Keuze uit verschillende bedieningsmogelijkheden
Het Verosol plisségordijn onderscheidt zich door de robuuste ronde profielen en een plooi van 25mm in de stof.
Door de smalle afmeting is het plisségordijn ook goed te combineren met gordijnen.
Het plisségordijn kan geplaatst worden met dubbelzijdig tape.
Je kunt 2 doeksoorten combineren tot 1 plisségordijn.
Onze producten worden altijd exact op maat gemaakt! De maximale oppervlakte is 10 m2.
Kan geplaatst worden bij afwijkende raamformaten.
2 jaar garantie dankzij het Ambiance Zekerheidspakket

Verosol Standaard Plissé

De Verosol Standaard Plissés zijn sfeervol en functioneel. Dankzij de metallic coating houden zij de warmte buiten in de zomer en juist weer binnen in de winter. Hierdoor levert een Verosol plisségordijn tot wel 25% energiebesparing op!

De standaard plissé is strak, elegant en beschikt over een zeer geringe pakkethoogte. Een slim remsysteem zorgt voor een makkelijke bediening. Wat wil je nog meer!

Het Verosol Plisségordijn is elegant, strak, functioneel en je hebt keuze uit vele kleuren!

1 2 3 4
Door de smalle afmeting is het plisségordijn ook goed te combineren met gordijnen.
1
Kies uit diverse stoffen, kleuren en dessins
2
Somfy io, bediening raambekleding, smart home, mobiel
Keuze uit verschillende bedieningssystemen
3
Je kunt 2 doeksoorten combineren tot 1 plisségordijn.
4

Stoffen

Kies uit verschillende stoffen of een duo stof.

Maximale afmetingen

Maximaal oppervlak van 10 m2.

Kleuren

Kies uit diverse transparanties, kleuren en dessins.

Prijsindicatie aanvragen voor jouw persoonlijke situatie

Ik ontvang graag een prijsindicatie voor een Plisségordijnen

Na ontvangst van de aanvraag gaat een adviseur ermee aan de slag. Naast de prijs voor het aangevraagde product kunnen één of twee mogelijke alternatieven worden getoond. Wij streven ernaar jouw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Maatvoering

Ingevoerde maten zijn indicatief.

Bijzonderheden of speciale wensen
Foto's

Stuur optioneel één of meerdere foto's van de situatie mee. Deze helpen ons een betere prijsindicatie te geven. (maximaal 9 MB in totaal)

Selecteren
De foto's zijn in totaal meer dan 9 MB, verwijder één of meerdere foto's.
Jouw gegevens

Bespaar op je energierekening!

De plisségordijnen van Verosol zijn naast mooi, elegant en sfeervol ook nog eens zeer functioneel. Want dankzij de gepatenteerde aluminium coating aan de achterzijde hebben deze plisségordijnen een zeer isolerende werking. In de zomer wordt de warmte buiten gehouden, in de winter blijft juist de warmte binnenshuis. Hierdoor bespaar je met de producten van Verosol tot wel 25% op je energierekening! 

Verosol plisségordijn, VeroCell detail

VeroCell

Wil je nog meer isoleren? Kies dan voor de VeroCell stoffen van Verosol. Deze plisséstof bestaat uit 2 lagen stof waardoor een extra isolerende buffer ontstaat tussen het raam en de rest van de ruimte. Uiteraard is ook de VeroCell collectie voorzien van de weerkaatsende metallic laag.

Verosol Twin Plissé

De Twin Plissé biedt de mogelijkheid twee stoffen te combineren in één plisségordijn. Zo kan je kiezen uit een stof met hoge transaprantie die overdag isoleert waarbij uitzicht naar buiten behouden blijft en inkijk wordt verminderd. Wanneer het donker wordt en binnen de lichten aan zijn kies je voor een stof met bijna geen transparantie zodat je geniet van maximale privacy.

Verosol Vario Plissé

De Vario Plissé is een ingespannen plissé waarbij het mogelijk is zowel de onderzijde als bovenzijde op een gewenste stand te zetten.
De Vario Plissé kan tevens gemonteerd worden met een klemsysteem waardoor deze ook geschikt zeer geschikt is als raamdecoratie voor naar binnen openende ramen, zoals een raam met een draai/kiep systeem.

Verosol VeroFit: monteren zonder boren!

De VeroFit bestaat uit een magneetstrip die wordt geplakt op een aluminium of kuststof kozijn. Als volgt wordt een frame inclusief plisségordijn (ook Vario Plissé of Twin Plissé!) op de magneetstrip bevestigd. Door deze wijze van montage is boren overbodig!
De VeroFit is zeer geschikt voor draai/kiepramen!

Verosol plisségordijn, blauw, dakraam, serre

Verosol Serre Plissé

De Serre Plissé is speciaal ontwikkeld als zonwering voor een serre. Deze schuin geplaatste ramen zijn geen probleem voor dit doek wat door geleiders loopt. Zit de serre of lichtstraat op een moeilijk bereikbare plaats? Ook daarvoor is een oplossing: voer de zonwering uit met een (draadloze) motor met afstandsbediening!

Verosol plisségordijn, speciale ramen, driehoek raam, groen

Verosol Specials Plissé

Heb jij een raam met een driehoekige, ronde of trapezium vorm en denk je dat raambekleding daar niet mogelijk is? Vraag één van onze adviseurs naar de mogelijkheden van een Verosol plissé. Dankzij diverse ingenieuze systemen
Is er vaak meer mogelijk dan je denkt!

Dankzij een ruim assortiment plisségordijnen vind je bij Verosol altijd een plissé dat geschikt is voor jouw raam en gebruik!

Verosol plisségordijn verschillende soorten modellen

Het grote genieten begint bij Ambiance Van Dijk!

Sinds 1989 hebben we een bekende naam opgebouwd in Kampen en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in het afwerken van jouw woning, zowel binnen als buiten. Ons bedrijf is gevestigd in Kampen. Vanuit onze inspirerende showroom bedienen wij klanten in de gehele regio Kampen en omgeving.

Wij zijn de grootste specialist in zonwering met een mooi assortiment van zonneschermen, textieldaken, pvc vouwdaken, lamellendaken, serrezonwering, uitvalschermen screens, rolluiken, markiezen, terrasoverkappingen, buitenjaloezieën en garagedeuren. Maar ook voor raamdecoratie ben je bij ons op het juiste adres! Je hebt keuze uit bijvoorbeeld plisségordijnen, Duette Shades, rolgordijnen, houten of aluminium jaloezieën, Silhoutte Shades van Luxaflex, paneelgordijnen, shutters en horren.

Ons team is technisch goed onderlegd, zowel montage als verkoop. Naast techniek helpen wij je ook te kiezen uit alle verschillende materiaal en kleuren. Wij delen met veel passie onze kennis, expertise en ervaring. Kom eens langs in onze ruime showroom en laat je inspireren! 

Maak een afspraak

Neem een kijkje in onze showroom.