Het grote genieten
begint bij Ambiance.

De grootste zonweringspecialist van Nederland.

Het grote genieten
begint bij Ambiance.

De grootste zonweringspecialist van Nederland.

Het grote genieten
begint bij Ambiance.

De grootste zonweringspecialist van Nederland.

Snel en vrijblijvend advies
Advies op maat door onze zonweringspecialisten
Neem contact op

Ontdek welke producten het beste bij jou passen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 14:00
Zondag
Gesloten

Maak een digitale wandeling door onze showroom
Maak een digitale wandeling door onze showroom
door onze showroom
Tot wel 15% korting op het herbekleden van markiezen!
Tot wel 15% korting op het herbekleden van markiezen!

Ambiance Runhaar

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van zonwering, het liefst in de omgeving van Zwolle, Dalfsen, Hasselt, Hattem, Wijhe of elders in de provincie Overijssel? Dan doet u er goed aan om eens een bezoekje te brengen aan Ambiance Zonwering Runhaar Zwolle! Ons bedrijf werd in 1934 opgericht en sindsdien hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan over allerlei soorten verduisteringen. Dat betekent dat wij niet alleen een totaalassortiment aanbieden, maar ook over de kennis beschikken om u te adviseren. Zoekt u een type zonwering dat past bij uw woning in Zwolle of omliggende plaatsen als Wijhe, Dalfsen, Hattem, Hasselt (Overijssel)? Ambiance Zonwering Runhaar Zwolle is waar u moet zijn.

Specialist op het gebied van zonwering te Zwolle, Overijssel, biedt zonwering naar wens aan

De ene zonwering is de andere niet en dat weten de medewerkers van Ambiance Zonwering Runhaar Zwolle, gelegen nabij Hattem, Hasselt, Dalfsen en Wijhe (Overijssel) ook. Wij bieden daarom een scala aan diverse soorten zonweringen aan. In ons assortiment vindt u onder andere:

  • Terrasoverkappingen, waarmee u lekker lang buiten kunt zitten ook al wordt het buiten wat kouder of begint het zelfs te regenen.
  • Lamellendaken, waarmee u, door de lamellen te kantelen, zelf de hoeveelheid lichtinval kunt bepalen.
  • Zonneschermen, waarmee u op uw terras of balkon schaduw kunt creëren.
  • Screens, waarmee u niet alleen de hoeveelheid lichtinval bepaalt, maar ook uw privacy in de hand houdt.
  • Zonnezeilen, die heel handig en snel op te bergen zijn.

Dit is slechts een greep uit het zeer uiteenlopende aanbod van Ambiance Zonwering Runhaar Zwolle. Wanneer u op zoek bent naar de juiste zonwering, dan is het ook aan te raden om eens onze showroom te bezoeken, zodat u een volledig beeld krijgt van welke zonweringen er zoal op de markt verkrijgbaar zijn.

Ook voor de service naar specialist voor zonwering nabij Wijhe, Dalfsen, Hattem en Hasselt

Niet alleen voor zonwering van hoge kwaliteit bezoekt u Ambiance Zonwering Runhaar Zwolle, gelegen nabij Wijhe, Hattem, Hasselt en Dalfsen (Overijssel). Ook voor een klantgerichte service zit u bij ons goed. Werkt uw zonwering niet meer naar behoren? Dan kunt u rekenen op onze vakkundige monteurs, die beschikken over drie volledig ingerichte montagebussen. Zij weten iedere storing op te lossen, vaak al binnen 48 uur, zodat u weer van een goed functionerende zonnewering kunt genieten.

Demonstratie in onze showroom

Komt u naar Ambiance Zonwering Runhaar Zwolle voor het uitzoeken van een geschikte zonwering? Dan verzorgen onze specialisten graag een demonstratie voor u. Een demonstratie kan de keuze voor een bepaalde zonwering vergemakkelijken. Wij willen immers ook dat u de juiste keuze maakt en geen spijt krijgt achteraf. Heeft u momenteel ergens vragen over? Die beantwoorden wij graag. Neem contact met ons op door te bellen naar (038) 421 63 32.

Showroom geopend vanaf 3 maart - telefonisch en per mail bereikbaar

Beste bezoeker,

Vanwege de aangescherpte maatregelen omtrent het coronavirus zijn de deuren van onze showroom gesloten tot 2 maart. Advies aan huis, montage en reparatie gaat door volgens de geldende normen.

Vanaf 3 maart kun je onze showroom weer bezoeken op afspraak. Wij ontvangen je dan ook graag! Let op: je moet minimaal 4 uur van te voren een afspraak maken voordat je langs kunt komen.

{{naar online afspraakformulier}}

Heb je vragen of advies nodig? Neem dan contact met ons op via telefoon, mail of via het contactformulier op de website.

Bij Ambiance houden wij ons aan de gestelde richtlijnen van het RIVM. Meer informatie lees je in onze Corona Update.

Lees verder
×