Welkom bij Ambiance Van der Molen

Welkom bij Ambiance Van der Molen

Het grote genieten begint bij Ambiance Van der Molen! De grootste specialist in zonwering, terrasoverkappingen, dakramen, rolluiken en raamdecoratie in de gehele regio Deventer en omstreken.

Thuis is en blijft toch de fijnste plek om te zijn. We vinden het belangrijk om dat échte thuisgevoel te creëren. Wij helpen je graag om jouw huis nog fijner te maken. De Nederlandse zomers worden steeds langer en warmer, vandaar dat ons leven zich ook steeds meer buiten afspeelt. Maar ook in de winter willen we er voor zorgen dat ons huis goed geïsoleerd is. Met een uitgebreid assortiment zonwering voor binnen en buiten, zorgen we dat je in alle seizoenen optimaal van dit thuisgevoel kunt genieten.

A. van der Molen Zonweringen in Deventer is overgenomen door Ambiance Dekazon en sluit zich hierdoor aan bij de landelijke formule Ambiance. Zij gaan door onder de naam Ambiance Van der Molen. A. van der Molen Zonwering is een dynamisch familiebedrijf met bijna 70 jaar ervaring. Hiermee zijn zij het oudste zonweringbedrijf van Deventer en één van de oudste van heel Nederland! Dit betekent dat je bij ons een enorme schat aan ervaring vindt. 

Buitenzonwering, binnenzonwering en dakramen

De landelijke Ambiance organisatie voert haar eigen merkenbeleid, waardoor Ambiance Van der Molen een actueel en breed assortiment van kwalitatief hoogstaande zonweringproducten voert. Alles op het gebied van buitenzonwering, binnenzonwering, dakramen, rolluiken, screens, besturing en permanente zonwering zoals terrasoverkappingen, verandadaken, zonnepanelen, kozijnen en pergola systemen vindt u bij Ambiance Van der Molen in Deventer.

Service en herkenbaarheid in Deventer

De zonweringspecialisten van Ambiance Van der Molen uit Deventer staan klaar om u van een gedegen en professioneel advies te voorzien, zodat u de juiste keuze kunt maken voor uw specifieke situatie. Ook biedt Ambiance Van der Molen de oplossing voor ogenschijnlijk onmogelijke technische situaties. Indien gewenst bezoeken zij u ook aan huis. De showroom in Deventer, montagebussen en medewerkers zijn herkenbaar aan het oranjeblauwe Ambiance logo.

Zonnige zonweringtrends

Ambiance Van der Molen kan u ook een onderhoudsabonnement of renovatie aanbieden voor uw huidige zonwering product. U bent van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen in de showroom in Deventer. Laat u inspireren door de meest actuele zonnige zonweringtrends. Op deze website vindt u meer informatie over eventuele acties, koopzondagen en open dagen.

Ambiance Zekerheid

Om u als consument zekerheid en garantie te bieden bij aankoop van duurzame zonwering heeft Ambiance het zogenaamde Ambiance Zekerheidspakket ontwikkeld. Doordat alle Ambiance Zonwering specialisten aangesloten zijn bij de ROMAZO branchevereniging voor rolluikenbedrijven, markiezenbedrijven en zonweringbedrijven in Nederland, is het mogelijk een optimaal pakket zekerheden aan te bieden. In het Ambiance Zekerheidspakket zijn alle bepalingen kort, duidelijk en begrijpelijk weergegeven.

Het Ambiance Zekerheidspakket:

  • Biedt een uitgebreide garantieregeling aan
  • Geeft toegang tot de Geschillencommissie Zonwering
  • Waarborgt te allen tijde aanbetalingen
  • Klik hier om de brochure Zekerheidspakket te openen

Bezoek de Romazo website