De grootste specialist in raamdecoratie en zonwering

  • Geniet langer op je terras of balkon
  • Duurzaam en comfortabel binnenklimaat
  • Complete service: inmeten, op maat maken en monteren

5 Redenen om voor Ambiance te kiezen.

Met dit cijfer zijn we zeker blij, maar het kan altijd nóg beter.
Jij kiest altijd voor kwaliteit met een lange levensduur. Daarom geven wij je een topgarantie van 5 jaar.
Al onze producten worden met zorg speciaal voor jou op maat gemaakt.
De grootste keuze in binnen- en buitenzonwering.
Wij regelen alles voor je tot in de puntjes. En dat zie je terug in ons hoge klant-beoordelingscijfer.

Met deze tips geniet je bij zon, regen én tot 's avonds laat van jouw terras.

Lekker koel binnen met de juiste zonwering.

Vraag het gratis inspiratiemagazine aan

Download ons inspiratiemagazine vol met luxe zonwering en raamdecoratie opties voor jouw huis. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden en de trends van dit moment.

Het Grote Genieten begint bij Ambiance

Ambiance Runhaar

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van zonwering, het liefst in de omgeving van Zwolle, Dalfsen, Hasselt, Hattem, Wijhe of elders in de provincie Overijssel? Dan doet u er goed aan om eens een bezoekje te brengen aan Ambiance Zonwering Runhaar Zwolle! Ons bedrijf werd in 1934 opgericht en sindsdien hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan over allerlei soorten verduisteringen. Dat betekent dat wij niet alleen een totaalassortiment aanbieden, maar ook over de kennis beschikken om u te adviseren. Zoekt u een type zonwering dat past bij uw woning in Zwolle of omliggende plaatsen als Wijhe, Dalfsen, Hattem, Hasselt (Overijssel)? Ambiance Zonwering Runhaar Zwolle is waar u moet zijn.

Specialist op het gebied van zonwering te Zwolle, Overijssel, biedt zonwering naar wens aan

De ene zonwering is de andere niet en dat weten de medewerkers van Ambiance Zonwering Runhaar Zwolle, gelegen nabij Hattem, Hasselt, Dalfsen en Wijhe (Overijssel) ook. Wij bieden daarom een scala aan diverse soorten zonweringen aan. In ons assortiment vindt u onder andere:

  • Terrasoverkappingen, waarmee u lekker lang buiten kunt zitten ook al wordt het buiten wat kouder of begint het zelfs te regenen.
  • Lamellendaken, waarmee u, door de lamellen te kantelen, zelf de hoeveelheid lichtinval kunt bepalen.
  • Zonneschermen, waarmee u op uw terras of balkon schaduw kunt creëren.
  • Screens, waarmee u niet alleen de hoeveelheid lichtinval bepaalt, maar ook uw privacy in de hand houdt.

Dit is slechts een greep uit het zeer uiteenlopende aanbod van Ambiance Zonwering Runhaar Zwolle. Wanneer u op zoek bent naar de juiste zonwering, dan is het ook aan te raden om eens onze showroom te bezoeken, zodat u een volledig beeld krijgt van welke zonweringen er zoal op de markt verkrijgbaar zijn.

Ook voor de service naar specialist voor zonwering nabij Wijhe, Dalfsen, Hattem en Hasselt

Niet alleen voor zonwering van hoge kwaliteit bezoekt u Ambiance Zonwering Runhaar Zwolle, gelegen nabij Wijhe, Hattem, Hasselt en Dalfsen (Overijssel). Ook voor een klantgerichte service zit u bij ons goed. Werkt uw zonwering niet meer naar behoren? Dan kunt u rekenen op onze vakkundige monteurs, die beschikken over drie volledig ingerichte montagebussen. Zij weten iedere storing op te lossen, vaak al binnen 48 uur, zodat u weer van een goed functionerende zonnewering kunt genieten.

Demonstratie in onze showroom

Komt u naar Ambiance Zonwering Runhaar Zwolle voor het uitzoeken van een geschikte zonwering? Dan verzorgen onze specialisten graag een demonstratie voor u. Een demonstratie kan de keuze voor een bepaalde zonwering vergemakkelijken. Wij willen immers ook dat u de juiste keuze maakt en geen spijt krijgt achteraf. Heeft u momenteel ergens vragen over? Die beantwoorden wij graag. Neem contact met ons op door te bellen naar (038) 421 63 32.