Behang

Ambiance Van der Wal / Vivante Bekenkamp biedt een ruim assortiment behang aan van onder andere Eijffinger, BN Wallcoverings, Arte, Esta, Elitis en nog veel meer.

Behang hoeft al lang niet meer wit en saai te zijn. Steeds vaker nemen mensen een designprint op het behang om een bepaalde muur in de kamer er uit te laten springen en zo het accent daar op te leggen. Van bonte kleuren tot aan rustige natuurtinten, maar ook in de structuur van het behang is er genoeg keuze. Ga je voor een foto van een bepaalde structuur of zit dit in het behang zelf? Kortom, genoeg om in onze showroom te bekijken.

Wood4walls

Ambiance Van der Wal / Vivante Bekenkamp is leverancier van het unieke Wood4walls, decoratie gemaakt voor je muur. Verkrijgbaar in meerdere houtsoorten en patronen

Elke houtsoort geeft een andere ‘look and feel’. Doordat de houtsoorten in verschillende kleuren en tinten verkrijgbaar zijn is het toe te passen in elk huis, bij zowel een strak, modern als een landelijk interieur.

Het grote genieten begint bij Ambiance Van der Wal!

Wij, Ambiance Zonwering van der Wal en Vivante Bekenkamp, streven ernaar om met duurzame kwaliteitsproducten de wereld mooier te maken. Zo helpen wij met het creëren van een aangenaam leefklimaat en interieur waar je met vrienden en familie mag genieten van de kleine dingen in het leven. Ons bedrijf is gevestigd in Bussum. Vanuit onze inspirerende showroom bedienen wij klanten in de gehele regio Bussum, Naarden, Huizen, Weesp, Laren, Blaricum, Muiden, Ankeveen, Kortenhoef en Hilversumse Meent.

Wij zijn de grootste specialist in zonwering met een mooi assortiment van zonneschermen, textieldaken, pvc vouwdaken, lamellendaken, serrezonwering, uitvalschermen screens, rolluiken, markiezen, terrasoverkappingen, buitenjaloezieën en garagedeuren. Maar ook voor raamdecoratie ben je bij ons op het juiste adres! Je hebt keuze uit bijvoorbeeld plisségordijnen, Duette Shades, rolgordijnen, houten of aluminium jaloezieën, Silhoutte Shades van Luxaflex, paneelgordijnen, shutters en horren.

Ons team van meer dan 50 gepassioneerde specialisten levert en monteert elke dag met plezier de beste producten. Wij hopen dat wij je kunnen inspireren met de vele mogelijkheden die wij bieden op het gebied van buitenleven en woninginrichting. Onze maatwerkoplossingen laten wij graag aan je zien in onze showrooms of bij jou op locatie, waar één van onze adviseurs je van het juiste advies voorziet.! 

Maak een afspraak

Neem een kijkje in onze showroom.