Maak kennis met de JASNO shutter. Laat je huis stralen!

JASNO shutters, jaloezieën, zwart, woonkamer 1 2 3
Kies uit bediening met verticaal bedieningsstokje of zonder stokje (silent view).
1
Kies uit een uitgebreide collectie van lak-en beitskleuren. Kunnen in vrijwel elke RAL- en NCS-kleuren geleverd worden.
2
JASNO shutters, zwart, unieke ramen, driehoekraam
Geschikt voor schuine ramen, ronde ramen, dakramen en schuifpuien.
3

Lamelbreedtes

Leverbaar in verschillende lamelmaten: S (63mm), M (76mm), L (89mm) en XL (114mm).

Maximale afmetingen

Onze producten worden altijd exact op maat gemaakt! Ook geschikt voor verschillende raamvormen, zoals rond en schuin.

Kleuren

Verkrijgbaar in een breed assortiment lak- en beitskleuren. Ook in RAL classic-, F&B- en NCS-kleuren leverbaar.

Primewood shutters

Voor een exclusieve uitstraling van jouw shutters kies je voor onze Primewood shutters. Kies uit verschillende beits- en lakkleuren uit de JASNO-collectie. Of ga voor jouw persoonlijke kleur en maak je keuze uit het complete palet RAL-kleuren en NCS-kleuren. 

Primewood shutters zijn leverbaar in verschillende lamelmaten: S (63mm), M (76mm), L (89mm) en XL (114mm).

Aqualine shutters

Het kenmerk en de kracht van de Aqualine shutters: spatwaterproof. Hierdoor is de raamdecoratie zeer geschikt voor vochtige ruimtes, zoals in de badkamer. Deze hoogwaardige kunststof shutters zijn verkrijgbaar in alle lakkleuren uit de JASNO collectie of een RAL-classic, F&B- of NCS-kleur. Ook geschikt voor speciale raamvormen, behalve ronde ramen.

Ideaal voor vochtige ruimtes, zoals badkamers, keukens, zwembaden en wellnessruimtes.

Shutters op maat gemaakt

JASNO shutters zien er niet alleen bijzonder degelijk uit, ze zijn het ook. Hoe dat komt? JASNO shutters zitten boordevol technische kunststukjes – waarvan de meeste verborgen blijven. Neem nou de verzonken scharnieren, of de technische zijstijl. Juist door deze onzichtbare kwaliteiten zijn onze shutters zo opvallend mooi en oersterk! Bekijk in dit overzicht alle pluspunten van onze shutters.

 • Verzonken scharnieren: ons opvallendste kenmerk valt niet op! Je herkent JASNO shutters aan de verzonken scharnieren. Ze zijn verborgen in de zijstijl van het paneel. Ze geven de shutters een strakke, eigentijdse look en zijn ijzersterk.
 • Technische zijstijl: de zijstijlen waarin de lamellen bevestigd zijn, hebben een kern van meerdere lagen hardhout. Deze lagen hardhout zijn om en om met elkaar verlijmd. Dit geeft extra stevigheid aan shutters en beperkt kromtrekken tot een minimum.
 • Pengatverbinding: de zijstijlen zijn verlijmd door middel van een zogenaamde pengatverbinding. Het grote lijmoppervlak in deze verbinding zorgt voor een zeer solide shutter.
 • Lakafwerking: de shutters zijn afgewerkt met een krasvaste, vocht- en UV-bestendige meubellak.

Zo eenvoudig kan de bediening van shutters zijn

Zet in een handomdraai het zonlicht naar jouw hand. Om het je gemakkelijk te maken, houden we de bediening van JASNO shutters lekker licht en eenvoudig. Kies het comfort dat je wenst uit de verschillende bedieningsopties voor de panelen en de lamellen. 

Hoe wil je de shutter open of dicht maken? De keus is aan jou:

 • Scharnierende panelen die elk naar één kant wegklappen.
 • Geschakelde panelen die naar één zijde wegklappen.
 • Vouwrail: geschakelde panelen wegvouwen over een rails. Ideaal voor lichte bediening van hoge en brede shutters.
 • Schuifrail: je schuift de shutters voor elkaar over een rails. Ideaal als er weinig ruimte is of bij een kastenwand.
 • 90 Graden shutters op een vouwrailsysteem: bij deze optie klappen de shutter panelen 90 graden om. Dit is geschikt voor óp de dag montage, waardoor de panelen tegen de muur omgeklapt kunnen worden. 
 • Het paneel met de hand afnemen (het paneel is dan niet scharnierend en kun je in zijn geheel voor het raam weghalen, bijvoorbeeld om het raam te lappen).

Kies uit twee mogelijkheden voor de bediening van de lamellen:

 • Verticale bedieningslat aan de voorzijde van de lamellen.
 • Silent view: bediening aan de lamellen zelf. De verticale bedieningslat ontbreekt hier, het bedieningsmechanisme is onzichtbaar weggewerkt in de zijstijl.

Het grote genieten begint bij Ambiance Van der Wal!

Wij, Ambiance Zonwering van der Wal en Vivante Bekenkamp, streven ernaar om met duurzame kwaliteitsproducten de wereld mooier te maken. Zo helpen wij met het creëren van een aangenaam leefklimaat en interieur waar je met vrienden en familie mag genieten van de kleine dingen in het leven. Ons bedrijf is gevestigd in De Bilt. Vanuit onze inspirerende showroom bedienen wij klanten in de gehele regio De Bilt, Baarn, Bilthoven, Driebergen - Rijsenburg, Groenekan, Maartensdijk, Maarssen, Utrecht, Soest en Zeist.

Wij zijn de grootste specialist in zonwering met een mooi assortiment van zonneschermen, textieldaken, pvc vouwdaken, lamellendaken, serrezonwering, uitvalschermen screens, rolluiken, markiezen, terrasoverkappingen, buitenjaloezieën en garagedeuren. Maar ook voor raamdecoratie ben je bij ons op het juiste adres! Je hebt keuze uit bijvoorbeeld plisségordijnen, Duette Shades, rolgordijnen, houten of aluminium jaloezieën, Silhoutte Shades van Luxaflex, paneelgordijnen, shutters en horren.

Ons team van meer dan 50 gepassioneerde specialisten levert en monteert elke dag met plezier de beste producten. Wij hopen dat wij je kunnen inspireren met de vele mogelijkheden die wij bieden op het gebied van buitenleven en woninginrichting. Onze maatwerkoplossingen laten wij graag aan je zien in onze showrooms of bij jou op locatie, waar één van onze adviseurs je van het juiste advies voorziet.! 

Maak een afspraak

Neem een kijkje in onze showroom.