De 3 nieuwe zonneschermen van Ambiance

In jouw tuin of op het balkon creëer je met een op maat gemaakt zonnescherm naast schaduw buiten, ook een comfortabel binnenklimaat. De drie nieuwe knikarmschermen van Ambiance zijn stuk voor stuk strak afgewerkt, geen schroeven in zicht! Ook nodigen zij uit om lekker lang buiten te zitten doordat je optioneel ook geïnterfereerde LED verlichting en/of een terrasheater toe kan voegen. Ideaal!

Squareline zonnescherm: Nu al één van de meest gewilde schermen

Dit zonnescherm heeft een strak design. Met de smalle cassette past het Squareline zonnescherm goed bij nieuwbouw en gerenoveerde woningen. Ingeklapt zit het scherm compact op de gevel en is het niet te aanwezig met de onzichtbare bevestiging. Het Squareline zonnescherm bedien je gemakkelijk met elektrische bediening. Met z’n minimale uitstraling is de Squareline een betaalbare allrounder die uit te breiden is met ingebouwde, dimbare LED-verlichting.

Tip! Donkere kleuren beschermen beter tegen UV straling waardoor je minder snel verbrand. Meer weten over welke kleur zonwering past bij jouw situatie? Lees deze inspiratieblog voor meer informatie.

Cubeline zonnescherm: Groots in bescherming, klein in opslag

Dit zonnescherm heeft een strakke look en een compacte, vierkante cassette met een uitval tot wel 4 meter. Heb je brede ramen? Door meerdere Cubeline zonneschermen aan elkaar te schakelen creëer je op de breedste terrassen schaduw. Wil je die heerlijk terrassfeer thuis ook? Kies dan voor een infrarood terrasheater onder je zonnescherm en zit met weer en wind lekker warm buiten.

Al onze zonneschermen zijn bestand tegen windvlagen tot windkracht 5. Wil je er zeker van zijn dat jouw zonnescherm niet onbewust open blijft, sluit dan een slimme windsensor aan. Deze zorgt ervoor dat jouw scherm automatisch inklapt bij krachtige wind. Laat na een regenbui het doek wel even drogen voor je het weer oprolt in de gesloten cassette. Zo blijft het doek langer goed.

Highline zonnescherm: Multifunctioneel en betrouwbaar

Met het Highline zonnescherm geniet je op hete dagen van een koel terras. De maximaal 4 meter uitval van dit zonnescherm beschermt optimaal tegen de zon. Ook bij de onvoorspelbare regenbuien in Nederland, heb je plezier van je Highline zonnescherm. Je blijft lekker droog en de waterafvoer in de voorlijst zorgt ervoor dat het regenwater niet kan ophopen.

Het Highline zonnescherm is geschikt voor gevel én plafondmontage. Dit op maat gemaakte zonnescherm is dus ook toe te passen op een balkon. Maak het helemaal af door een elektrische volant toe te voegen. Bij een laagstaande zon heb je dan geen last van zon in je ogen. Wanneer de zon weg is rol je de volant zo weer in met 1 klik op de knop.

Ervaar zelf het gemak

De armen van het Cubeline en Highline zonneschermen zijn ‘Invisibly Wired’, wat betekent dat er geen kabels zichtbaar zijn. Dat geeft de schermen een nog strakkere look and feel! En ben je benieuwd naar de geïntegreerde LED verlichting? Kom dan langs in één van onze showrooms. Onze adviseurs voorzien je graag van uitgebreid advies. En wie weet geniet je binnenkort van een Cubeline, Squareline of Highline zonnescherm op jouw terras!

Maak een afspraak

Geplaatst op 14 april 2022