Het Gordijn

Met een gordijn maak jij je woning helemaal af. Ze zien er niet alleen mooi uit en creëren sfeer, maar ze zorgen ook voor privacy.

Bij ons heb je volop keus uit verschillende stoffen, kleuren en dessins. En de gordijnen worden altijd op maat gemaakt, zodat ze perfect passen.

Welk gordijn je ook kiest. Je kiest altijd voor de hoogste kwaliteit van de grootste zonweringspecialist van Nederland!

Daarom kies je voor het beste gordijn. Daarom kies je voor Ambiance.

Jij kiest voor kwaliteit met een lange levensduur. Wij geven een top-garantie van 2 jaar.
Speciaal voor jouw raam op maat gemaakt. Per merk verschilt de maximale breedte.
Kies uit veel verschillende kleuren, dessins en stoffen.
Advies, opmeten, maken, monteren en opruimen. Wij regelen alles voor je!
Kies de juiste lichtinval en privacy in huis.
Mogelijk met elektrische bediening
Enthousiaste vakmensen met kennis van energiebesparing.

Woninginrichtingsspecialist Vivante Bekenkamp

Bij Ambiance Zonwering van der Wal kun je ook terecht voor jouw gordijnen en vitrage. Onze woninginrichtingsspecialist Vivante Bekenkamp levert en monteert gordijnen en vitrage op de door jou gekozen confectiewijze.

De gordijnen worden door ons atelier geconfectioneerd op een door jou gekozen confectiemethode zoals, plooien, lussen, zeilringen, boarderranden etc. Alle gordijnen en vitrages worden op maat geleverd en gemonteerd op een door jou uitgekozen rail of roede.

In onze showrooms heb je volop keuze. Je kunt kiezen uit Uni, Dessin en Vitrage en wij leveren onder andere merken als Kobé, Jab, Christian Fischbacher, Vivante, Linea Terra, Artelux, Kendix, By Tzum, De Ploeg, Chivasso en nog vele andere.

Het grote genieten begint bij Ambiance Van der Wal!

Wij, Ambiance Zonwering van der Wal en Vivante Bekenkamp, streven ernaar om met duurzame kwaliteitsproducten de wereld mooier te maken. Zo helpen wij met het creëren van een aangenaam leefklimaat en interieur waar je met vrienden en familie mag genieten van de kleine dingen in het leven. Ons bedrijf is gevestigd in De Bilt. Vanuit onze inspirerende showroom bedienen wij klanten in de gehele regio De Bilt, Baarn, Bilthoven, Driebergen - Rijsenburg, Groenekan, Maartensdijk, Maarssen, Utrecht, Soest en Zeist.

Wij zijn de grootste specialist in zonwering met een mooi assortiment van zonneschermen, textieldaken, pvc vouwdaken, lamellendaken, serrezonwering, uitvalschermen screens, rolluiken, markiezen, terrasoverkappingen, buitenjaloezieën en garagedeuren. Maar ook voor raamdecoratie ben je bij ons op het juiste adres! Je hebt keuze uit bijvoorbeeld plisségordijnen, Duette Shades, rolgordijnen, houten of aluminium jaloezieën, Silhoutte Shades van Luxaflex, paneelgordijnen, shutters en horren.

Ons team van meer dan 50 gepassioneerde specialisten levert en monteert elke dag met plezier de beste producten. Wij hopen dat wij je kunnen inspireren met de vele mogelijkheden die wij bieden op het gebied van buitenleven en woninginrichting. Onze maatwerkoplossingen laten wij graag aan je zien in onze showrooms of bij jou op locatie, waar één van onze adviseurs je van het juiste advies voorziet.! 

Maak een afspraak

Neem een kijkje in onze showroom.