Welkom bij Ambiance Runhaar - Zwolle

Welkom bij Ambiance Runhaar - Zwolle

Het grote genieten begint bij Ambiance Runhaar - Zwolle! De grootste specialist in zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken en raamdecoratie in de regio Zwolle, Dalfsen, Epe, Hattem, Heerde, Olst-Wijhe, Raalte en Zwartewaterland.

Thuis is en blijft toch de fijnste plek om te zijn. We vinden het belangrijk om dat échte thuisgevoel te creëren. Wij helpen je graag om jouw huis nog fijner te maken. De Nederlandse zomers worden steeds langer en warmer, vandaar dat ons leven zich ook steeds meer buiten afspeelt. Maar ook in de winter willen we er voor zorgen dat ons huis goed geïsoleerd is. Met een uitgebreid assortiment zonwering voor binnen en buiten, zorgen we dat je in alle seizoenen optimaal van dit thuisgevoel kunt genieten.

De rode markiezen van Hotel Wientjes, de reclame-luifels van Amstel en Heineken, de zonwering van het huis van Prinses Christine… de referentielijst van de firma Runhaar is lang en indrukwekkend. Opgericht in 1934 en inmiddels een schat aan ervaring en kennis opgebouwd.

Wij adviseren je graag over wat het beste bij jouw wensen en interieur past. Daarnaast zijn wij specialist op het gebied van speciale constructies, ‘kan niet’ zal je bij ons niet snel horen. Ons gediplomeerde personeel is ook op het gebied van elektra goed onderlegd. Je bent van harte welkom een kijkje te komen nemen in onze showroom. Wij staan klaar om je een grote diversiteit op zonweringsgebied te demonstreren en je zo vakkundig te begeleiden naar de juiste keuze voor jouw situatie.

Zonwering, rolluiken, raamdecoraties en meer

Ambiance Zonwering Runhaar bied je een totaalassortiment en het inzicht en de kennis om je persoonlijk te adviseren over datgene dat het beste bij jouw wensen en interieur past. Ook kun je bij Runhaar terecht voor een onderhoudsabonnement.

Montage en storingsdienst

Uiteraard mag je bij de montage van jouw bestelling ook het nodige van een bedrijf van dit kaliber verwachten. Drie volledig ingerichte montagebussen zijn dagelijks op pad en worden bemand door gediplomeerd personeel, dat ook op het gebied van elektra goed onderlegd is. Deze teams dragen tevens zorg voor het verhelpen van mogelijk optredende storingen, normaliter binnen 48 uur.

Zonweringspecialisten demonstreren

Ambiance Zonwering Runhaar in Zwolle is specialist in binnen zonweringen, buitenzonweringen en rolluiken. In het bedrijfspand bevindt zich een volledig ingerichte showroom. De zonweringspecialisten staan hier voor je klaar om je een grote diversiteit van mogelijkheden op zonweringgebied te demonstreren en u zo vakkundig te begeleiden naar de juiste keuze voor jouw situatie.

Servicegebied Ambiance Zonwering Runhaar

Ambiance Zonwering heeft een groot aantal dealers in Nederland. Op die manier kunnen klanten dichtbij huis terecht bij een zonweringspecialist. Ambiance Zonwering Runhaar is niet alleen actief in Zwolle, maar richt zich ook op de volgende regio’s: Dalfsen, Epe, Hattem, Heerde, Olst-Wijhe, Raalte en Zwartewaterland.

Ambiance Zekerheid

Om u als consument zekerheid en garantie te bieden bij aankoop van duurzame zonwering heeft Ambiance het zogenaamde Ambiance Zekerheidspakket ontwikkeld. Doordat alle Ambiance Zonwering specialisten aangesloten zijn bij de ROMAZO branchevereniging voor rolluikenbedrijven, markiezenbedrijven en zonweringbedrijven in Nederland, is het mogelijk een optimaal pakket zekerheden aan te bieden. In het Ambiance Zekerheidspakket zijn alle bepalingen kort, duidelijk en begrijpelijk weergegeven.

Het Ambiance Zekerheidspakket:

  • Biedt een uitgebreide garantieregeling aan
  • Geeft toegang tot de Geschillencommissie Zonwering
  • Waarborgt te allen tijde aanbetalingen
  • Klik hier om de brochure Zekerheidspakket te openen

Bezoek de Romazo website