Heerlijk ontspannen binnen

Heerlijk ontspannen binnen

Raamdecoratie is een belangrijke sfeermaker in huis. Maar het doet nog zoveel meer. Het reguleert zonlicht, lichtinval en zorgt voor privacy wanneer je dat wilt.

Met ons uitgebreide assortiment raambekleding vind je bij ons alles wat je zoekt. Van rolgordijnen tot shutters. Wij hebben het allemaal.

Verosol effectieve binnenzonwering

Ben je op zoek naar dé optimale combinatie tussen warmtewering en energiebesparing? Dan zit je goed met de binnenzonwering van Verosol. Alle binnenzonwering van Verosol is voorzien van een dun laagje reflecterend aluminium. In de zomer zorgt dat voor een zonwerend effect en in de winter zorgt dit ervoor dat de warmte binnen blijft. Verosol is hierin uniek, zij passen dit als enige in de wereld toe.

Vind de mooiste raamdecoratie bij Ambiance Van der Wal - De Bilt!

Met onze jarenlange ervaring kunnen wij jou voorzien van het beste advies met de beste producten. Ben je op zoek naar producten voor binnen? Ook op het gebied van binnenzonwering, raamdecoratie en JASNO shutters kun je hier terecht. Ambiance Zonwering de Bilt is onder andere Luxaflex, Roma, Verosol en JASNO dealer.

Ambiance heeft een groot aantal dealers in Nederland. Op die manier kunnen klanten dichtbij huis terecht bij een zonweringspecialist. Wij zijn niet alleen actief in De Bilt, maar wij richten ons ook op de volgende regio’s: Baarn, Bilthoven, Driebergen - Rijsenburg, Groenekan, Maartensdijk, Maarssen, Utrecht, Soest en Zeist. Onze jarenlange expertise en vakkennis geven jou de zekerheid dat er altijd een oplossing te vinden is voor elke situatie.

Vind je het lastig om te kiezen uit de collectie raamdecoratie? Geen probleem, bij Ambiance Van der Wal - De Bilt staat een vakkundig team voor je klaar. Onze producten worden altijd speciaal voor jou gemaakt. Zo ben je verzekerd van een product dat perfect past bij jouw woning en de sfeer van het interieur.

Bespaar energie met een totaalpakket aan zonwering. Wij geven advies over de aanschaf van de juiste raamdecoratie zodat je jarenlang kan genieten van je aanschaf. Met de juiste keuze raamdecoratie maak je de woning niet alleen duurzamer, energiezuiniger en comfortabeler, je introduceert ook veel sfeer in je interieur!