Prijsindicatie aanvragen voor één van onze producten
Ingevoerde maten zijn indicatief.

Unilux Vaste Raamhor

Met de Unilux Vaste Raamhoor ben jij het hele jaar verzekerd van een insectenvrij huis. Je kunt kiezen voor een hor die je klemt tussen je kozijn zonder te schroeven, voor een hor met scharnieren of één die je eenvoudig bedient met veerstiften.

Maak kennis met het Unilux Vaste Raamhor. Onopvallend en doeltreffend!

Unilux softfit raamhor 1 2 3 4 5
Unilux raamhor softfit detail
De vaste hor kan zonder schroeven gemonteerd worden.
1
Kies uit 5 standaard RAL-kleuren. Overige RAL-kleuren mogelijk tegen meerprijs.
2
Unilux raamhor tekening detail
De raamhorren zijn gemaakt van aluminium geëxtrudeerde profielen waardoor ze extra stevig zijn.
3
Unilux inklemhor, raamhor, detail
Het gaas wordt opgespannen in de frame.
4
Unilux veerstifthor raamhor vast
Standaard geleverd met super transparant UV bestendig PPP gaas.
5

Modellen

Softfit: flexibele flens, past altijd.

Inklemhor: speciaal voor draai-kiep ramen.

Raamhor Vast Veerstifthor: eenvoudig te bedienen met veerstiften.

Raamhor Vast Scharnierend: eenvoudig te plaatsen en te verwijderen.

Maximale afmetingen

Softfit:
Maximaal 1,6 meter breed x 2,4 meter hoog.

Inklemhor:
Maximaal 1,6 meter breed x 2,4 meter hoog.

Raamhor Vast Veerstifthor: 
Maximaal 1,6 meter breed x 2,4 meter hoog.

Raamhor Vast Scharnierend:
Maximaal 1,6 meter breed x 2,4 meter hoog.

Kleuren

Kies uit 5 standaard RAL-kleuren: STD 9001, STAD 9010, STD 7016STR, STD 9006 en STD 9005STR. Overige RAL-kleuren mogelijk tegen meerprijs.

Standaard geleverd met zwart PGP gaas.

Vraag eenvoudig een prijsindicatie aan

Laat ons weten wat je wensen zijn voor de zonwering en welke afmetingen daarbij horen. Je ontvangt dan binnen enkele dagen een indicatieve offerte.
Unilux veerstift raamhor, vlak gaas

Softfit

De ultradunne kunststof flens van de Softfit zorgt ervoor dat draaikiepramen beter sluiten. De hor is eenvoudig in de raamopening te klemmen wat schroeven of boren overbodig maakt. Het raam kan met de aanwezige hor moeiteloos geopend en gesloten worden.

De Softfit is geschikt voor draaikiep kozijnen in hout, kunststof en aluminium. Dankzij het slimme trekflapje is de hor ook nog eens in een handomdraai uit het kozijn te halen.

Unilux inklemhor, raamhor, vlak gaas

Inklemhor

Inklemhorren zijn zeer geschikt voor draaikiep ramen. De hor is eenvoudig in de raamopening te klemmen waardoor schroeven of boren overbodig is. Het raam kan met de aanwezige hor moeiteloos geopend en gesloten worden.

De inklemhor is geschikt voor draaikiep kozijnen in hout, kunststof en aluminium. Dankzij het slimme trekflapje is de hor ook nog eens in een handomdraai uit het kozijn te halen.

De inklemhor is in extra standaard kleuren verkrijgbaar, namelijk RAL 8019 Grijs Bruin, RAL 6009 Dennengroen, RAL 5011 Staalblauw en RAL 9016 Verkeerswit.

Unilux veerstift raamhor, vlak gaas

Raamhor Vast Veerstifthor

De veerstifthor kun je als een vaste horpaneel in een houten kozijn of muursponning plaatsen. De borstel rondom het profiel zorgt voor een insecten-dichte afsluiting.

Met een 4-tal veerstiften is de veerstifthor eenvoudig te plaatsen. Het gehele paneel is ook goed uitneembaar.

Unilux raamhor, vlak gaas, voorzet hor

Raamhor Vast Scharnierend

De Raamhor Vast Scharnierend wordt geplaatst op het kozijn door middel van scharnieren en een magneet. Hierdoor is die ook makkelijk te bedienen. Ook kun je er optioneel handgrepen los bijbestellen om de bediening nog makkelijker te maken.

Let op: deze vaste raamhor kan niet links of rechts scharnierend worden gemaakt.

Al onze horren opties

Met een deurhor of raamhor op maat laat je na een warme zomerdag de frisse wind door je huis waaien en houd je muggen, vliegen of wespen buiten de deur. Kom langs voor advies op maat en ben verzekerd van horren die past bij jouw huis en stijl. 

Het Grote Genieten begint bij Ambiance

Het grote genieten begint bij Ambiance Resec - Ede!

Ons team van 28 enthousiaste medewerkers staat voor je klaar! We volgen regelmatig opleidingen en door het volgen van de trends en ontwikkelingen, kunnen we jou voorzien van het beste advies. Ons bedrijf is gevestigd in Ede. Vanuit onze inspirerende showroom bedienen wij klanten in de gehele regio Ede, Bennekom, Wageningen, Renkum, Heelsum, Doorwerth, Oosterbeek, Heteren, Lunteren, Barneveld, Scherpenzeel, Otterlo en Wekerom.

Wij zijn de grootste specialist in zonwering met een mooi assortiment van zonneschermen, textieldaken, pvc vouwdaken, lamellendaken, serrezonwering, uitvalschermen screens, rolluiken, markiezen, terrasoverkappingen, buitenjaloezieën en garagedeuren. Maar ook voor raamdecoratie ben je bij ons op het juiste adres! Je hebt keuze uit bijvoorbeeld plisségordijnen, Duette Shades, rolgordijnen, houten of aluminium jaloezieën, Silhoutte Shades van Luxaflex, paneelgordijnen, shutters en horren.

Onze allround monteurs, plaatsen de producten zo dat je er gegarandeerd jarenlang plezier van hebt. Wij adviseren je over de beste oplossing, ook in de meest uitdagende situaties. Zo realiseren we samen de perfecte combinatie voor jouw woning. We willen laten zien dat zonwering je huis duurzamer, energiezuiniger en comfortabeler kan maken. Kom eens langs in één van onze showrooms en ontdek de diversiteit aan producten!

Maak een afspraak