Van garage naar hobbyruimte!

Ambiance dubbele sectionaaldeur Prime, geïsoleerde elektrische garagedeur, RAL 7016 antraciet grijs

Een vakkundig gemonteerde openslaande garagedeur of sectionaal garagedeur geeft jouw woning een verrassend en esthetisch aanzicht waar wij graag aan bijdragen. Omdat iedereen de garage op een andere manier gebruikt, bieden wij een ruime keuze uit verschillende soorten garagedeuren aan en maken wij jouw garagedeuren op maat en afgestemd op jouw woonwensen! Of je nu de garage gebruikt voor de opslag van je favoriete tweewieler, voor het overwinteren van je tuinmeubilair, als kantoor, yoga of meditatie ruimte of voor de opslag van belangrijke dossiers, maak van je garage een extra gebruiksruimte in huis! Lees er alles over in deze blog!

Maak van je garage een extra comfortabele gebruiksruimte!

Wil je van de garage een extra gebruiksruimte maken dan is het belangrijk dat je garage comfortabel aanvoelt. Met de juiste afwerking zoals het toevoegen van het veiligheidspakket, glas en isolatie, creëer je een extra gebruiksruimte in huis waar het prettig vertoeven is. Wist je dat het mogelijk is om bij veel modellen een tochtborstel te installeren? De tochtstrip sluit de gleuven en kieren op garagedeuren, wat warmteverlies en tocht vermindert en de energiekosten verlaagd. Dankzij toevoeging van ventilatieroosters komt er ook in de garage frisse lucht binnen waardoor de deuren bijdragen aan een aangenaam binnenklimaat. Voor een maximaal effect op een energiezuinig binnenklimaat is het van groot belang dat je de juiste combinatie kiest van ventilatie en isolatie.

Wij garanderen maatwerk garagedeuren die zijn gemaakt van kwalitatief en hoogwaardige materialen. Uiteraard heb je ook de keuze uit handmatige bediening of een elektrische garagedeur. Zo stel je zelf jouw ideale garagedeur samen die voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en ook helemaal past bij jouw persoonlijke smaak.

Creëer meer lichtinval met glazen panelen

Naast de nodige functionaliteiten bieden we ook de keuze uit diverse RAL-kleuren en uitgebreide mogelijkheden met vaste zij- en/of boven panelen of juist een invulling met glas. Zo maak je optimaal gebruik van het natuurlijke daglicht dat door de ramen valt. Garagedeuren met glaspanelen hebben een positieve invloed op je energieniveau en bevorderen een opgewekt humeur. Met glaspanelen haal je namelijk veel natuurlijk daglicht binnen.

Ambiance Unipro sectionaaldeur, RAL 7016 antraciet, elektrische bediening
Ambiance sectionaaldeur Prime, geïsoleerde elektrische garagedeur, RAL 7016 antraciet grijs

Wist je dat Ambiance verschillende soorten HR++ isolatie glas in het assortiment heeft met een heldere, satijnen of getinte afwerking? Let op: niet elke Ambiance-vestiging verkoopt garagedeuren.

Openslaande of sectionaal garagedeuren

Het is bij Ambiance mogelijk om te kiezen voor openslaande garagedeuren. Niet alleen biedt deze deur een moderne uitstraling, het is tevens de perfecte oplossing voor het geval dat je binnen in de garage weinig ruimte tot je beschikking hebt. In tegenstelling tot onze andere modellen is er voor openslaande garagedeuren geen inbouwruimte nodig. De zeer onderhoudsvriendelijk deuren worden namelijk in de opening geplaatst. Als je veel in de tuin werkt en regelmatig in- en uitloopt met gereedschap is een openslaande garagedeur echt een uitkomst!

Sectionaal garagedeuren zijn opgebouwd uit horizontale lamellen, verkrijgbaar in diverse hoogtes en profielen. Voor dit type garagedeur heb je een veelvoud aan keuzes in RAL-kleuren, Sandgrain structuurlakken (RAL), aandrijvingen, paneelhoogtes en glassoorten. Al deze opties bieden wij aan met een bijzonder hoog afwerkingsniveau zodat jij de komende jaren kunt genieten van een duurzaam product.

Een sectionaal deur is een zeer veilige garagedeur en is standaard uitgevoerd met een elektrische bediening. Het is ook belangrijk te vermelden dat sectionaaldeuren altijd passen. Met het RenoSystem Renovatie kozijn voor UniPro sectionaaldeuren is het mogelijk om in verschillende situaties een deur te plaatsen. De constructie kan zowel met als zonder thermische isolatie worden uitgevoerd.

Ambiance Unipro garagedeur, geïsoleerde sectionaaldeur, RAL 7016 antraciet, elektrische bediening
Ambiance sectionaal garagedeur, RAL 7021 antraciet

Wist je dat onze garagedeuren bedienbaar zijn met afstandsbediening en via je smartphone of tablet? Maak gebruik van onderhoudsarme, stille garagedeur-aandrijving zoals de Somfy Metro 800 I/O. Dit systeem bevat een ingebouwde obstakeldetectie waarmee de aandrijving voor 100% voldoet aan de Europese norm. Benieuwd naar de mogelijkheden van onze elektrische garagedeuren? Lees de blog over slimme bediening.

Wil je jouw garagedeur vervangen voor een deur van Ambiance?

Wanneer je een nieuwe garagedeur hebt gekocht demonteren wij de oude deuren tegen een kleine meerprijs en wij nemen ze zelfs voor je mee. Dat is een zorg minder en kan het grote genieten direct beginnen! 

Bekijk onze moodboards op Pinterest en doe inspiratie op voor je eigen interieur. Wil je weten hoe jouw nieuwe garagedeur bijdraagt aan een lager energieverbruik en een hoger wooncomfort? Kom dan langs in een van onze showrooms! Onze specialisten adviseren je graag.

Maak een afspraak

Interieur moodboard, zonwering, trends 2023, Ambiance Pinterest
Geplaatst op 22 juni 2022