Welkom bij Ambiance Visser - Heerhugowaard

Welkom bij Ambiance Visser - Heerhugowaard

Het grote genieten begint bij Ambiance Visser! De grootste specialist in zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken en raamdecoratie in de regio Heerhugowaard, Bergen, Harenkarspel, Koggenland, Langedijk, Niedorp, Opmeer en Schermer.

Thuis is en blijft toch de fijnste plek om te zijn. We vinden het belangrijk om dat échte thuisgevoel te creëren. Wij helpen je graag om jouw huis nog fijner te maken. De Nederlandse zomers worden steeds langer en warmer, vandaar dat ons leven zich ook steeds meer buiten afspeelt. Maar ook in de winter willen we er voor zorgen dat ons huis goed geïsoleerd is. Met een uitgebreid assortiment zonwering voor binnen en buiten, zorgen we dat je in alle seizoenen optimaal van dit thuisgevoel kunt genieten.

Door onze jarenlange vak expertise hebben we als Zonwering Visser een bekende naam opgebouwd in de regio Heerhugowaard. En sinds 2007 onder de naam van Ambiance. Wat wij hier erg leuk aan vinden is dat onze winkel van onze klanten een hoog tevredenheidscijfer krijgt en daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op!

Wij zijn een klein team, waardoor we je altijd persoonlijk te woord kunnen staan en voorzien van professioneel advies. Het aanschaffen van zonwering is namelijk een goede manier om te investeren in je woning en lekker en langer te genieten van het buitenleven! Ook willen we je graag laten zien dat zonwering je huis duurzamer, energiezuiniger en comfortabeler kan maken. Kom eens langs in onze showroom, ons team staat graag voor je klaar!

Buitenzonwering, binnenzonwering en meer

De landelijke Ambiance organisatie voert haar eigen merkenbeleid, waardoor Ambiance Zonwering Visser een actueel en breed assortiment van kwalitatief hoogstaande zonweringproducten voert. Alles op het gebied van buitenzonwering, binnenzonwering, shutters en gordijnen, rolluiken, screens, besturing en permanente zonwering zoals terrasoverkappingen, verandadaken en pergola systemen vind je bij Ambiance Zonwering Visser.

Service en herkenbaarheid in Heerhugowaard

De zonweringspecialisten van Ambiance Zonwering Visser staan in Heerhugowaard klaar om je van een gedegen en professioneel advies te voorzien, zodat je de juiste keuze kunt maken voor jouw specifieke situatie. Ook biedt Ambiance Zonwering Visser de oplossing voor ogenschijnlijk onmogelijke technische situaties. Indien gewenst bezoeken zij je ook aan huis. De showroom in Heerhugowaard, de montage bus en de medewerkers zijn herkenbaar aan het oranjeblauwe Ambiance logo.

Zonnige zonweringtrends

Ambiance Zonwering Visser kan je ook een onderhoudsabonnement of renovatie aanbieden voor jouw huidige zonweringproduct. Je bent van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te nemen in de showroom in Heerhugowaard. Laat je inspireren door de meest actuele zonnige zonweringtrends. Op deze website vind je meer informatie over eventuele acties, koopzondagen en open dagen.

Servicegebied Ambiance Zonwering Visser

Ambiance Zonwering heeft een groot aantal dealers in Nederland. Op die manier kunnen klanten dichtbij huis terecht bij een zonweringspecialist. Ambiance Zonwering Visser is niet alleen actief in Heerhugowaard, maar richt zich ook op de volgende regio’s: Bergen, Harenkarspel, Koggenland, Langedijk, Niedorp, Opmeer en Schermer.

Ambiance Zekerheid

Om u als consument zekerheid en garantie te bieden bij aankoop van duurzame zonwering heeft Ambiance het zogenaamde Ambiance Zekerheidspakket ontwikkeld. Doordat alle Ambiance Zonwering specialisten aangesloten zijn bij de ROMAZO branchevereniging voor rolluikenbedrijven, markiezenbedrijven en zonweringbedrijven in Nederland, is het mogelijk een optimaal pakket zekerheden aan te bieden. In het Ambiance Zekerheidspakket zijn alle bepalingen kort, duidelijk en begrijpelijk weergegeven.

Het Ambiance Zekerheidspakket:

  • Biedt een uitgebreide garantieregeling aan
  • Geeft toegang tot de Geschillencommissie Zonwering
  • Waarborgt te allen tijde aanbetalingen
  • Klik hier om de brochure Zekerheidspakket te openen

Bezoek de Romazo website

Showroombezoek op afspraak

Beste bezoeker, 

I.v.m. drukte adviseren wij om een afspraak te maken voor jouw bezoek aan onze showroom. Dan ben je er van verzekerd dat er een adviseur voor je klaar zit. 

Kom je zonder afspraak, dan kan het voorkomen dat er op dat moment niemand beschikbaar is. 

Je kunt een afspraak maken via de telefoon (072 571 50 87), per mail (visser@ambiance.nl) of door het invullen van een ons afspraakformulier

Tot ziens in onze showroom!

Adviesgesprek