Prijsindicatie aanvragen voor één van onze producten
Ingevoerde maten zijn indicatief.

Een nieuwe doek voor jouw markies

Is het frame van jouw markies nog goed, maar is het doek echt versleten? Laat je markies dan opnieuw bekleding. Zo behoud je wat nog goed is en vervang je alleen wat nodig is. Lekker duurzaam én een stuk goedkoper. 

Herbekleden van jouw markies: een duurzame en kostenbesparende keuze

Bij goed onderhoud gaat het frame van een markies wel 20 jaar (of langer) mee. Maar het kan zijn dat het doek al eerder aan vervanging toe is. Dan is herbekleden een goede keuze! 

Naast het vervangen van het doek wordt jouw markies grondig geïnspecteerd. Indien nodig worden onderdelen zoals katrollen, koordgeleiders, scharnieren of bedieningselementen gerepareerd of vervangen. Ook het schuren, gronden en aflakken van het houten frame behoort tot de mogelijkheden. 

Gegolfde volant close up 1 2 3
Houten markies aan wit huis, witte omkasting, zwart doek, rechte volant
Keuze uit een rechte of gegolfde volant
1
Katrollen, koordgeleiders, bedieningskoord en biesband worden afgestemd op de kleur van het doek.
2
binnen aanzicht ronde markies
De donkere baan van het doek zit altijd onderaan in de schulp van de volant.
3

Frame

30 kleuren biesband voor afwerking van de volant.
19 kleuren hoogwaardige kunststof afwerkband.

Vraag eenvoudig een prijsindicatie aan

Laat ons weten wat je wensen zijn voor de zonwering en welke afmetingen daarbij horen. Je ontvangt dan binnen enkele dagen een indicatieve offerte.
Gegolfde volant close up

Oog voor detail

Laat je een markies herbekleden of renoveren? Dan doen we dat met hetzelfde oog voor detail als waarmee we onze Premium Markiezen zelf maken.

De vorm van de volant wordt afgestemd op het streeppatroon van het doek. Hierbij zorgen we ervoor dat het donkere deel van het doek altijd maximaal in de schulp van de volant zit. Hierdoor valt vervuiling op termijn minder op. 

Voor de afwerking van de volant is keuze uit maar liefst 30 soorten biesband. Het biesband wordt afgestikt met een zeer fijne stiksteek en een garen dat is afgestemd op de kleur van het doek.

Het kunststof afwerkband op de slagen van de markies is beschikbaar in 19 kleuren. Het kunststof is geselecteerd op jarenlang buitengebruik. Ook bij continue blootstelling aan diverse weersinvloeden behoudt het kunststof zijn soepelheid. 

30 kleuren biesband voor afwerking van de volant
19 kleuren hoogwaardige kunststof afwerkband
Een kleine greep uit onze kleuren garen
Het Grote Genieten begint bij Ambiance

Het grote genieten begint bij Ambiance Van der Wal!

Wij, Ambiance Zonwering van der Wal en Vivante Bekenkamp, streven ernaar om met duurzame kwaliteitsproducten de wereld mooier te maken. Zo helpen wij met het creëren van een aangenaam leefklimaat en interieur waar je met vrienden en familie mag genieten van de kleine dingen in het leven. Ons bedrijf is gevestigd in Bussum. Vanuit onze inspirerende showroom bedienen wij klanten in de gehele regio Bussum, Naarden, Huizen, Weesp, Laren, Blaricum, Muiden, Ankeveen, Kortenhoef en Hilversumse Meent.

Wij zijn de grootste specialist in zonwering met een mooi assortiment van zonneschermen, textieldaken, pvc vouwdaken, lamellendaken, serrezonwering, uitvalschermen screens, rolluiken, markiezen, terrasoverkappingen, buitenjaloezieën en garagedeuren. Maar ook voor raamdecoratie ben je bij ons op het juiste adres! Je hebt keuze uit bijvoorbeeld plisségordijnen, Duette Shades, rolgordijnen, houten of aluminium jaloezieën, Silhoutte Shades van Luxaflex, paneelgordijnen, shutters en horren.

Ons team van meer dan 50 gepassioneerde specialisten levert en monteert elke dag met plezier de beste producten. Wij hopen dat wij je kunnen inspireren met de vele mogelijkheden die wij bieden op het gebied van buitenleven en woninginrichting. Onze maatwerkoplossingen laten wij graag aan je zien in onze showrooms of bij jou op locatie, waar één van onze adviseurs je van het juiste advies voorziet.! 

Maak een afspraak

Neem een kijkje in onze showroom.