Ambiance Heko-Becewe is op zoek naar jou!

Ambiance Zonwering Heko-Becewe is al ruim 60 jaar een familiebedrijf in Amsterdam die gelijk staat aan kwaliteit en service. Wij hebben een lange ervaring in het blij maken van mensen en het beetje bij beetje mooier maken van de wereld om ons heen met een ruim en inspirerend assortiment in zonwering, rolluiken, screens en raamdecoratie.

Onze groei zou niet mogelijk zijn zonder gepassioneerde en gemotiveerde collega’s. We hebben dan ook de ambitie om niet alleen dé toonaangevende zonweringspecialist te blijven maar ook als werkgever een prettige en inspirerende werkomgeving te willen bieden. Onze medewerkers leveren immers niet alleen producten, zij doen er ook alles aan om het leven van onze klanten comfortabeler te maken. Met persoonlijke aandacht en deskundig advies met een glimlach zoeken wij samen met onze klanten naar de juiste oplossing voor hun woonwensen. Dat vraagt een betrokken en professionele houding van al onze medewerkers en een gedeelde passie voor onze producten en de wereld om ons heen.

In verband met de groei van ons bedrijf zijn wij op zeer korte termijn op zoek naar een:

Monteur zonwering (fulltime)

Als Monteur bij Heko-Becewe ben je onderdeel van een enthousiast team en ben je samen met je collega verantwoordelijk voor de correcte montage, afwerking en reparatie van buiten- en binnenzonwering bij onze klanten. Je werkt hoofdzakelijk op locatie bij klanten. Voorafgaand aan opdrachten en projecten heb je overleg met de Werkvoorbereiding en Binnendienst om een optimale dienstverlening te garanderen.

Persoons- en opleidingsprofiel

  • Je bent accuraat en je hebt goed technisch inzicht
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Je bent stressbestendig
  • Je bent representatief en flexibel
  • Je bent bekend met de verschillende materialen en je weet goed de weg in de gereedschapskist
  • Je bent in het bezit van Rijbewijs B
  • Het is een pré als je een technische opleiding (elektrotechniek of installatietechniek) hebt en als je affiniteit met de zonwering hebt

Wij bieden

  • Een afwisselende functie binnen onze organisatie met een compleet high level serviceniveau met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Prettige werkomgeving met ontwikkelingsmogelijkheden en veel afwisseling.
  • Functie-indeling en salaris conform cao en gerelateerd aan je werkervaring.

Interesse?

Ben jij die enthousiaste kandidaat die wij zoeken? Stuur dan je sollicitatiebrief inclusief CV per mail o.v.v. ‘Sollicitatie Monteur’ naar info@heko-becewe.nl of per post naar:

Ambiance Heko-Becewe
t.a.v. Tilly Wognum-Kooijman
Keurenplein 21, 1069 CD Amsterdam
Tel.nr. 020 7630400

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.