Prijsindicatie aanvragen voor Unilux Vaste Hordeur
Ingevoerde maten zijn indicatief.

Unilux Vaste Hordeur

De Unilux Vaste Hordeur biedt je een luxe oplossing waarbij het klemmen en over de grond slepen van een hordeur verleden tijd is. Je kunt hierbij kiezen uit schuivend op rails of een hordeur met scharnieren. Ook kun je kiezen uit vijf standaard RAL-kleuren, maar elke andere RAL-kleur is ook mogelijk tegen meerprijs.

De Unilux vaste hordeuren kun je ook makkelijk demonteren als je er bijvoorbeeld voor kiest om deze in de winter niet te gebruiken.

Maak kennis met het Unilux Vaste Hordeur. Een luxe oplossing!

Unilux hordeur 1 2 3 4 5
Unilux vaste hordeur detail scharnieren
Kies uit een roldeur op rails of een hordeur met scharnieren.
1
Kies uit 5 standaard RAL-kleuren. Overige RAL-kleuren mogelijk tegen meerprijs.
2
Unilux vaste hordeur, kattenluik
Kattenluik mogelijk tegen meerprijs.
3
Unilux hordeur
Standaard met zwart PPP gaas, (grijs gaas, pollengaas of extra stevig petscreen gaas optioneel, meerprijs)
4
Unilux schuifhordeur greep detail
Handgrepen zijn gemaakt van RVS.
5

Modellen

Schuifhordeur Luxe: stevige aluminium hordeur schuivend op rails.

Vaste Hordeur Luxe (scharnierend): extra stevige aluminium vaste hordeur.

Maximale afmetingen

Schuifhordeur Luxe:
Maximaal 2 meter breed x 3 meter hoog.

Vaste Hordeur Luxe (scharnierend):
Maximaal 1,4 meter breed x 3 meter hoog.

Kleuren

Kies uit 5 standaard RAL-kleuren: STD 9001, STAD 9010, STD 7016STR, STD 9006 en STD 9005STR. Overige RAL-kleuren mogelijk tegen meerprijs.

Standaard met zwart PPP gaas geleverd. Tegen meerprijs: grijs gaas, pollengaas of extra stevig petscreen gaas.

Vraag eenvoudig een prijsindicatie aan

Laat ons weten wat je wensen zijn voor de zonwering en welke afmetingen daarbij horen. Je ontvangt dan binnen enkele dagen een indicatieve offerte.
Unilux schuif hordeur

Schuifhordeur Luxe

De schuifhordeur kan in sommige gevallen een goede oplossing zijn voor grote deuropeningen en schuifpuien. 

Door plaatsing van rails zijn deze deuren als schuifhordeuren toe te passen. Dankzij de strakke rails boven en onder en het gebruik van glijblokken in plaats van storingsgevoelige wieltjes, is een lange levensduur gegarandeerd. Daarnaast is het mogelijk om meerdere hordeuren op een rails te plaatsen, zodat een dubbele schuifhordeur ontstaat. Bij een duo-schuiver, schuiven de delen achter elkaar.

Borstels met aangepaste hoogten zorgen voor een insectendichte aansluiting. De hordeuren kun je ook eenvoudig wegnemen in de winterperiode.

 

Unilux hordeur

Vaste Hordeur Luxe (scharnierend)

Solide, betrouwbaar en duurzaam, dat is de scharnierende vaste hordeur. Dankzij het brede profiel en de inwendige verbindingen is deze deur zeer stevig en solide geconstrueerd. Elke deur is volkomen haaks. Daardoor zal deze hordeur nooit klemmen of over de grond slepen. Indien gewenst kan, naast de standaard aluminium schopplaat, een duwplaat gemonteerd worden. Deze plaat kan zowel in het midden, links of rechts als duwplaat fungeren.

De vaste hordeur is verkrijgbaar in verschillende modellen. Het 47 mm brede profiel straalt extra degelijkheid uit.

In-de-dag kan de hordeur Luxe ook als pendeldeur, ofwel saloondeur, geplaatst worden. Voordeel van een dergelijke toepassing is dat de hordeur 2 zijden op kan scharnieren en zo de doorloop makkelijker maakt.

Al onze horren opties

Met een deurhor of raamhor op maat laat je na een warme zomerdag de frisse wind door je huis waaien en houd je muggen, vliegen of wespen buiten de deur. Kom langs voor advies op maat en ben verzekerd van horren die past bij jouw huis en stijl. 

Het Grote Genieten begint bij Ambiance

Het grote genieten begint bij Ambiance Heko-Becewe!

Ambiance Zonwering Heko-Becewe Amsterdam: een familiebedrijf dat al ruim 65 jaar klaarstaat voor de klant. Met ons team bestaande uit 10 à 12 vakmensen, ontzorgen wij jou bij jouw aankoop van A tot Z. Ons bedrijf is gevestigd in Amsterdam. Vanuit onze inspirerende showroom bedienen wij klanten in de gehele regio Amsterdam en omstreken.

Wij zijn de grootste specialist in zonwering met een mooi assortiment van zonneschermen, textieldaken, pvc vouwdaken, lamellendaken, serrezonwering, uitvalschermen screens, rolluiken, markiezen, terrasoverkappingen, buitenjaloezieën en garagedeuren. Maar ook voor raamdecoratie ben je bij ons op het juiste adres! Je hebt keuze uit bijvoorbeeld plisségordijnen, Duette Shades, rolgordijnen, houten of aluminium jaloezieën, Silhoutte Shades van Luxaflex, paneelgordijnen, shutters en horren.

Wij zijn beloond met mooie awards. Onder andere Luxaflex® Gallery Dealer van het jaar en Zonvakker van het Jaar. Hier zijn we trots op en het benadrukt onze kennis en service. Onze filosofie is dan ook: maak een keuze, wij regelen de rest. We verwelkomen je graag in onze showroom, spontaan of op afspraak.

Maak een afspraak

Neem een kijkje in onze showroom.