3 redenen om in februari je zonwering aan te schaffen

Twee ambiance zonnescherm, knikarmscherm aan uitbouw, RAL 9010 wit met donker grijs gestreept doek, elektrische bediening

Wil jij in april of mei, als de temperaturen stijgen, buiten in de schaduw genieten op je terras of balkon? Dan is het nu tijd om je zonwering aan te schaffen. Veel mensen denken pas aan zonwering als de zon hoog aan de hemel staat. Dan wordt het lastig om nog voor het einde van de zomer te leveren. Zonweringspecialisten hebben het die maanden superdruk en de levertijden lopen op. 3 redenen om op tijd aan je zonwering te beginnen:

We maken een onderscheid tussen het technisch onderhoud en het schoonmaken van je zonwering. In deze blog gaan we het hebben over het technische gedeelte, wat van groot belang is om je zonwering jarenlang mee te laten gaan.

1. De levertijden zijn korter

Ambiance maakt alle zonwering precies naar wens van de klant, in maatvoering en uitvoering van kleur en doek. Zonwering is dus geen massaproduct waar je een voorraad van aanlegt. Daardoor kan bij veel vraag naar zonwering, de productietijd flink oplopen. Het monteren van de zonwering is specialistisch werk. Om een zonnescherm te monteren zijn twee monteurs nodig en die kunnen maar een paar adressen op een dag bezoeken. Ook deze beperking kan de levertijd flink doen oplopen. Daar heb je allemaal geen last van als je in februari tot aanschaf overgaat.

Ambiance uitvalscherm Arcos, cassette wit, grijs doek
Ambiance zonnescherm, knikarmscherm Sunline, cassette wit, grijs gestreept doek, somfy io

2. Er is nog meer tijd voor advies

In april, mei en juni worden de Ambiance showrooms goed bezocht. Omdat we iedere klant gedegen advies willen geven, kan het zijn dat het iets langer duurt voordat wij tijd voor jou vrij kunnen maken. Wij nemen dit adviesgesprek altijd zeer serieus, omdat met zonwering veel meer mogelijk is dan je op het eerste gezicht zou denken. Wist je bijvoorbeeld dat zonwering kan zorgen voor een comfortabel binnenklimaat en energiebesparing? En ben je al bekend met de verschillende uitvoeringsmogelijkheden en opties als LED verlichting en windsensoren? Kortom, wij nemen graag de tijd om jouw wensen door te nemen en je de verschillende mogelijkheden te presenteren. Wil je zeker zijn dat wij op korte termijn een afspraak met jou in kunnen plannen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

3. Als de zon schijnt, zit jij prima

In het begin van het jaar kun je rekenen op levering binnen enkele weken. Bij de eerste zonnestralen van het jaar, kun jij al lekker van de schaduw genieten op je terras of balkon. Bovendien profiteer je nog vaak van de “oude” prijzen: de prijzen van het jaar ervoor. De meeste zonweringproducten krijgen in maart een nieuwe prijs. Die prijsverhoging blijf jij voor. Ook dat is mooi meegenomen!

Houten markies, petmodel, wit met blauw gestreept doek
Ambiance screen, afgeschuinde cassette, wit frame, grijs doek, balkon
Geplaatst op 20 december 2020