Over Ambiance Zonwering van der Wal de Bilt

Welkom bij Ambiance Zonwering de Bilt (voorheen Jansen de Bilt Zonwering). Wij verwelkomen u graag in onze showroom op de Holle Bilt 25 in de Bilt. Vanuit onze showroom in De Bilt leveren wij hoogwaardige en kwalitatieve zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken en raamdecoratie in de gehele regio De Bilt, Bilthoven, Utrecht, Zeist, Houten, Nieuwegein, Maarssen en Soest.

Onze missie is om kwalitatieve, hoogwaardige en duurzame maatwerk oplossingen te bieden aan onze klanten waardoor u nog meer kunt genieten van het buitenleven. Door middel van adviesgesprekken in onze showroom en bij u op locatie kunnen wij een passende oplossing vinden voor u.

Corona update:

Vanaf 3 maart is het weer mogelijk om langs te komen in onze showroom.Wij zijn uitsluitend te bezoeken op afspraak. Deze afspraak kunt u via deze website maken via de knop 'private shopping' of door te bellen naar (030) 220 33 84. Wilt u ons liever bereiken op afstand? Via een online videoverbinding (via Zoom, Facetime of Whatsapp) laten wij zien hoe wij uw woonwensen kunnen invullen. Zichtstalen kunnen wij bij u op locatie langs brengen.

Bovendien kunnen wij uw producten inmeten en plaatsen. Daarvoor dient u in een andere ruimte te zijn dan de inmeter of monteur. Wij hanteren minstens 1,5 meter afstand als overleg met u als klant noodzakelijk is.

Ambiance Magazine Zon, Sfeer en Wonen. 

Wij hebben een magazine uitgebracht waarin onze belangrijkste producten en diensten worden uitgelicht, ter inspiratie voor onze klanten. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw huis? Bekijk ons magazine hieronder.

Klik op het magazine en blader het online door

Jansen de Bilt Zonwering

Ambiance Zonwering de Bilt stond voorheen bekend onder de naam Jansen de Bilt Zonwering. Sinds de overname in januari 2016 door Ambiance Zonwering van der Wal is deze naam veranderd in Ambiance Zonwering de Bilt. Ambiance Zonwering van der Wal is sinds 1929 een gerenommeerd zonweringsbedrijf in het Gooi & Omstreken. Ambiance Zonwering van der Wal vormt één bedrijf met woninginrichter Vivante Bekenkamp. Door deze samenvoegingen is er één sterke speler ontstaan op het gebied van woninginrichting en zonwering met in totaal vier vestigingen in de omgeving van 't Gooi (Hilversum, Bussum en Laren) en Utrecht (De Bilt). Wij verwelkomen u graag in één van onze vestigingen.

Buitenzonwering, overkappingen en meer

Ambiance Zonwering de Bilt voert het Ambiance buitenleven assortiment, waardoor wij een actueel en breed assortiment van kwalitatief hoogwaardige producten voeren. Alles op het gebied van buitenzonwering, garagedeuren, rolluiken, screens, permanente zonwering zoals terrasoverkappingen, tuinkamers en glasoverkappingen en pergola systemen is hier aanwezig. Ook op het gebied van binnenzonwering, raamdecoratie en JASNO shutters kunt u hier terecht. Ambiance Zonwering de Bilt is onder andere Luxaflex, Roma, Verosol en JASNO dealer

Servicegebied Ambiance Zonwering de Bilt

Ambiance Zonwering heeft een groot aantal dealers in Nederland. Op die manier kunnen klanten dichtbij huis terecht bij een zonweringspecialist. Ambiance Zonwering de Bilt is niet alleen actief in de Bilt, maar richt zich ook op de volgende regio’s: Baarn, Bilthoven, Driebergen - Rijsenburg, Groenekan, Maartensdijk, Maarssen, Utrecht, Soest en Zeist. Onze jarenlange expertise en vakkennis geven u de zekerheid dat er altijd een oplossing te vinden is voor elke situatie. 

