Zonnescherm 6 meter breed

Tuinen en grote terrassen kun je afschermen met een zonnescherm van Ambiance. De Proline XL is uitvoerbaar tot wel 7 meter breed met een maximale uitval van 4 meter.

Ook kun je er voor kiezen om meerdere zonneschermen te koppelen.

Een zonnescherm is al jaren de meest voorkomende zonwering boven het terras. Logisch, want een zonnescherm geeft op warme dagen verkoeling. En wanneer je het scherm niet gebruikt zit het zonweringsdoek netjes opgeborgen in de cassette. Een lange tijd bestonden zonneschermen vaak uit een aluminiumkleurige constructie waarbij het doek vaak een effen kleur had. Tegenwoordig is er en ruime keuze in vormen en kleuren voor cassettes en ook voor de doeken heb je een ruime keuze in kleuren, structuren, lengtes en breedtes.

Voordelen van een zonnescherm van 6 meter breed

Met een zonnescherm van 6 meter of meer, geniet je iedere zomer weer in jouw tuin of terras. Een zonnescherm van dit formaat zorgt voor een extra groot schaduwoppervlak waardoor je je gehele terras, eettafel en andere buitenartikelen onder het scherm plaatsen. Zo creëer je een woonkamer buitenshuis. Perfect voor die (na)zomerse dagen buiten om meer tijd met familie of vrienden door te brengen.

Ook voor wie s ’avonds langer buiten wil zitten of bij regen niet meteen naar binnen wil vluchten, heeft Ambiance de juiste oplossingen. Combineer dit zonnescherm met de nieuwste techniek en materiaal voor optimaal comfort en uitstraling.

Extra breed zonnescherm

Heb je een zonnescherm van meer dan 6 meter breed nodig? Door twee of meerdere zonneschermen strak tegen elkaar te plaatsen krijg je toch het effect van één breed zonnescherm. De ervaren monteurs van Ambiance zorgen ervoor dat alles wat ze opmeten ook daadwerkelijk past in het te leveren eindresultaat. Na bevestiging testen ze het brede zonnescherm en laten alles schoon achter.

Gezellig duurzaam

Met ingebouwde verlichting geniet je ook nadat de zon is ondergegaan van een knus gevoel op het terras met sfeervolle verlichting. Ga voor energiezuinige LED-verlichting als je tot in de late uurtjes buiten wil ontspannen, ongeacht het weer.

Doeken

Je hebt de keuze uit een ruime collectie doeken van vooraanstaande merken zoals Dickson Constant, Sattler en Soltis. Naast ruime keuze uit dessins ben je bij Ambiance altijd verzekerd van zonweringsdoek van topkwaliteit. De doeken zijn kleurecht en beschermen tegen UV-straling. Doordat de doeken van een vuil- en waterafstotende laag zijn voorzien beschikken ze over zelfreinigend vermogen, blijven ze mooi en krijgen rot en schimmel geen kans.

Montage door onze specialist

Het zonnescherm wordt gemonteerd door een van onze specialisten, zo weet je zeker dat het zonnescherm op de best passende manier wordt aangebracht, voor een lange levensduur. Weten hoe je je zonwering jarenlang meegaat? We geven je graag een paar handige tips.

Houd je woning koeler met een zonnescherm van 6 meter breed

Met steeds warmere zomers in het vooruitzicht is een zonnescherm van minimaal 6 meter breed een goede oplossing. Door het grote scherm worden direct zonlicht en UV stralen tegengehouden, wat resulteert in een koelere woning, zowel binnen in huis als buiten onder het scherm. Zo kun je meer genieten van het buitenleven en de airco uitschakelen.

Advies op maat

Een Ambiance zonnescherm is kiezen voor kwaliteit met een lange levensduur. Laat je inspireren in een van onze showrooms. Zo heb je keuze uit diverse modellen, doekkleuren, materialen, technische ondersteuning, verlichting en meer. Ga met onze specialisten in gesprek voor meer technisch en bouwkundig advies. Voor iedere wens of situatie hebben wij een passende oplossing.

Ambiance vakspecialisten staan voor je klaar

De doekkeuze is zeer bepalend voor de uitstraling en functionaliteit van het zonnescherm. Een donkere kleur beïnvloed bijvoorbeeld de effectiviteit van de warmtewerende eigenschappen. Vul het formulier in voor een adviesgesprek bij een dealer in de buurt. Tijdens het gesprek kijken we samen naar de beste oplossing. Wil je een offerte opvragen? Via het prijsindicatieformulier op de product pagina's vraag je eenvoudig en vrijblijvend een indicatie aan voor het door jou gekozen zonnescherm.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een zonnescherm van minimaal 6 meter breed?

Maak een afspraak in de showroom en ontdek alle mogelijkheden.

Maak een afspraak

Beste klant, 

In verband met de zomervakantie zijn wij van maandag 29 juli t/m maandag 12 augustus gesloten. Aanvragen via de website zullen dan ook na die tijd worden beantwoord. 

Wij wensen iedereen een fijne zomer!

Met vriendelijke groet, 

Team Ambiance Dekazon