Over Ambiance Zonwering Van der Wal

Ambiance Zonwering van der Wal is de specialist op het gebied van duurzame en kwalitatieve zonwering, rolluiken, overkappingen en garagedeuren. Met een team van gepassioneerde specialisten leveren en monteren wij elke dag met plezier de beste producten in de omgeving van Het Gooi, Utrecht en Midden Nederland.

Middels inspirerende winkels, maximale aandacht en de beste service en garantie ontzorgen we onze klanten volledig. Als de nummer 1 speler zoeken we constant naar verbetering om elke dag de wereld een beetje mooier te maken.

Wij zijn telefonisch en via videoverbindingen bereikbaar voor maatwerk advies!

Corona update 14 december 2020:


Wij zijn volledig telefonisch bereikbaar en denken graag met u mee over de mogelijkheden van persoonlijk en maatwerk advies. Via een online videoverbinding (via Zoom, Facetime of Whatsapp) laten wij zien hoe wij uw woonwensen kunnen invullen. Zichtstalen kunnen wij bij u op locatie langs brengen.

Bovendien kunnen wij uw producten inmeten en plaatsen. Daarvoor dient u in een andere ruimte te zijn dan de inmeter of monteur. Wij hanteren minstens 1,5 meter afstand als overleg met u als klant noodzakelijk is.

Ambiance Magazine Zon, Sfeer en Wonen. 

Wij hebben een magazine uitgebracht waarin onze belangrijkste producten en diensten worden uitgelicht, ter inspiratie voor onze klanten. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw huis? Bekijk ons magazine hieronder.

Klik op het magazine en blader het online door

Zonwering, overkappingen, raamdecoratie, garagedeuren en meer...

Ambiance Zonwering van der Wal voert het Ambiance buitenleven assortiment, waardoor zij een actueel en breed assortiment van kwalitatief hoogstaande producten voert. Alles op het gebied van buitenzonwering, dakramen, garagedeuren, rolluiken, screens, besturing en permanente zonwering zoals terrasoverkappingen, verandadaken en pergola systemen is hier aanwezig. Ook op het gebied van binnenzonwering, raamdecoratie en shutters kunt u hier terecht. Ambiance Zonwering Van der Wal is onder andere Luxaflex Inspiration dealer. 

 

Showroom in Hilversum, Bussum en De Bilt

Wij hebben showrooms in Hilversum, Bussum en De Bilt. In onze showroom in Hilversum krijgt u een goed beeld van diverse woonsituatiestijlen waarin alle zonwering mogelijkheden, kleuren en trends getoond worden. Ambiance Zonwering van der Wal stelt de klant altijd centraal en door de jarenlange ervaring is er voor elke situatie wel een oplossing. Vier eigen montageteams staan klaar om u van dienst te zijn.

Servicegebied Ambiance Zonwering van der Wal

Ambiance Zonwering heeft een groot aantal dealers in Nederland. Op die manier kunnen klanten dichtbij huis terecht bij een zonweringspecialist. Ambiance Zonwering van der Wal is niet alleen actief in Hilversum, maar richt zich ook op de volgende regio’s: Baarn, Bilthoven, Blaricum, Breukelen, Bussum, De Bilt, Eemnes, Huizen, Laren, Loenen, Maarssen, Naarden, Utrecht, Weesp, Wijdemeren en Zeist.

Wij zijn al sinds 1929 actief in deze omgeving. In de afgelopen decennia hebben wij de nodige ervaring en expertise opgedaan, waardoor wij u altijd van een maatwerk oplossing kunnen voorzien.

Wat kunt u van ons verwachten?

- Adviseur aan huis. Wij komen ten allen tijden bij u thuis op locatie om alles vakkundig op te meten en maatwerk advies te geven over de juiste keuzes. Klik hier om een afspraak te maken.