Wat kunt u van ons verwachten?

- Adviseur aan huis. Onze producten worden op maat gemaakt en passen in iedere situatie perfect. Om dit te realiseren komt er te alle tijden een adviseur bij u op locatie om alles vakkundig en precies in te meten. Zo loopt u geen enkel inmeet risico en bent u gegarandeerd van een maatwerk oplossing. 

- Showroom demonstratie klaar. Onze showroom is volledig ingericht naar de eisen van deze tijd. U vindt bij ons de nieuwste modellen, voorbeelden en trends op het gebied van zonwering, overkappingen en raamdecoratie. Benieuwd naar alle mogelijkheden, kleuren, materiaalgebruik en wilt u de producten in het echt zien? Dan zijn wij van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10:00 tot 17:00. 

- Eigen monteurs. Nadat de producten volledig op maat zijn gemaakt, wordt alles vakkundig geplaatst door onze eigen monteurs. Na jarenlange ervaring hebben zij alle expertise en kennis opgebouwd om de meest ingenieuze oplossingen te realiseren en te installeren. Na afloop ruimen wij uiteraard alles netjes op, en geven wij uitleg over het gebruik en het onderhoud. 

- Bereikbaarheid. Wij zijn 24 uur en 7 dagen per week bereikbaar. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 7.30 tot 19.00 en op zaterdag van 10.00 tot 17.00. Is er sprake van een spoedgeval, dan zijn wij altijd te bereiken via ons spoednummer. 

- Koopzondag. Wij begrijpen dat het niet altijd mogelijk is om doordeweeks of op zaterdag langs te komen in onze showroom in De Bilt. Maar daar hebben wij een oplossing voor. Wij zijn namelijk elke 2e zondag van de maand in Hilversum geopend tussen 12:00 en 17:00. Nieuwe Havenweg 5, 1216 BG Hilversum. 

- Gerenommeerde merken. Wij werken uitsluitend met gerenommeerde merken zoals Roma, Ambiance en Luxaflex. Dat betekend dat de kwaliteit hoog is en u nog langer kunt genieten van uw aankopen. Alle producten worden op maat gemaakt, zodat het altijd perfect past!

- Garantie. Omdat wij vertrouwen hebben in hetgeen wij leveren, bieden wij een garantieperiode van 5 jaar aan op de meeste van onze geleverde producten. De standaard fabrieksgarantie bedraagt een termijn van 2 jaar, wij verlengen deze periode nog eens met 3 jaar, inclusief volledige garantie op de montage. 

Maatwerk oplossingen. Iedere situatie en elk huis is weer anders. Onze zonwering wordt om die reden ook op maat gemaakt, zodat het er in iedere situatie een oplossing te vinden is. Benieuwd naar de mogelijkheden bij u thuis? Kom vrijblijvend langs in onze showroom en krijg advies om maat. 

Onderhoud Zonwering. Eens in de paar jaar is het verstandig om uw zonwering na te laten kijken en een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. In de wintermaanden (november tot en met februari) voeren wij al het onderhoud uit. Zo krijgt u inzage in de staat van de zonwering, en kan de zonwering langer mee. 

- Reparatieverzoeken. Zonwering is onderhevig aan de weersinvloeden en kan daardoor sluiten. Om die reden kan het voorkomen dat onderdelen afbreken. In veel gevallen kunnen wij uw zonwering dan repareren, ook als het product niet oorspronkelijk bij ons vandaan komt. Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs om uw zonwering te inspecteren, zodat wij een inventarisatie kunnen maken van de werkzaamheden. 

- Reinigingsdienst. Heeft u markiezen of raamdecoratie. In beide gevallen kunnen wij deze producten professioneel voor u reinigen. De binnen- en buitenzonwering ziet er dan weer een stuk frisser uit, zodat het weer een aantal jaar mee kan. 

