5 x nazomeren met zonwering op je terras

We hebben dit jaar helaas niet écht kunnen genieten van een zomer vol zon in Nederland. Nu worden de dagen ook weer korter en de nachten langer, maar dat betekent gelukkig niet dat we niet kunnen genieten van een heerlijke nazomeravond. En wat is dan fijner dan hiervan genieten op je eigen terras met een hapje en een drankje. Lees snel verder voor onze tips!

Zonwering op je terras

Echt lekker nazomeren doe je met zonwering op je terras. Wat dacht je van een mooie terrasoverkapping, lamellendak of textieldak? Maar ook andere zonwering is natuurlijk mogelijk. Zo is bijna alles in ons assortiment uit te breiden met verschillende opties, zoals heaters en ledverlichting. Maar soms ook met accessoires zoals glazen wanden en screens om de koude wind buiten te houden. Benieuwd naar alle opties? Kom langs en laat je adviseren!

Maak een adviesafspraak

Ambiance terrasoverkapping, tuinkamer, grijs constructie, led verlichting
Ambiance pergola overkapping, textieldak Comfort-Line WOOD zip, houten constructie, beige doek

Gezellig buiten eten

Niets is zo heerlijk als buiten de barbecue aansteken en uitgebreid dineren of borrelen tot in de late uurtjes. Natuurlijk kan dit op een nazomeravond ook. Het koelt ’s avonds misschien wat sneller af, maar dat mag de pret niet drukken. Zorg voor lekker warme plaids, dekens en neem een vestje mee, want van borrelen met klappertanden wordt niemand vrolijk.

Mocht je je terras optimaal willen verwarmen, kijk dan eens naar de mogelijkheden van een warmtebron. Een vuurkorf of heater. Heb je een zonnescherm of terrasoverkapping of andere zonwering op je terras? Kijk dan ook eens naar de mogelijkheden om daar een terrasheater in te verwerken.

Verlicht je tuin

Verlichting brengt veel sfeer in je tuin. Wanneer je nog tot in de late uurtjes aan het borrelen bent, wil je niet in een zwart gat kijken. Dit los je op door gebruik te maken van mooie sfeerverlichting. Denk aan lichtsnoeren of lampionnen op zonne-energie. Maar ook een paar kaarsen aansteken op tafel kan zorgen voor de ultieme sfeer.

Wist je dat je in vele typen zonwering ook ledverlichting kunt verwerken? Je creëert hiermee een knus gevoel waardoor je tot in de late uurtjes kunt genieten van je terras.

Renson Camargue lamellendak, Ledverlichting, infrarood terrasheaters, montage aan gevel
Markilux zonnescherm, knikarmscherm M6000, cassette grijs, wit doek, led verlichting, spots

Styling tips

Tot slot willen we je nog een paar stylingtips meegeven om je terras helemaal up-to-date te houden. Wil je de komende jaren met de laatste trends mee gaan, zonder steeds nieuwe tuinmeubelen aan te moeten schaffen? Kies dan voor houten materialen. Deze natuurlijke look en kleur past bij alle woonstijlen. Met houten meubels en accessoires als basis zit je altijd goed!

We hopen dat we je met deze tips hebben klaargestoomd voor de komende nazomeravonden. Heb je nog geen zonwering op je terras? Dan ben je natuurlijk altijd van harte welkom in een van onze showrooms, waar onze experts je graag verder helpen.

Maak een afspraak

Ambiance lamellendak RAL 9005 zwart, twee infrarood heaters
Gecombineerd lamellendak met canvas dak, ingebouwde ledverlichting, loggiapanelen
Geplaatst op 25 augustus 2021

Beste bezoeker,

Let op: tijdens de zomervakantie hebben wij onze openingstijden op zaterdag aangepast naar 09:30 tot 14:00 uur.

Fijne zomer!

Met vriendelijke groet,

Team Ambiance Heko-Becewe