Welkom bij Ambiance Leimuiden

Welkom bij Ambiance Leimuiden

Het grote genieten begint bij Ambiance Leimuiden! De grootste specialist in zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken en raamdecoratie in de gehele regio Leimuiden, Aalsmeer, Alkemade, Alphen aan den Rijn, Jacobswoude, Lisse, Haarlemmermeer, Hillegom, Nieuwkoop, Noordwijkerhout en Uithoorn.

Thuis is en blijft toch de fijnste plek om te zijn. We vinden het belangrijk om dat échte thuisgevoel te creëren. Wij helpen je graag om jouw huis nog fijner te maken. De Nederlandse zomers worden steeds langer en warmer, vandaar dat ons leven zich ook steeds meer buiten afspeelt. Maar ook in de winter willen we er voor zorgen dat ons huis goed geïsoleerd is. Met een uitgebreid assortiment zonwering voor binnen en buiten, zorgen we dat je in alle seizoenen optimaal van dit thuisgevoel kunt genieten.

Ambiance Zonwering Leimuiden heeft door haar jarenlange vakexpertise een bekende naam opgebouwd in Leimuiden en omgeving. In 1942 opgericht als Balder zeilmakerij en zonwering en sindsdien uitgegroeid tot twee losse, goed functionerende bedrijven.

Bij ons kun je rekenen op een gedegen advies, vakkundige montage, uitstekende service en nazorg zodat je nog vele jaren plezier kunt hebben van je aankoop. We gaan samen op zoek naar een passende oplossing voor jouw woning. Zo komen we samen tot de perfecte combinatie zonwering. We willen laten zien dat zonwering je huis duurzamer, energiezuiniger en comfortabeler kan maken. Kom eens langs in onze vernieuwde showroom en laat je inspireren!

Binnenzonwering, buitenzonwering en meer

Ambiance Zonwering Leimuiden voert een actueel en breed assortiment van kwalitatief hoogstaande zonweringproducten. Alles op het gebied van buitenzonwering, binnenzonwering, shutters, dakramen, garagedeuren, rolluiken, screens, terrasoverkappingen, verandadaken en pergola systemen vind je bij Ambiance Zonwering Leimuiden.

Service en kwaliteit omtrent zonweringproducten

Bij Ambiance Zonwering Leimuiden kun je rekenen op een gedegen advies, vakkundige montage, uitstekende service, garantie en nazorg, zodat je nog vele jaren plezier hebt van jouw aankoop. Mocht er onverhoopt een storing of defect in het product optreden, dan kun je vanzelfsprekend rekenen op de dienstverlening van het deskundige montagepersoneel.

Zonnige zonweringtrends in Leimuiden

Je bent van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te nemen in onze showroom aan de Vriezenweg 10A in Leimuiden, naast de provinciale weg N207. Er is volop parkeerruimte. Laat je inspireren door de meest actuele zonnige zonweringtrends.

Servicegebied Ambiance Zonwering Leimuiden

Ambiance Zonwering heeft een groot aantal dealers in Nederland. Op die manier kunnen klanten dichtbij huis terecht bij een zonweringspecialist. Ambiance Zonwering Leimuiden is niet alleen actief in Leimuiden, maar richt zich ook op de volgende regio’s: Aalsmeer, Alkemade, Alphen aan den Rijn, Jacobswoude, Lisse, Haarlemmermeer, Hillegom, Nieuwkoop, Noordwijkerhout en Uithoorn.

Ambiance Zekerheid

Om u als consument zekerheid en garantie te bieden bij aankoop van duurzame zonwering heeft Ambiance het zogenaamde Ambiance Zekerheidspakket ontwikkeld. Doordat alle Ambiance Zonwering specialisten aangesloten zijn bij de ROMAZO branchevereniging voor rolluikenbedrijven, markiezenbedrijven en zonweringbedrijven in Nederland, is het mogelijk een optimaal pakket zekerheden aan te bieden. In het Ambiance Zekerheidspakket zijn alle bepalingen kort, duidelijk en begrijpelijk weergegeven.

Het Ambiance Zekerheidspakket:

  • Biedt een uitgebreide garantieregeling aan
  • Geeft toegang tot de Geschillencommissie Zonwering
  • Waarborgt te allen tijde aanbetalingen
  • Klik hier om de brochure Zekerheidspakket te openen

Bezoek de Romazo website