- Vernieuwen zonweringsdoek. Is uw zonwering nog in goede conditie maar is het doek van uw zonwering of markies vuil geworden? Wij kunnen het doek dan vervangen zodat het er weer als nieuw uit ziet.  

Ambiance Zekerheid

Om u als consument zekerheid en garantie te bieden bij aankoop van duurzame zonwering heeft Ambiance het zogenaamde Ambiance Zekerheidspakket ontwikkeld. Doordat alle Ambiance Zonwering specialisten aangesloten zijn bij de ROMAZO branchevereniging voor rolluikenbedrijven, markiezenbedrijven en zonweringbedrijven in Nederland, is het mogelijk een optimaal pakket zekerheden aan te bieden. In het Ambiance Zekerheidspakket zijn alle bepalingen kort, duidelijk en begrijpelijk weergegeven.

Het Ambiance Zekerheidspakket:

  • Biedt een uitgebreide garantieregeling aan
  • Geeft toegang tot de Geschillencommissie Zonwering
  • Waarborgt te allen tijde aanbetalingen
  • Klik hier om de brochure Zekerheidspakket te openen

 

Smart Solar Shading - Slimme zonweringspecialist 

Voor alle nieuwbouw, zowel woningbouw als utiliteitsbouw, geldt dat de vergunningsaanvragen vanaf 1 juli 2020 moeten voldoen aan de eisen voor bijna energieneutrale gebouwen (BENG). Die eisen vloeien voort uit het Energieakkoord voor duurzame groei en uit de Europese Energy Performance of Buildings Directive (EPBD). Voor de bepaling van de energieprestatie van een gebouw is de nieuwe rekenmethode NTA 8800 beschikbaar. NTA 8800 is een methodiek die van toepassing is op zowel nieuwbouw, bestaande bouw, woningbouw als utiliteitsbouw. Een slim zonweringssysteem is essentieel om de warmteopbouw in de woning te beperken en het voorkomt oververhitting in huis. De opgebouwde warmte kan makkelijk de nieuwbouwwoning binnenkomen maar kan deze moeilijk verlaten door de extra goed geïsoleerde woning. Wij zijn een officieel gecertificeerde zonweringspecialist op het gebied van Smart Solar Shading, een kwaliteitsmerk die is opgericht door de ES-SO, European Solar Shading Organization. 

 

Projectzonwering

Speciaal opgeleide salesmanagers begeleiden projectzonwering voor kleine en grote projecten van begin tot eind. Ambiance Zonwering Van der Wal heeft in het Gooi en omstreken al veel bijzondere projecten uitgevoerd voor tevreden opdrachtgevers zoals woningbouwverenigingen, omroepen, gemeenten, aannemers en particulieren. U kunt de referenties elders op deze website bekijken. Wij beschikken over de juiste VCA certificaten waarmee wij veilig en volgens de richtlijnen in onze branche de zonweringen mogen monteren. 

Neem eens een kijkje in onze showroom: 

Showroom geopend vanaf 3 maart - telefonisch en per mail bereikbaar

Beste bezoeker,

Vanwege de aangescherpte maatregelen omtrent het coronavirus zijn de deuren van onze showroom gesloten tot 2 maart. Advies aan huis, montage en reparatie gaat door volgens de geldende normen.

Vanaf 3 maart kun je onze showroom weer bezoeken op afspraak. Wij ontvangen je dan ook graag! Let op: je moet minimaal 4 uur van te voren een afspraak maken voordat je langs kunt komen.

{{naar online afspraakformulier}}

Heb je vragen of advies nodig? Neem dan contact met ons op via telefoon, mail of via het contactformulier op de website.

Bij Ambiance houden wij ons aan de gestelde richtlijnen van het RIVM. Meer informatie lees je in onze Corona Update.

Lees verder
×
Klik hier om contact met ons op te nemen via WhatsApp!