De vakkundige zonweringspecialist in regio Leimuiden

Ambiance Zonwering Balder in Leimuiden is in 1942 opgericht en sindsdien uitgegroeid tot een florerende zeilmakerij (Balder Zeilmakerij) én een gerenommeerd zonweringbedrijf (Ambiance Zonwering Balder). Ambiance Zonwering heeft door haar jarenlange vakexpertise een bekende naam opgebouwd in de regio Leimuiden en is sinds 2002 aangesloten bij de landelijke Ambiance organisatie waardoor service, zekerheid en betrouwbaarheid nog meer vaste waarden zijn. Vanaf 2017 functioneren Balder zeilmakerij en Ambiance Zonwering Leimuiden als twee aparte bedrijven. Ambiance Zonwering Leimuiden werkt nauw samen met Ambiance Zonwering Verplancke in Zoeterwoude.

Binnenzonwering, buitenzonwering en meer

Ambiance Zonwering Leimuiden voert een actueel en breed assortiment van kwalitatief hoogstaande zonweringproducten. Alles op het gebied van buitenzonwering, binnenzonwering, shutters, dakramen, garagedeuren, rolluiken, screens, terrasoverkappingen, verandadaken en pergola systemen vindt u bij Ambiance Zonwering Leimuiden.

Ambiance Zekerheid

Om u als consument zekerheid en garantie te bieden bij aankoop van duurzame zonwering heeft Ambiance het zogenaamde Ambiance Zekerheidspakket ontwikkeld. Doordat alle Ambiance Zonwering specialisten aangesloten zijn bij de ROMAZO branchevereniging voor rolluikenbedrijven, markiezenbedrijven en zonweringbedrijven in Nederland, is het mogelijk een optimaal pakket zekerheden aan te bieden. In het Ambiance Zekerheidspakket zijn alle bepalingen kort, duidelijk en begrijpelijk weergegeven.

Het Ambiance Zekerheidspakket:

  • Biedt een uitgebreide garantieregeling aan
  • Geeft toegang tot de Geschillencommissie Zonwering
  • Waarborgt te allen tijde aanbetalingen
  • Klik hier om de brochure Zekerheidspakket te openen

 

{{Romazo website}}

Service en kwaliteit omtrent zonweringproducten

Bij Ambiance Zonwering Leimuiden kunt u rekenen op een gedegen advies, vakkundige montage, uitstekende service, garantie en nazorg, zodat u nog vele jaren plezier heeft van uw aankoop. Mocht er onverhoopt een storing of defect in het product optreden, dan kunt u vanzelfsprekend rekenen op de dienstverlening van het deskundige montagepersoneel.

Zonnige zonweringtrends in Leimuiden

U bent van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te nemen in onze showroom aan de Vriezenweg 10A in Leimuiden, naast de provinciale weg N207. Er is volop parkeerruimte. Laat u inspireren door de meest actuele zonnige zonweringtrends.

Servicegebied Ambiance Zonwering Leimuiden

Ambiance Zonwering heeft een groot aantal dealers in Nederland. Op die manier kunnen klanten dichtbij huis terecht bij een zonweringspecialist. Ambiance Zonwering Leimuiden is niet alleen actief in Leimuiden, maar richt zich ook op de volgende regio’s: Aalsmeer, Alkemade, Alphen aan den Rijn, Jacobswoude, Lisse, Haarlemmermeer, Hillegom, Nieuwkoop, Noordwijkerhout en Uithoorn.