Een najaarsactie om warm van te worden

De dagen worden korter en de temperaturen lager. Tijd om je huis klaar te maken voor de koude dagen met de najaarsactie van Ambiance! Bespaar stookkosten door rolluiken en raamdecoratie te combineren. En als je nu bestelt, profiteer je van voordeel op diverse producten - cadeautje van ons!

Hoe werkt de actie? Frank legt uit!

Als je tussen 1 november en 15 november 2023 een rolluik, screen of raamdecoratie uit het actie-assortiment koopt, ontvang je daar mooie kortingen op. Ga naar de Ambiance vestiging bij jou in de buurt en mis deze kans niet!

De acties:

  • Gratis upgrade naar een Somfy Solar io motor bij aanschaf van een rolluik
  • Gratis upgrade naar een Somfy Solar io motor bij aanschaf van een windvast screen
  • De 4e elektrisch bediende Ambiance raambekleding gratis
  • De 4e elektrisch bediende Luxaflex Duette Shade gratis

Plan een bezoek in de showroom

Zo bespaar je op je stookkosten

De lage temperaturen buiten vragen om meer warmte in huis. Maar door de cv-ketel omhoog te zetten lopen de stookkosten flink op. Gelukkig kun je die kosten verlagen met een combinatie van zonwering en raamdecoratie. Zo houd je de warmte binnen en kou buiten. Bekijk de onderstaande animatie om te zien hoe het werkt.

Verhoog de veiligheid van je woning

Met rolluiken heb je meer privacy en bespaar je ook nog eens energie. Maar wist je dat ze ook extra beveiliging tegen inbraak bieden? Dat geeft een veilig gevoel, zeker tijdens de donkere dagen. Dankzij automatische bediening van zonwering en raamdecoratie creëer je een dag- en nacht ritme. Hierdoor lijkt het altijd of er iemand thuis is. Ook op vakantie op tijdens een dagje weg. 

Advies op maat van een vakspecialist

Elk huis is anders en iedereen heeft andere wensen. Onze vakspecialisten adviseren je graag over een oplossing op maat.

Ik wil een gratis adviesgesprek