Standaard geleverd met een magneetsluiting. Je kunt ook kiezen voor een kantelsluiting.
Geniet van de frisse buitenlucht zonder last te hebben van vervelende insecten in huis.
De raamhorren zijn gemaakt van aluminium geëxtrudeerde profielen waardoor ze extra stevig zijn.
2 jaar garantie dankzij het Ambiance Zekerheidspakket

Unilux Rolhor voor raam

De Unilux Rollende Raamhor sluit perfect aan op jouw ramen. Zo kun jij 's nachts lekker slapen met een fris windje, maar zonder vervelende muggen.

Kies uit de budget Comfort raamrolhor of de luxe Super+.

De Unilux Rollende Raamhor sluit perfect aan op je ramen.

Unilux rolhor, raamhor, vlak gaas 1 2 3 4
Unilux hordeur detail sluiting
Standaard geleverd met een magneetsluiting. Je kunt ook kiezen voor een kantelsluiting.
1
Kies uit 5 standaard RAL-kleuren. Overige RAL-kleuren mogelijk tegen meerprijs.
2
Unilux raamhor tekening detail
De raamhorren zijn gemaakt van aluminium geëxtrudeerde profielen waardoor ze extra stevig zijn.
3
Unilux hordeur vlak gaas detail
Standaard met UV bestendig zwart PGP gaas.
4

Modellen

Comfort: voor elk budget.

Super+: ideaal voor ramen met veel windbelasting.

Maximale afmetingen

Comfort:
Kastmaat is 2,6 meter en de geleidermaat 1,8 meter.

Super+:
Maximaal 1,6 meter breed x 2 meter hoog.

Kleuren

Kies uit 5 standaard RAL-kleuren: STD 9001, STAD 9010, STD 7016STR, STD 9006 en STD 9005STR. Overige RAL-kleuren mogelijk tegen meerprijs.

Standaard geleverd met zwart PGP gaas.

Prijsindicatie aanvragen voor jouw persoonlijke situatie

Ik ontvang graag een prijsindicatie voor een Horren

Na ontvangst van de aanvraag gaat een adviseur ermee aan de slag. Naast de prijs voor het aangevraagde product kunnen één of twee mogelijke alternatieven worden getoond. Wij streven ernaar jouw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Maatvoering

Ingevoerde maten zijn indicatief.

Bijzonderheden of speciale wensen
Foto's

Stuur optioneel één of meerdere foto's van de situatie mee. Deze helpen ons een betere prijsindicatie te geven. (maximaal 9 MB in totaal)

Selecteren
De foto's zijn in totaal meer dan 9 MB, verwijder één of meerdere foto's.
Jouw gegevens
Unilux raamhor

Comfort

De Comfort rollende raamhor is een bijna onzichtbare, maar zeer effectieve oplossing om insecten buiten te houden. Doordat de cassette slechts 42 mm is kan het frame vaak buiten zicht geplaatst worden, bijvoorbeeld achter je gordijnen. De kleur van het profiel kan ook nog naar wens worden aangepast.

Standaard wordt de rolhor met een magneetsluiting geleverd, maar een kantelsluiting is ook mogelijk zonder meerprijs. Ook kun je kiezen voor een horizontale als verticale plaatsing, waarbij verticale plaatsing de rolhor eenvoudiger bedienbaar maakt bij hoge ramen. De greep is aan beide zijden bedienbaar, zodat de Comfort ook buiten geplaatst kan worden.

 

Unilux rolraamhor

Super+

De raamrolhor Super+ is een elegante rolhor met RVS stift gaasopsluiting. Standaard wordt deze geleverd met een speedreducer. Deze speedreducer zorgt ervoor dat de raamrolhor Super+ langzaam naar boven oprolt. Dit is ideaal voor ramen waar veel windbelasting is en bij grotere of schuingeplaatste (dak)ramen.

De onzichtbare RVS stift in de geleiders zorgt ervoor dat het gaas altijd netjes in de geleiders gespannen blijft, waardoor het uitwaaien van het gaas niet mogelijk is.

De Super+ is eenvoudig te bedienen en is uitgevoerd met een schuifvergrendeling. De raamrolhor Super+ kan in het kozijn of op het kozijn geplaatst worden. Aan de bedieningslijst zit een borstel om zelfs de kleinste kieren af te sluiten. Zo weet je zeker dat er geen insecten binenn komen.

Het grote genieten begint bij Ambiance Flevosol!

Ambiance Zonwering Flevosol heeft door haar jarenlange vak expertise een bekende naam opgebouwd in de regio Almere. Vanuit onze inspirerende showroom bedienen wij klanten in de gehele regio Almere en Lelystad.

Wij zijn de grootste specialist in zonwering met een mooi assortiment van zonneschermen, textieldaken, pvc vouwdaken, lamellendaken, serrezonwering, uitvalschermen screens, rolluiken, markiezen, terrasoverkappingen, buitenjaloezieën en garagedeuren. Maar ook voor raamdecoratie ben je bij ons op het juiste adres! Je hebt keuze uit bijvoorbeeld plisségordijnen, Duette Shades, rolgordijnen, houten of aluminium jaloezieën, Silhoutte Shades van Luxaflex, paneelgordijnen, shutters en horren.

De adviseurs van Ambiance Flevosol beschikken over een afgeronde opleiding tot Smart Solar Shading advisor. Hierdoor kunnen wij je goed advies geven over de aanschaf van de juiste zonwering. Zo komen we samen tot de perfecte combinatie voor jouw woning. We willen laten zien dat zonwering je huis duurzamer, energiezuiniger en comfortabeler kan maken. Je bent van harte welkom een kijkje te komen nemen in onze showroom!

Maak een afspraak

Neem een kijkje in onze showroom.