- Showroom demonstratie klaar. U kunt de producten bekijken in één van onze showrooms in Hilversum, Bussum of De Bilt. Onze showrooms zijn voorzien van de nieuwste producten en trends in de markt. Onze adviseurs geven u graag maatwerk advies en vinden altijd een oplossing die u zoekt. U heeft geen afspraak nodig, u kunt langskomen tijdens openingstijden, welke staan aangegeven op onze website. 

- Eigen monteurs. Wij monteren alles vakkundig en ruimen achteraf netjes alles op. Onze eigen monteurs komen langs om uw product(en) vakkundig te plaatsen. Ze hebben al jarenlang ervaring op het gebied van zonwering en leggen tevens graag uit hoe alles werkt. 

- Bereikbaarheid. Wij zijn 24 uur en 7 dagen per week bereikbaar. U kunt ons doordeweeks bereiken van 7.30 tot 19.00 en op zaterdag van 10.00 tot 17.00. Is er sprake van een spoedgeval, dan zijn wij altijd te bereiken via ons spoednummer. 

- Koopzondag. Wist u dat wij elke 2e zondag van de maand gewoon geopend zijn? Mocht u door de weeks of op zaterdag niet langs kunnen komen? Geen probleem, we zijn onze klanten graag van dienst op elke 2e zondag van de maand tussen 12.00 en 17.00.

- Gerenommeerde merken. Wij werken met gerenommeerde merken zoals Roma, Ambiance en Luxaflex. Dat betekend dat de kwaliteit hoog is en u nog langer kunt genieten van uw aankopen. Alle producten worden op maat gemaakt, zodat het altijd perfect past!

- Garantie. Omdat wij vertrouwen hebben in hetgeen wij leveren, bieden wij een garantieperiode van 5 jaar aan op de meeste van onze geleverde producten. De fabrieksgarantie is standaard 2 jaar, wij verlengen deze periode met nog eens 3 jaar, inclusief volledige garantie op de montage. 

Maatwerk oplossingen. Iedere situatie en elk huis is weer anders. Onze zonwering wordt om die reden ook op maat gemaakt, zodat het er in iedere situatie een oplossing te vinden is. Benieuwd naar de mogelijkheden bij u thuis? Kom vrijblijvend langs in onze showroom en krijg advies om maat. 

Onderhoud Zonwering. Eens in de paar jaar is het verstandig om uw zonwering na te laten kijken en een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. In de wintermaanden (november tot en met februari) voeren wij al het onderhoud uit. Zo krijgt u inzage in de staat van de zonwering, en kan de zonwering langer mee. 

- Reparatieverzoeken. Werkt uw zonwering niet meer naar behoren of is er iets gebroken? Eén van onze adviseurs komt graag langs bij u voor een inspectie. Als blijkt dat de zonwering te repareren is, dan kunnen wij dat voor u uitvoeren. Klik hier voor meer informatie. Tevens is het mogelijk om uw binnenzonwering bij ons te laten repareren. Laat de binnenzonwering in onze showroom inspecteren en wij geven advies over de mogelijkheden. 

- Reinigingsdienst. Heeft u markiezen of raamdecoratie. In beide gevallen kunnen wij deze producten professioneel voor u reinigen. De binnen- en buitenzonwering ziet er dan weer een stuk frisser uit, zodat het weer een aantal jaar mee kan. 

- Vernieuwen zonweringsdoek. Is uw zonwering nog in goede conditie maar is het doek van uw zonwering of markies vuil geworden? Wij kunnen het doek dan vervangen zodat het er weer als nieuw uit ziet.  

 

Ambiance Zekerheid

Om u als consument zekerheid en garantie te bieden bij aankoop van duurzame zonwering heeft Ambiance het zogenaamde Ambiance Zekerheidspakket ontwikkeld. Doordat alle Ambiance Zonwering specialisten aangesloten zijn bij de ROMAZO branchevereniging voor rolluikenbedrijven, markiezenbedrijven en zonweringbedrijven in Nederland, is het mogelijk een optimaal pakket zekerheden aan te bieden. In het Ambiance Zekerheidspakket zijn alle bepalingen kort, duidelijk en begrijpelijk weergegeven.

