De zonweringsspecialist

Ambiance aluminium jaloezie, zwart, woonkamer

In ieder huis vinden we wel raambekleding. Of het nu gordijnen, jaloezieën of bijvoorbeeld rolgordijnen betreft; er zullen maar weinig ramen zijn waar niets voorhangt. En dat is ook logisch, want raambekleding zorgt voor een ‘aangeklede’ warme sfeer in huis. Daarnaast zorgt het ook voor minder tot geen inkijk en dus voor privacy. Tevens, als dit gewenst is, voor verduistering, wat prettig is op onder meer een slaapkamer. Zo geniet je van een ongestoorde nachtrust.

Een ander vorm van raambekleding is Duette Shades, een perfecte zonwering, met isolerende en warmtewerende functie. De structuur van Duette Shades zorgt op natuurlijke wijze voor subtiele filtering van daglicht, regulering van de kamertemperatuur, demping van het omgevingsgeluid en verlaging van het energieverbruik. Raambekleding is dus met recht multifunctioneel te noemen.

Naast deze functies is raambekleding ook nog eens energiebesparend, omdat het kou buitenhoudt en zorgt het ervoor dat het zonlicht gefilterd wordt, waardoor het niet te warm wordt in de betreffende kamer. Raambekleding is dus met recht multifunctioneel te noemen.

De keuze is reuze

Het hebben van veel keus op het gebied van raamdecoratie maakt het echter niet altijd gemakkelijk. Want wat kun je nu het beste kiezen in jouw situatie en wie zorgt er vervolgens voor dat jouw keuze precies op de goede maat met zorg wordt opgehangen, zodat je er ook echt plezier van hebt? Je kunt hiervoor natuurlijk gaan surfen op het internet en hier een keuze maken uit de vele opties die hier worden aangeboden, maar dit is niet helemaal zonder risico. Wil je nu echt die raambekleding die precies bij jou en bij jouw interieur past, schakel dan een professional in die weet van de hoed en de rand.

Denk bijvoorbeeld eens aan ons; aan Heko-Becewe. Wij zijn al sinds 2007 dé zonweringsspecialist voor de regio Amsterdam en wij leveren op maat gemaakte eerste klas zonwering. Of het nu gaat om gordijnen, vitrages, duette- of plisségordijnen, (houten) jaloezieën, shutters. Bij Heko-Becewe is vrijwel alles verkrijgbaar.

Advies op maat

We geven je het advies dat je nodig hebt om comfort en sfeer toe te voegen aan jouw woonomgeving. En, ga je met ons in zee, dan meten we alles op locatie op en in, waarna het op maat én naar jouw smaak wordt gemaakt. Ook het ophangen van de zonwering doen we voor jou. Hiervoor hebben we VCA-gecertificeerde monteurs in dienst die voor 100% tevredenheid gaan.

Geïnteresseerd in wat wij als zonweringsspecialist te bieden hebben? Kom eens langs in onze ruime sfeervolle showroom in Amsterdam. Er zit ongetwijfeld iets van jouw gading bij.

Geplaatst op 13 juli 2022