Comfortabel thuiswerken dankzij zip-screens

Ambiance screen, grijs doek, zwart frame, met windvaste zip geleiding

In deze merkwaardige tijd van het Coronavirus moeten veel mensen thuiswerken. Nu zult u opeens merken dat uw thuiskantoor wellicht minder comfortabel is dan u dacht. Misschien heeft u zelfs helemaal geen thuiskantoor en werkt u aan de keukentafel. Een comfortabele optie voor woonwerkruimtes die ervoor zorgt dat u comfortabel kunt werken maar toch nog daglicht kunt ervaren, is het zogenaamde zip-screen. In deze blog vertellen we u er meer over.

Wat is een zip-screen?

Een zip-screen is moderne vorm van zonwering. Een semitransparant scherm dat de hitte van de zon buiten houdt, maar toch daglicht binnenlaat en u in staat stelt om lekker naar buiten te kijken. De screens zijn gemonteerd in een aantrekkelijk en modern aluminium frame, met blindmontage, zodat u geen schroeven ziet. Door het geavanceerde, moderne ontwerp is ook het frame is de meeste gevallen volledig weg te werken, waardoor u een schone, moderne look creëert.

Screens voor binnen en buiten

De screens zijn gemaakt van een duurzame, weerbestendige transparante stof en worden zowel binnen als buiten geplaatst. Screens in binnenproducten kunnen worden toegepast in bijvoorbeeld rolgordijnen, verticale jaloezieën, silhouettes, paneelgordijnen en meer. Zo weert u de zon, maar kunt u toch naar buiten kijken. Perfect voor het thuiswerken!

Zon- en windwering

Omdat de stof van de screens weerbestendig en duurzaam is, worden ze zoals gezegd ook buiten gebruikt. Dat kan simpelweg door ze aan de buitenkant van uw ramen te laten monteren, zodat ze als zonwering voor uw woning kunnen fungeren. Omdat ze echter zo sterk zijn, kunt u ze ook gebruiken als windwering voor bijvoorbeeld uw veranda of tuinterras.

Verkrijgbaar in verschillende ontwerpen

De zipscreens zijn verkrijgbaar in verschillende varianten en maten. Ze zijn geschikt om een oppervlak van maximaal 6 bij 6 meter te bestrijken. Dat is dus ruim voldoende voor zelfs de grootste ramen in uw woning. De schermen zijn verkrijgbaar in 208 beschikbare RAL-kleuren en kunnen worden uitgevoerd met glans-, mat-, of structuurlak. Ook heeft u de keuze uit een vierkante of ronde kastvorm, zodat de screens perfect passen bij de stijl van uw woning.

Wilt u ook comfortabeler thuiswerken? Neem contact op met Heko - Becewe BV uit Amsterdam en vraag naar de mogelijkheden voor zip-screens in uw woning.

Maak een afspraak

Geplaatst op 20 april 2020