Ons montageteam

Van het advies in de showroom tot aan de montage bij u op locatie. Wij regelen het allemaal voor u. Omdat wij beschikken over onze eigen montageteams kunnen wij onze producten vakkundig bij u leveren en monteren.

Wij beschikken al decennia lang over onze eigen montageteams. Elk montageteam beschikt over twee monteurs die langs onze klanten gaan om de geleverde producten te monteren en te installeren. Bovendien leggen wij de klanten na de installatie uit hoe alles bediend en gebruikt dient te worden. Uiteraard laten we alles weer netjes achter en kunnen de producten gelijk gebruikt worden.

Naast de installatie en montage van nieuwe producten, voeren de monteurs ook reparatieverzoeken uit. Als er iets met uw scherm, zonwering of garagedeur aan de hand is, dan komen onze monteurs het probleem oplossen.

Heeft u een nieuw doek besteld voor uw zonnescherm, ook dat kunnen onze monteurs vakkundig vervangen, zodat het scherm er weer als nieuw uitziet.

Omdat onze monteurs jarenlange ervaring hebben op het gebied van de montage van zonwering, overkappingen, raamdecoratie en garagedeuren, kunt u er zeker van zijn dat alles professioneel geplaatst wordt.