Bijzondere montage oplossingen

Ambiance Runhaar heeft voor elke klant op een oplossing op maat. En maatwerk gaat verder dan alleen het product zelf. Want regelmatig komt het voor dat we niet op een conventionele manier kunnen monteren, maar ook dan vinden wij altijd een oplossing!

Ieder jaar komt het wel een paar keer voor; een klant komt binnen en is op zoek naar zonwering maar is bang dat het niet mogelijk is. Maar als wij dat horen gaat ons hart sneller kloppen. Want die uitdaging gaan wij als zonweringsspecialist graag aan!

Een veel gehoord probleem is dat de bestaande constructie niet stevig genoeg is om zonwering aan te hangen, of niet het juiste oppervlak heeft om zonwering te bevestigen. In dat geval komt er een technische adviseur op locatie kijken en werken wij een plan uit waardoor we de wensen van de klant toch kunnen verwezenlijken. Of dat het nu gaat om een passtuk, het aanpassen van de bestaande constructie of het plaatsen van een complete staalconstructie om de zonwering aan te bevestigen; er is altijd een oplossing te bedenken!

Onderaan deze pagina ziet u enkele maatwerk oplossingen die we hebben uitgevoerd.