Zonwering of raamdecoratie kopen? Doe het nu!

Van zonwering en raamdecoratie heb je het gehele jaar door plezier. Zit je al enige tijd te twijfelen om zonwering of raamdecoratie aan te schaffen? Dan is nu hét moment om te gaan voor nog meer wooncomfort. Benieuwd waarom juist nu zonwering of raamdecoratie aanvragen slim is? Lees dan snel verder!

Beleef meer privacy

Nu de winter eraan zit te komen, wordt het ´s avonds steeds vroeger donker. Helemaal gezellig om dan extra sfeerverlichting thuis aan te zetten, maar zo kunnen mensen wel nog makkelijker naar binnen kijken. Met de juiste zonwering of raamdecoratie regel jij extra privacy!

Wanneer je aan screens denkt, denk je misschien snel dat ze alleen functioneren als zonwering. Dit is niet het geval. Screens kunnen namelijk ook de nodige privacy bieden én ze hebben een goede isolerende werking. Een win-win-win situatie dus! Regel je liever je privacy vanuit binnenshuis? Ga dan voor sfeervolle jaloezieën. Kies ervoor om je jaloezieën zo in te stellen dat je vanuit binnen naar buiten kan kijken, maar van buiten niet naar binnen. Zo behoud je die doorkijk naar buiten, maar zien ze jou niet.

Isolerende werking

Met de juiste zonwering isoleer je jouw woning en bespaar je eenvoudig energie. Het wordt kouder en geld besparen met goede isolering is een logische eerste stap die we kunnen nemen om energie en dus geld te besparen. Elektrische rolluiken zijn een goed voorbeeld van zonwering met een isolerende werking in huis. Ben je benieuwd naar welke producten van Ambiance nog meer energiebesparend zijn? Lees het in onze blog: top 5 energiebesparende producten van Ambiance.

Ambiance aluminium jaloezie, bruin, woonkamer
Luxaflex screen, licht grijs doek, antraciet frame, met windvaste zip geleiding

Wees voorbereid

Door nu al je buitenzonwering en raamdecoratie aan te schaffen ben jij goed voorbereid wanneer de warme temperaturen en de zonnestralen weer tevoorschijn komen. Door nu alvast je aankopen te doen, heb je minder last van lange levertijden zoals in het piekseizoen. Ga voor stijlvolle buitenjaloezieën, of voor een mooi zonnescherm. Zo ben jij alvast goed voorbereid voor de zomer van 2023!

Roma ingebouwde buitenjaloezie, aluminium lamellen, elektrisch bediend, S-vormige lamel
Ambiance zonnescherm, knikarmscherm Sunline, cassette wit, grijs gestreept doek, somfy io

Laat je verder inspireren!

Wil je je nog meer laten inspireren? Kijk eens naar al onze smarthome opties die je kunt toevoegen aan je zonwering of raamdecoratie. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die zonwering en raamdecoratie jouw woning het hele jaar door kunnen bieden? Bekijk onze moodboards op Pinterest en doe inspiratie op voor je eigen interieur. Heb je behoefte aan vrijblijvend advies van onze eigen Ambiance adviseurs? Kom dan langs in een van onze showrooms!

Maak een afspraak

Interieur moodboard, zonwering, trends 2023, Ambiance Pinterest