De PVC-Vouwdaken zijn standaard op afstand bedienbaar.
Dankzij de Somfy io motor is dit PVC-Vouwdak smarthome ready!
Waterdicht vouwdak van PVC dat naar wens te openen of te sluiten is.
Optioneel in te bouwen screens beschermen tegen wind en laagstaande zon.
Naast de standaardkleuren 9016 (wit) en 7016 (antraciet) is iedere gewenste kleur leverbaar.
De maximale maat bedraagt 7 x 4 meter, maar is eindeloos te koppelen waardoor iedere breedte haalbaar is.
5 jaar garantie dankzij het Ambiance Zekerheidspakket

Ambiance Soft Top 3000

De Ambiance Soft Top 3000 is een volledig waterdicht PVC-doek op een aluminium constructie. De overkapping kan vrijstaand geplaatst worden. Ook kun je kiezen uit mooie opties, zoals verlichting.

Wil je een optimale lichtinval binnen behouden maar toch een weerbestendig dak? Kies dan voor een PVC-Vouwdak.

De maximale breedte is 7 meter, maar omdat een PVC-Vouwdak eindeloos gekoppeld kan worden is bijna ieder gewenste oppervlakte te overdekken.

De Soft Top 3000. Van waterdichte overkapping tot zonneterras.

Ambiance PVC-Vouwdak Soft Top 3000, zwarte aluminium constructie, vrijstaand, beige doek 1 2 3 4 5
Het PVC-vouwdak kan volledig opengeschoven worden voor optimaal lichtinval binnnen.
1
De windvast screen (optioneel) biedt bescherming tegen laagstaande zon.
2
Ambiance PVC-Vouwdak Soft Top 3000, grijs doek close-up
Het PVC-doek is 100% waterdicht
3
Vrijstaande plaatsing of gevelbevestiging
4
Diverse verlichtingsopties in doek of structuur van de overkapping
5

Bediening

De bediening is standaard elektrisch (Somfy IO) met afstandsbediening. De motor is SmartHome ready en voorbereid voor app-bediening via smartphone/tablet.  

Maximale afmetingen

7 meter breed met een uitval van max. 4 meter uit een deel.
In breedte oneindig te koppelen. 

Frame

Standaard in antraciet structuurlak (ral 7016) of verkeerswit structuurlak (ral 9016). Optioneel in elke gewenste ral kleur.

Prijsindicatie aanvragen voor jouw persoonlijke situatie

Ik ontvang graag een prijsindicatie voor een PVC-Vouwdak

Na ontvangst van de aanvraag gaat een adviseur ermee aan de slag. Naast de prijs voor het aangevraagde product kunnen één of twee mogelijke alternatieven worden getoond. Wij streven ernaar jouw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Maatvoering

Ingevoerde maten zijn indicatief.

Bijzonderheden of speciale wensen
Foto's

Stuur optioneel één of meerdere foto's van de situatie mee. Deze helpen ons een betere prijsindicatie te geven. (maximaal 9 MB in totaal)

Selecteren
De foto's zijn in totaal meer dan 9 MB, verwijder één of meerdere foto's.
Jouw gegevens

Ruime keuze uit accessoires voor je PVC-Vouwdak!

Maak van je PVC-Vouwdak een tuinkamer! Door de toevoeging van diverse luxe accessoires geniet je vaker en langer van het buitenleven. 

Ambiance terrasoverkapping, tuinkamer, wit constructie, glazen wanden
Flexibele glazen vouwwand

Flexibele glazen wanden

Maak van je overkapping en tuinkamer met de toevoeging van glazen wanden! Dankzij een glazen wand kan je nog eerder in het jaar buiten zitten. Een flexibele wand zoals een vouwwand of schuifwand maakt het mogelijk op de warmere dagen te ventileren. 

Ambiance terrasoverkapping, tuinkamer, grijs constructie, glazen wanden, led verlichting

Zonwering of windwering

Ook windvaste screens onder het terras zijn ideaal! Ze weren niet alleen de (laagstaande) zon maar bieden ook bescherming tegen wind. Zo helpen ze je om het warm of juist koel te houden onder je glazen overkapping. 

Wil je het zicht op je tuin behouden? Ook dat kan met een screen! Diverse screens zoals onze Milano Vento bieden de mogelijkheid om een volledig of deels transparant doek te kiezen. 

bekijk hier onze screens

Verlichting in de balein

Verlichting

De fraaie verlichtingsopties maken het mogelijk ook 's avonds te genieten van je terras. Met één druk op de knop schakel je Warm White of RGB LED-verlichting in. De energiezuinige LED-verlichting kan bijna onzichtbaar worden weggewerkt in de constructie van het PVC-Vouwdak. Ook is het mogelijk in de baleinen LED-verlichting te laten verwerken voor perfect licht op jouw terras.

Vrijstaande overkapping met PVC-vouwdak

De Soft Top 3000 beschikt over een horizontaal PVC-vouwdak en kan als vrijstaande overkapping worden geplaatst. Op vier palen is een afmeting van 7 x 4 meter mogelijk of met een dubbel dak zelfs 7 x 7 meter. Daarnaast kunnen meerdere systemen aan elkaar gekoppeld worden.

Het grote genieten begint bij Ambiance Braad!

Al 25 jaar verzorgen wij alles op het gebied van vloeren en raamdecoratie in Steenwijk en omstreken, waarvan wij de afgelopen 9 jaar zijn aangesloten bij Ambiance. ‘Geniet, beleef en ervaar’ is de kreet waarmee ons familiebedrijf zich onderscheidt. Ons bedrijf is gevestigd in Steenwijk. Vanuit onze inspirerende showroom bedienen wij klanten in de gehele regio Tuk, De Wolden, Meppel, Staphorst, Steenwijkerland, Westerveld, Weststellingwerf en Zwartewaterland.

Wij zijn de grootste specialist in zonwering met een mooi assortiment van zonneschermen, textieldaken, pvc vouwdaken, lamellendaken, serrezonwering, uitvalschermen screens, rolluiken, markiezen, terrasoverkappingen, buitenjaloezieën en garagedeuren. Maar ook voor raamdecoratie ben je bij ons op het juiste adres! Je hebt keuze uit bijvoorbeeld plisségordijnen, Duette Shades, rolgordijnen, houten of aluminium jaloezieën, Silhoutte Shades van Luxaflex, paneelgordijnen, shutters en horren.

Wil jij ook genieten van schaduw in de tuin of een koel huis? Wij geven advies over de aanschaf van de juiste zonwering. Zo komen we samen tot de perfecte combinatie voor jouw woning. Kortom, wie toe is aan een frisse wind door het huis, is bij Braad aan het juiste adres. Kom langs in onze showroom, ons team staat graag voor je klaar!

Maak een afspraak

Neem een kijkje in onze showroom.