De specialist in wonen

Bekenkamp de Woonspecialist is de woninginrichting afdeling van Ambiance van der Wal. Samen vormen zij één bedrijf en zijn specialist op het gebied van zonwering, overkappingen, shutters, vloeren, gordijnen, horren en raamdecoratie.

Al decennia lang is Bekenkamp de Woonspecialist dé specialist op het gebied van woninginrichting in het Gooi en omstreken. Ben jij op zoek naar gordijnen, tapijt, pvc vloeren, laminaat, shutters, behang, vitrages of raamdecoratie. Bij Bekenkamp de Woonspecialist ben je dan aan het juiste adres.

Ze zijn gevestigd in De Bilt, Hilversum, Bussum, Laren, Huizen, en Nijhof Baarn. Ze leveren niet alleen prachtige producten voor het huis. Ze meten alles vakkundig bij u thuis op. U heeft geen omkijken naar het opmeten van de woninginrichting. Tevens hebben wij onze eigen stoffeerders in dienst, die vakkundig en met precisie uw huis stofferen, uw gordijnen ophangen en uw vloeren leggen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Bekenkamp de Woonspecialist kan bieden? Klik dan hier om naar de website te gaan.