Het Ambiance Zekerheidspakket:

  • Biedt een uitgebreide garantieregeling aan
  • Geeft toegang tot de Geschillencommissie Zonwering
  • Waarborgt te allen tijde aanbetalingen

 

 

Smart Solar Shading - Slimme zonweringspecialist 

Voor alle nieuwbouw, zowel woningbouw als utiliteitsbouw, geldt dat de vergunningsaanvragen vanaf 1 juli 2020 moeten voldoen aan de eisen voor bijna energieneutrale gebouwen (BENG). Die eisen vloeien voort uit het Energieakkoord voor duurzame groei en uit de Europese Energy Performance of Buildings Directive (EPBD). Voor de bepaling van de energieprestatie van een gebouw is de nieuwe rekenmethode NTA 8800 beschikbaar. NTA 8800 is een methodiek die van toepassing is op zowel nieuwbouw, bestaande bouw, woningbouw als utiliteitsbouw. Een slim zonweringssysteem is essentieel om de warmteopbouw in de woning te beperken en het voorkomt oververhitting in huis. De opgebouwde warmte kan makkelijk de nieuwbouwwoning binnenkomen maar kan deze moeilijk verlaten door de extra goed geïsoleerde woning. Wij zijn een officieel gecertificeerde zonweringspecialist op het gebied van Smart Solar Shading, een kwaliteitsmerk die is opgericht door de ES-SO, European Solar Shading Organization. 

Projectzonwering

Speciaal opgeleide salesmanagers begeleiden projectzonwering voor kleine en grote projecten van begin tot eind. Ambiance Zonwering Van der Wal heeft in het Gooi en omstreken al veel bijzondere projecten uitgevoerd voor tevreden opdrachtgevers zoals woningbouwverenigingen, omroepen, gemeenten, aannemers en particulieren. U kunt de referenties elders op deze website bekijken. Wij beschikken over de juiste VCA certificaten waarmee wij veilig en volgens de richtlijnen in onze branche de zonweringen mogen monteren. 

Zonwering en woninginrichting

In het jaar 2000 heeft Ambiance Zonwering Van der Wal de stap genomen om ook in vloerbedekking, marmoleum, laminaat en gordijnen aan alle wensen te kunnen voldoen. Hiertoe heeft Van der Wal het bedrijf Vivante Bekenkamp overgenomen. Van der Wal verzorgt ook uw projectstoffering, in de meest ruime zin van het woord. Door deze combinatie kunt u voor het gehele binnenleven en buitenleven bij Ambiance Zonwering Van der Wal terecht. U vindt de showroom aan de Nieuwe Havenweg 5 in Hilversum.

Voor meer informatie over woninginrichting op www.vivante-bekenkamp.nl

 

Luxaflex dealer van het Jaar 2017

In 2017 is Ambiance Zonwering van der Wal uitgeroepen tot Luxaflex Gallerydealer van het jaar. Dit houdt in dat wij de grootste leverancier zijn van Nederland op het gebied van Luxaflex raamdecoratie. In 2017 hebben wij in al onze showrooms een luxaflex Gallery shop, waar u alles kunt bekijken op het gebied van binnenzonwering, raamdecoratie en horren van Luxaflex. 

Neem een kijkje in onze showroom in Hilversum:

 

Showroom gesloten, telefonisch en per mail bereikbaar

Beste bezoeker,

Vanwege de aangescherpte maatregelen omtrent het Corona-virus zijn onze deuren gesloten tot 9 februari. Advies aan huis, montage en reparatie gaat door volgens de geldende normen. 

Wij zijn deze gehele periode via telefoon, mail en contactmogelijkheden via de website voor u bereikbaar!

Meer informatie leest u in onze Corona Update

Lees verder
×
Klik hier om contact met ons op te nemen via WhatsApp!