Slimme raambediening met Luxaflex PowerView

Luxaflex PowerView afstandsbediening

Steeds meer aspecten van het moderne huis worden ‘slim’. Dat betekent dat u onderdelen van uw huis eenvoudig kunt besturen vanaf een mobiele telefoon of tablet. Dankzij PowerView Motorisation van Luxaflex is het nu mogelijk om alle raambekleding in uw huis eenvoudig en slim te besturen. Hoe dit werkt en wat hiervan de voordelen zijn zullen we hieronder in deze blog bespreken.

Bedien alle raamdecoraties en -bekleding eenvoudig op afstand

PowerView Motorisation is een geavanceerde technologie van Luxaflex waarmee u de sfeer in uw huis op een slimme en eenvoudige manier kunt bedienen. Niet alleen kunt u rechtstreeks vanaf uw mobiele telefoon of tablet uw raambekleding en -decoratie bedienen, maar dankzij de slimme technologie is het zelfs mogelijk om verschillende geautomatiseerde scènes in te stellen en op te slaan. Zo kunt u doordeweeks worden gewekt doordat de raambekleding in uw slaapkamer automatisch op de door u ingestelde tijd opengaat, terwijl u in het weekend lekker kunt uitslapen.

Naast de mobiele telefoon of tablet zijn er ook speciale, aantrekkelijke bedieningssystemen van Luxaflex beschikbaar. De prachtig ontworpen Pebble-afstandsbediening is verkrijgbaar in verschillende kleuren en heeft een modern en functioneel design. Ook kunt u kiezen voor een handige wandbediening, zodat u vanaf een vaste plek in uw woning of kantoor al uw slimme raambekleding en -decoratie kunt bedienen.

De voordelen van PowerView™ Motorisation

1. Slimme scènes voor dag en nacht

De software van PowerView Motorisation houdt automatisch de tijdstippen van zonsopgang en zonsondergang bij. Zo kunt u handig en eenvoudig het dag- en nachtritme van uw raambekleding automatiseren.

2. Een veilig gevoel dankzij RemoteConnect

Bent u op vakantie of even van huis, dan kunt u de illusie creëren dat er iemand in huis is door uw raambekleding van afstand te bedienen. Zo kunt u gerust en met een veilig gevoel van huis.

3. Kind- en diervriendelijk ontwerp

Het PowerView Motorisation bedieningssysteem is zo ontworpen dat kinderen en huisdieren onmogelijk in de knoop kunnen raken met het raambekledingssysteem. Het systeem is namelijk volledig koordloos. Dat is veilig, maar geeft tevens een moderne en strakke look.

4. Kies tussen batterijen of netstroom

Al naar gelang uw woonsituatie of wensen kunt u bij PowerView Motorisation eenvoudig kiezen tussen twee opties om het bedieningssysteem van uw raambekleding en -decoratie van elektriciteit te voorzien. De systemen zijn standaard uitgerust met batterijen, zodat u zonder ingrijpende verbouwingen kunt genieten van deze slimme raambedieningsoplossing. Wilt u een systeem dat nog meer geïntegreerd is met uw huis en geen batterijen gebruikt, dan is het tevens mogelijk uw PowerView Motorisation-units aan te sluiten op netstroom.

Bent u benieuwd of slimme raambediening van PowerView iets is voor uw woning? Neem dan eens contact op met Heko-Becewe uit Amsterdam voor informatie, advies of een vrijblijvende offerte op maat.

Geplaatst op 7 november 2019