Heerlijk ontspannen binnen

Heerlijk ontspannen binnen

Raamdecoratie is een belangrijke sfeermaker in huis. Maar het doet nog zoveel meer. Het reguleert zonlicht, lichtinval en zorgt voor privacy wanneer je dat wilt.

Met ons uitgebreide assortiment raambekleding vind je bij ons alles wat je zoekt. Van rolgordijnen tot shutters. Wij hebben het allemaal.

Verosol effectieve binnenzonwering

Ben je op zoek naar dé optimale combinatie tussen warmtewering en energiebesparing? Dan zit je goed met de binnenzonwering van Verosol. Alle binnenzonwering van Verosol is voorzien van een dun laagje reflecterend aluminium. In de zomer zorgt dat voor een zonwerend effect en in de winter zorgt dit ervoor dat de warmte binnen blijft. Verosol is hierin uniek, zij passen dit als enige in de wereld toe.

Vind de mooiste raamdecoratie bij Ambiance Van der Wal – Helios!

Met onze jarenlange ervaring kunnen wij jou voorzien van het beste advies met de beste producten. Ben je op zoek naar producten voor binnen? Voor raamdecoratie ben je bij ons op het juiste adres!

Door middel van ons ruime assortiment inspireren en voorzien wij klanten in de gehele regio Bussum, Naarden, Huizen, Weesp, Laren, Blaricum, Muiden, Ankeveen, Kortenhoef en Hilversumse Meent. Wij werken met een enthousiast team van adviseurs, monteurs en vakspecialisten in de regio 't Gooi en Eemland om het buitenleven van onze klanten een stuk aangenamer te maken.

Ambiance Van der Wal - Helios voert het Ambiance buitenleven assortiment, waardoor wij een actueel en breed assortiment van kwalitatief hoogstaande producten voeren. Alles op het gebied van buitenzonwering, garagedeuren, rolluiken, screens, besturing en permanente zonwering zoals terrasoverkappingen, glasdaken, tuinkamers en pergolasystemen is hier aanwezig. Ook op het gebied van binnenzonwering, raamdecoratie en shutters kun je hier terecht. Ambiance Zonwering van der Wal - Helios is onder andere Luxaflex Gallery Dealer.

Bespaar energie met een totaalpakket aan zonwering. Wij geven advies over de aanschaf van de juiste raamdecoratie zodat je jarenlang kan genieten van je aanschaf. Met de juiste keuze raamdecoratie maak je de woning niet alleen duurzamer, energiezuiniger en comfortabeler, je introduceert ook veel sfeer in je interieur! Zo helpen wij met het creëren van een aangenaam leefklimaat en interieur waar je met vrienden en familie mag genieten van de kleine dingen in het leven!