markiezen, terrasoverkappingen, buitenjaloezieën en garagedeuren. Maar ook voor raamdecoratie ben je bij ons op het juiste adres! Je hebt keuze uit bijvoorbeeld plisségordijnen, Duette Shades, rolgordijnen, houten of aluminium jaloezieën, Silhoutte Shades van Luxaflex, paneelgordijnen, shutters en horren.

Wij zijn beloond met mooie awards. Onder andere Luxaflex® Gallery Dealer van het jaar en Zonvakker van het Jaar. Hier zijn we trots op en het benadrukt onze kennis en service. Onze filosofie is dan ook: maak een keuze, wij regelen de rest. We verwelkomen je graag in onze showroom, spontaan of op afspraak.

Maak een afspraak

Neem een kijkje in onze showroom.