Het aanbod van rolluiken, markiezen en zonwering is enorm groot. Het Romazo Garant Keurmerk helpt om in dit enorme aanbod snel een duidelijk een goede keuze te kunnen maken voor een betrouwbaar product en bedrijf. Alleen bedrijven die voldoen aan strenge criteria mogen zich Romazo Garant Bedrijf noemen. Dit keurmerk geeft 5 zekerheden:

5 jaar garantie

Voor buitenzonwering, terrasoverkappingen en garagedeuren die geleverd zijn door een bij Romazo aangesloten fabrikant geldt een garantietermijn van vijf jaar (twee jaar bij niet-Romazo aangesloten fabrikanten). Garantie op arbeid en montage van deze producten is twee jaar. Voor raamdecoratie, binnenzonwering, handzenders, tijdklokken en zon/windautomaten geldt twee jaar garantie, mits het product is geleverd door een bij Romazo aangesloten fabrikant. Anders geldt een standaard termijn van één jaar.

Professionele installatie

Professionele montage van zonweringproducten is een vak. Het Romazo Garant keurmerk geeft je de zekerheid dat er wordt gewerkt met ervaren en opgeleide monteurs en dat de installatie vakkundig gebeurd.

100% Tevredenheidsgarantie

Bij oplevering wordt het product nog eens nagelopen, krijg je een demonstratie van het product, wordt je gewezen op eventuele risico’s en ontvang je de bijbehorende documentatie en het opleverdocument van Romazo. Dit opleverdocument teken je als blijk van tevredenheid. Als er nog wat opleverpunten zijn, dan kun je die aangeven op het opleverdocument zodat deze snel opgelost kunnen worden.

Zekerheid van levering en installatie

Als je bij een Romazo Garant bedrijf koopt, koop je bij een betrouwbaar bedrijf dat haar verplichtingen na komt. In de aanvullende garantievoorwaarden is een clausule opgenomen met een waarborg voor je aankoop. Indien een Romazo Garant bedrijf failliet gaat dan ben je je aanbetaling niet kwijt (tot maximaal 20% van het totale aankoopbedrag). Het aanbetaalde bedrag wordt niet teruggestort of in contanten uitbetaald maar kan worden verrekend met een nieuwe aankoop bij een ander Romazo Garant bedrijf. Meer details hierover vind je in de uitgebreide leverings- en garantievoorwaarden en de verlengde garantie.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Het goed omgaan met mens, milieu en natuur zijn vanzelfsprekend geworden. Het gaat hierbij om vele aspecten zoals het op een verantwoorde manier afvoeren van oude en restmaterialen, veilig werken, energiebesparende maatregelen etc. In onze maatschappij is dit thema belangrijk geworden. Voor Romazo Garant bedrijven is dit een serieuze zaak.