Welkom bij Ambiance Van Leeuwen

Welkom bij Ambiance Van Leeuwen

Het grote genieten begint bij Ambiance Van Leeuwen! De grootste specialist in zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken en raamdecoratie in de regio Sint-Michielsgestel, Bernheze, Boxtel, Haaren, Maasdonk, Schijndel, ’s-Hertogenbosch, Vught en daarbuiten!

Thuis is en blijft toch de fijnste plek om te zijn. We vinden het belangrijk om dat échte thuisgevoel te creëren. Wij helpen je graag om jouw huis nog fijner te maken. De Nederlandse zomers worden steeds langer en warmer, vandaar dat ons leven zich ook steeds meer buiten afspeelt. Maar ook in de winter willen we er voor zorgen dat ons huis goed geïsoleerd is. Met een uitgebreid assortiment zonwering voor binnen en buiten, zorgen we dat je in alle seizoenen optimaal van dit thuisgevoel kunt genieten.

Ambiance Van Leeuwen in Sint-Michielsgestel bestaat al sinds 1975 en is een echt familiebedrijf. Ondertussen hebben we de nodige praktijkervaring opgedaan op het gebied van zonwering. Wij verkopen en monteren binnen- en buitenzonwering, raamdecoratie, gordijnen, garagedeuren, terrasoverkappingen, horren, rolluiken en nog veel meer.

Weet je nog niet precies naar wat voor zonwering je op zoek bent? Geen probleem! Ons vakkundige team staat voor je klaar. Wij geven advies over de aanschaf van de juiste zonwering. Zo komen we samen tot de perfecte combinatie voor jouw woning. We willen laten zien dat zonwering je huis duurzamer, energiezuiniger en comfortabeler kan maken. Maar het geeft ook sfeer aan je huis. Kom eens langs in onze showroom!

 

Binnenzonwering, buitenzonwering en meer

De kernactiviteiten van Ambiance Van Leeuwen in Sint-Michielsgestel zijn het verkopen en monteren van zonweringproducten (zowel binnenzonwering als buitenzonwering), terrasoverkappingen, semi terrasoverkappingen, rolluiken, garagedeuren, balkonbeglazing, serrebeglazing, raamhorren en deurhorren. Je kunt bij Ambiance Van Leeuwen ook terecht voor reparatie en onderhoud van deze zonweringproducten.

Ambiance Van Leeuwen is een VCA-gecertificeerde onderneming en is bovendien aangesloten bij de Romazo, de branchevereniging voor rolluikenbedrijven, markiezenbedrijven en zonweringbedrijven in Nederland. Op alle producten van Ambiance Van Leeuwen krijg je 5 jaar volledige garantie op buitenzonwering en 2 jaar op raamdecoratie.

Decoratieve showroom in Sint-Michielsgestel

Ambiance Van Leeuwen weet hoe belangrijk het voor je is om diverse zonweringmogelijkheden te kunnen zien. In de showroom in Sint-Michielsgestel, nabij ´s-Hertogenbosch, vind je dan ook altijd de actuele zonweringtrends. Als je nog niet precies weet wat voor zonwering je zoekt, dan is een bezoek aan de showroom een echte aanrader. In onze showroom van ruim 400m2 is goed te zien wat de mogelijkheden zijn. De zonweringspecialisten van Van Leeuwen helpen jou graag een keuze te maken uit de diverse mogelijkheden op zonweringgebied.

De showroom in Sint-Michielsgestel is op enkele minuten afstand van ’s-Hertogenbosch en heeft voldoende parkeermogelijkheden.

Zonvakker van het jaar 

Ambiance Van Leeuwen is in het jaar 2000 uitgeroepen tot ‘Zonvakker van het jaar’, een titel waar wij erg trots op zijn.

In november 2017 zijn wij op een schitterende tweede plaatst geëindigd bij de Zonvakker van het Jaar verkiezing. Het oordeel komt van een vakjury, die Nederlandse zonweringsspecialisten beoordeelt op o.a. klantgerichtheid, productkennis, kwaliteit, scholing, financiële gezondheid, investeringskracht, toekomstvisie, marketing en uitstraling van de showroom. Wij zijn uiteraard enorm trots dat wij als bedrijf de tweede plaats hebben behaald en daarmee het beste zonweringsbedrijf van Brabant zijn!  

Deze notering zien wij als een enorme waardering voor de passie waarmee onze medewerkers iedere dag weer klaarstaan om alle opdrachten van onze klanten tot een perfect resultaat te brengen en als bewijs dat wij als bedrijf de juiste koers te pakken hebben.

Servicegebied Ambiance Zonwering van Leeuwen

Ambiance Zonwering heeft een groot aantal dealers in Nederland. Op die manier kunnen klanten dichtbij huis terecht bij een zonweringspecialist. Ambiance Van Leeuwen is niet alleen actief in Sint-Michielsgestel, maar richt zich ook op regio’s Bernheze, Boxtel, Haaren, Maasdonk, Schijndel, ’s-Hertogenbosch, Vught en daarbuiten!.

Ambiance Zekerheid

Om u als consument zekerheid en garantie te bieden bij aankoop van duurzame zonwering heeft Ambiance het zogenaamde Ambiance Zekerheidspakket ontwikkeld. Doordat alle Ambiance Zonwering specialisten aangesloten zijn bij de ROMAZO branchevereniging voor rolluikenbedrijven, markiezenbedrijven en zonweringbedrijven in Nederland, is het mogelijk een optimaal pakket zekerheden aan te bieden. In het Ambiance Zekerheidspakket zijn alle bepalingen kort, duidelijk en begrijpelijk weergegeven.

Het Ambiance Zekerheidspakket:

  • Biedt een uitgebreide garantieregeling aan
  • Geeft toegang tot de Geschillencommissie Zonwering
  • Waarborgt te allen tijde aanbetalingen
  • Klik hier om de brochure Zekerheidspakket te openen

Bezoek de Romazo website

Gezien op Omroep Brabant

Bekijk hier de video van Ambiance Van Leeuwen zoals die op Omroep Brabant is uitgezonden.

Let op; wij hebben afwijkende openingstijden i.v.m. de vakantieperiode

Vrijdag 19 juli en zaterdag 20 juli zijn wij gesloten.

Van maandag 15 juli t/m zondag 11 augustus gelden de volgende openingstijden:

  • Maandag t/m vrijdag: zijn wij telefonisch bereikbaar van 09:00 uur tot 12:30 uur.
  • Zaterdag en zondag: gesloten

Wil je in deze periode toch langskomen in onze showroom? Maak dan een afspraak.

Wij wensen je een fijne zomer!

Groetjes,

Team Ambiance Van Leeuwen

Adviesgesprek