Ben je al klaar voor de lente?

De aarde wordt steeds warmer en de zon schijnt steeds feller. Bescherm je jezelf en je woning al optimaal tegen de zon? Voor je Ideale zonnescherm ben je bij Heko-Becewe aan het juiste adres.

Wij hebben diverse schermen voor iedere tuin, en om er zeker van de zijn dat je de juiste keuze maakt hebben wij een showroom waar je terecht kan voor advies, verschillende vormen en opties kan bekijken en een keuze kan maken uit onze uitgebreide doekcollectie.

Welk zonnescherm past bij jou?

Het assortiment van Ambiance Heko-Becewe biedt de juiste zonwering voor iedere tuin of balkon. Om er zeker van de zijn dat je de juiste keuze maakt hebben wij een showroom waar je terecht kan voor advies, verschillende vormen en opties kan bekijken en een keuze kan maken uit onze uitgebreide doekcollectie. Ook voor en technisch en bouwkundig advies ben je bij Ambiance Heko-Becewe aan het juiste adres. Want ook al lijkt het op het eerste gezicht niet mogelijk een zonnescherm te monteren.... onze vakspecialisten vinden bijna altijd een oplossing! Zodra je je voor het eerst gaat oriënteren voor een zonnescherm kan je er zomaar achter komen dat er meer mogelijk is dan je denkt! De afgelopen jaren heeft de zonwering een enorme ontwikkeling ondergaan. Bijvoorbeeld een multifunctioneel terrasscherm dat meer doet dan alleen zonweren. Diverse luxe opties zoals ingebouwde verlichting, een vario-volant of een goed waterafstotend doek zorgen ervoor dat een zonnescherm je vaker van je terras laat genieten, ook wanneer de zon niet schijnt!

Sfeervol ontspannen

Ook als je alleen bent, kun je lekker in eigen tuin vertoeven en genieten van een zwoele zomeravond. Hang bijvoorbeeld een hangmat op, zet een muziekje aan, pak er een goed boek bij en zet een koud drankje voor jezelf klaar; de perfecte combinatie voor een avondje ontspanning. Creëer een heerlijke loungeplek door er vrolijk gekleurde kussens in te leggen met wat dekentjes voor als het later afkoelt. Voor nog meer sfeer kun je allerlei lampjes, kaarsen en lampions ophangen of een knisperende vuurkorf of tuinhaard aansteken.

Comfortabel vertoeven

Als de temperatuur later op de avond wat daalt en de muggen langzamerhand actief worden, is het fijn om de ramen en deuren open te houden, zonder lek geprikt te worden. Daar hebben we uiteraard ook vele oplossingen voor. Wil je liever buiten blijven? Met een goede terraszonwering verleng je de avond!

Maak een afspraak

Geplaatst op 1 april 2020