Duette shades

Wil je een mooie raambekleding die het daglicht subtiel filtert en die ook nog eens energiebesparend is? Denk dan eens aan de aanschaf van multifunctionele Duette Shades. Duo Shades, ook bekend als duo plissé of honinggraatgordijn, bestaan uit twee lagen stof die, als je ervan de zijkant tegenaan kijkt, samen een honinggraatstructuur vormen. Deze structuur zorgt voor een isolerende werking in zowel de zomer, als het de hitte buitenhoudt en in de winter, als het de warmte vasthoudt. Daarnaast zorgt de specifieke D- vorm ervoor dat de shades altijd aan de raamkant recht hangen en dat de plooien evenredig worden verdeeld.

Duette shades van Ambiance

Bij Heko-Becewe vind je Duette Shades van Ambiance, Luxaflex® en van Verosol. De Ambiance Plissé Duette, zoals ons eigen merk heet, is verkrijgbaar in tientallen kleuren en stoffen en is zowel geschikt voor grote als voor kleine ramen. Afhankelijk van de breedte en de lengte (maximaal 3.60 breed en 2.90 lang) kan gekozen worden voor verschillende plooimaten: van 25 tot 35 mm. Onze Plissé Duettes zijn warmtewerend en absorberen 60% van het geluid, waardoor de akoestiek in de ruimte verbeterd wordt. Alle raambekleding wordt specifiek op maat gemaakt, waarbij alles door onze enthousiaste vakmensen geregeld wordt. Van advies tot opmeten en van monteren tot opruimen en last but not least krijg je natuurlijk vijf jaar topgarantie.

Slimme bediening mogelijk

Steeds meer mensen maken gebruik van apps op een smartphone waarmee apparaten in huis ‘slim’ op afstand bediend kunnen worden. Deze manier wordt SmartHome genoemd. Met SmartHome kun je optimaal profiteren van je Duette Shades, want ook als je niet thuis bent, kun je de lichtinval en dus ook de isolerende werking met een druk op de knop simpel regelen. Bij Heko-Becewe vertellen we je graag meer over de verschillende mogelijkheden van Duette Shades.

We helpen je graag om jouw ideeën en wensen werkelijkheid te laten worden. Neem gerust contact met ons op.

Kom langs voor een adviesgesprek

Geplaatst op 15 juli 2022