Prijsindicatie aanvragen voor Ambiance Palma Vento
Ingevoerde maten zijn indicatief.

Ambiance Palma Vento

Het zonweringsdoek is aan de zijkanten voorzien van een stevige ritssluiting. Dit maakt het screen niet alleen zeer windbestendig, het voorkomt tevens lichtkieren en zorgt ervoor dat het doek altijd strak gespannen is. Daarnaast zorgt het stilstaande luchtlaagje ook in de winter voor extra isolatie.

Maak kennis met de Ambiance Palma Vento. Een windvaste screen!

Ambiance Palma Vento screen, antraciet doek, zwart frame, zwart ronde cassette, met windvaste zip geleiding 1 2 3 4
Uniek windvast systeem waarbij het doek d.m.v. een ritssluiting vast zit in de zijgeleiders
1
Het frame is leverbaar in 206 RAL-kleuren en structuurlakken. Zonder meerprijs!
2
Afgeschuinde, vierkanten of (afge)ronde kast van 85 of 95 mm.
3
Kies uit onze ruimte doekcollectie
4

Bediening

De bediening is standaard elektrisch (Somfy IO) met afstandsbediening. De motor is SmartHome ready en voorbereid voor app-bediening via smartphone/tablet. Bediening via motor met vaste muurschakelaar of handbediening is ook mogelijk.

Maximale afmetingen

Cassette 85 mm (vierkant of afgerond):
Maximaal 3,2 meter breed x 2,4 meter hoog
Maximaal 2,8 meter breed x 2,8 meter hoog

Cassette 95 mm (vierkant of rond):
Maximaal 3,2 meter breed x 2,8 meter hoogEPI

Energie Prestatie Indicator

Energie Prestatie Indicator

Bekijk de waarden per seizoen

Frame

Frame 206 kleuren
192 RAL-kleuren
14 structuurlakken

ZIP-geleider met RVS veer

Unieke windvaste geleider

De windvaste geleider van Ambiance wordt optisch schroefloos afgemonteerd dankzij een handig kliksysteem. Achter deze hoogwaardige afwerking gaat slimme technologie schuil. Een kunststof inlay zorgt ervoor dat het doek stevig gefixeerd zit in de geleider. 

De inlay wordt op z'n plaats gehouden door een RVS veer. Deze veer zorgt ervoor dat het doek ruimte heeft om te rekken/krimpen (door de zon) en toch altijd mooi strak hangt. 

Vraag eenvoudig een prijsindicatie aan

Laat ons weten wat je wensen zijn voor de zonwering en welke afmetingen daarbij horen. Je ontvangt dan binnen enkele dagen een indicatieve offerte.

Vraag het gratis inspiratiemagazine aan

Download ons inspiratiemagazine vol met luxe zonwering en raamdecoratie opties voor jouw huis. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden en de trends van dit moment.

Het Grote Genieten begint bij Ambiance

Het grote genieten begint bij Ambiance Flevosol!

Ambiance Zonwering Flevosol heeft door haar jarenlange vak expertise een bekende naam opgebouwd in de regio Almere. Vanuit onze inspirerende showroom bedienen wij klanten in de gehele regio Almere en Lelystad.

Wij zijn de grootste specialist in zonwering met een mooi assortiment van zonneschermen, textieldaken, pvc vouwdaken, lamellendaken, serrezonwering, uitvalschermen screens, rolluiken, markiezen, terrasoverkappingen, buitenjaloezieën en garagedeuren. Maar ook voor raamdecoratie ben je bij ons op het juiste adres! Je hebt keuze uit bijvoorbeeld plisségordijnen, Duette Shades, rolgordijnen, houten of aluminium jaloezieën, Silhoutte Shades van Luxaflex, paneelgordijnen, shutters en horren.

De adviseurs van Ambiance Flevosol beschikken over een afgeronde opleiding tot Smart Solar Shading advisor. Hierdoor kunnen wij je goed advies geven over de aanschaf van de juiste zonwering. Zo komen we samen tot de perfecte combinatie voor jouw woning. We willen laten zien dat zonwering je huis duurzamer, energiezuiniger en comfortabeler kan maken. Je bent van harte welkom een kijkje te komen nemen in onze showroom!

Maak een afspraak

Neem een kijkje in onze showroom.