Somfy TaHoma® switch

Somfy TaHoma® switch

De stap tussen een elektrisch zonnescherm en een slim huis is kleiner dan je wellicht denkt! Met de TaHoma® switch van Somfy bedien je direct zonwering met Somfy motor vanaf je smartphone of tablet. Met een simpele druk op de knop of via een vooraf ingesteld schema.

Wil je dit gemak verder uitbreiden? Dat kan! Want de TaHoma® switch koppel je makkelijk aan oa. Sonos, Hue, Apple HomeKit, Alexa, IFTT, Google Home en nog veel meer.

De TaHoma® switch van Somfy is de eerste slimme bediening om je apparaten centraal te verbinden en te bedienen. Een perfecte oplossing voor een slim huis.

✔ Bedien je slimme apparaten via de nieuwe app in je smartphone
✔ Simuleer aanwezigheid in huis door geautomatiseerde verlichting
✔ Creëer scènes die automatisch worden geactiveerd door verschillende accessoires
✔ Start persoonlijke en creatieve scènes met behulp van sensoren

Gemak, veiligheid en energiebesparing 

Zonwering houdt je huis koel in de zomer en kan 's winters bijdragen en extra isolatie. Daarmee verhoog je comfort en bespaar je energie. Door de bediening te automatiseren o.b.v. tijdschema's en/of met slimme sensoren haal je het maximale rendement uit je zonwering. Doordat meer dan 280 apparatuur-series van vele grote merken te koppelen zijn en besturing compatible is met Google Assistant, Amazon Alexa en Apple HomeKit zijn de  mogelijkheden praktisch grenzeloos!  

Somfy TaHoma® switch

Intuïtieve app

Vroeger waren domotica-systemen lastig aan te leggen en te programmeren, maar dat is gelukkig verleden tijd! Doordat de TaHoma® switch is voorbereid op integratie met tal van merken is het koppelen van producten eenvoudig. Je ziet al je smarthome producten terug in de Somfy app en kan ze van daaruit eenvoudig toevoegen aan scènes die passen bij jouw leven. Bijvoorbeeld geplande scenes voor opstaan, thuis komen of naar bed gaan. Deze kan je inplannen op een vaste tijd, toewijzen aan één click in de app of een spraakbesturing. 

Heb je hulp nodig met de installatie? Ook daarbij kan de specialist van Ambiance je helpen! 

Adviesgesprek aanvragen