Ambiance Leimuiden is op zoek naar jou!

Ambiance Verplancke-Ladan en Ambiance Leimuiden hebben samen ruim 70 jaar ervaring in zonwering! Met onze twee vestigingen in Zoeterwoude en Leimuiden zijn wij aangesloten bij Ambiance; de grootste zonweringspecialist van Nederland. Door persoonlijk advies, vakmanschap en topkwaliteit producten voor binnen en buiten realiseren wij de wensen van zowel particuliere als zakelijke klanten. Onze belofte is dan ook: “Het grote genieten begint bij Ambiance!”

Door aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een:

Hulpmonteur zonwering 32-38 uur

Als hulpmonteur zonwering leer jij in een paar maanden de fijne kneepjes van het vak om vervolgens door te groeien naar een volwaardige functie. Je komt voor je werk dagelijks in de mooiste plaatsen, bij de mooiste huizen in Zuid Holland. Dat maakt het juist zo leuk. Ben jij diegene die we zoeken?

Wat zijn jouw taken?

De hoofdmonteur zonwering gaat jou alle kneepjes van het vak leren en zal je helpen waar nodig. Je leert buitenzonwering, terrasoplossingen, rolluiken, raamdecoratie en horren te monteren. Daarnaast leer je hoe je de juiste maten opmeet in de buitenzonwering wanneer er een bestelling wordt geplaatst.

Waar voldoe jij aan?

  • 2 rechter handen en gevoel voor techniek
  • Woonachtig in directe omgeving Leiden
  • Het zou mooi zijn als je in het bezit bent van een rijbewijs
  • Je bent leergierig, werkt secuur en gestructureerd
  • Je bent flexibel beschikbaar voor 32/38 uur per week

Wat bieden wij jou als hulpmonteur zonwering?

Een gezellige werkomgeving in een dynamisch bedrijf die dagelijks haar producten verbetert en vernieuwd. Je krijgt persoonlijke aandacht en hebt de kans om door te groeien tot een volwaardige collega. Daarnaast zijn we flexibel en collegiaal. Je krijgt daarbij natuurlijk een leuk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Salaris: afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Hoe ziet jouw dag eruit?

"In de ochtend kom je op kantoor en groet je collega’s. Van je collega van de planning ontvang je samen met de hoofdmonteur de formulieren voor die dag, inclusief een korte briefing. Daarna ga je samen met de hoofdmonteur op pad. Hij gaat je vandaag weer alles leren over het vak. Je verzamelt de benodigde producten en materialen in het magazijn en stapt in de auto. Eerste adres? In Den Haag. De familie Sanders ken je nog. Zij hebben een prachtig nieuw huis laten bouwen met uitzicht over de Stad. Ze willen een zonnescherm bij de ramen aan de achterkant van het huis.

De zon schijnt, dus je doet je raam open en zet de muziek nog een tandje harder. Drie adressen vandaag: dat is doorwerken, maar dan vliegt de dag voorbij. Op vrijdag sluit jij de week af met een koud biertje, dat je gezellig opdrinkt met je collega’s!"

Ben jij die enthousiaste kandidaat die wij zoeken?

Aarzel dan niet langer en reageer op deze vacature. Wij ontvangen graag een sollicitatiebrief en een CV. Deze kun je naar ons versturen per e-mail o.v.v. ‘Sollicitatie Hulpmonteur: verplancke@ambiance.nl of per post: Ambiance Verplancke-Ladan., t.a.v. Michel Verplancke, Hoge Rijndijk 197, 2382 AJ Zoeterwoude

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Ambiance Verplancke-Ladan, Michel Verplancke, tel. (071) 5 823 823.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.