Prijsindicatie aanvragen voor Buitenjaloezieën
Ingevoerde maten zijn indicatief.

Luxaflex® Buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën van Luxaflex® zijn bestand tegen alle weertypes en zijn windvast. De gebruikte kunststof onderdelen zijn glasvezel-versterkt en uv-bestendig. Daarnaast zijn de Luxaflex® buitenjaloezieën op maat gemaakt, waardoor je altijd de perfecte oplossing voor je huis hebt.

De trendy Luxaflex® Buitenjaloezie is uitmuntend in licht- en warmteregulering!

Luxaflex Buitenjaloezie grijs 1 2 3
Tekening van verschillende breedte lamellen voor Luxaflex buitenjaloezie
Keuze uit de lamelbreedtes: 50, 60, 80 of 100 mm. De 60 en 80 mm zijn ook mogelijk met een gekraalde langszijde.
1
Keuze uit veel verschillende kleuren.
2
Luxaflex buitenjaloezie binnenaanzicht, geopende lamellen
Beschermen het interieur tegen ongewenste Uv-stralen.
3

Bediening

De bediening is standaard elektrisch (Somfy IO) met afstandsbediening. De motor is SmartHome ready en voorbereid voor app-bediening via smartphone/tablet. Bediening via motor met vaste muurschakelaar of handbediening is ook mogelijk.

Maximale afmetingen

50 mm lamelbreedte:
4 meter breed x 3 meter hoog
2,9 meter breed x 4 meter hoog

60 of 80 mm lamelbreedte gekraald:
5 meter breed x 2,3 meter hoog
2,6 meter breed x 4,5 meter hoog

60 of 80 mm lamelbreedte ongekraald:
4 meter breed x 2,9 meter hoog
2,9 meter breed x 4 meter hoog

88 mm Z-vormig lamelbreedte:
4 meter breed x 2,9 meter hoog
2,9 meter breed x 4 meter hoog

100 mm lamelbreedte:
4,5 meter breed x 2,6 meter hoog
2,6 meter breed x 4,5 meter hoog

EPI

Energie Prestatie Indicator

Energie Prestatie Indicator

Bekijk de waarden per seizoen

Lamellen

Kies uit een gekraald (60 of 80 mm), ongekraald (50, 60, 80 of 100 mm) of Z-vormige lamel (88 mm).

In vele kleuren beschikbaar.

Gesloten lamellen van Luxaflex buitenjaloezie

Van de hoogste kwaliteit

Doordat de buitenjaloezieën trapsgewijs kantelen, blijft doorzicht mogelijk bij een optimale wering van zonlicht en warmte. Hierdoor wordt je interieur jarenlang tegen zonlicht en warmte beschermd.

Luxaflex buitenjaloezie binnenaanzicht, geopende lamellen

Voor elk weertype

De buitenjaloezieën kunnen, afhankelijk van de weersomstandigheden, opgetrokken of neergelaten worden, terwijl de kantelhoek zo kan worden afgesteld dat direct zonlicht buiten wordt gehouden. Daarnaast zijn de buitenjaloezieën windvast, waardoor je optimaal kunt genieten.

Luxaflex buitenjaloezie met gesloten lamellen

Ruime keuze aan kleuren

De uitgebreide keus uit diverse lamelbreedtes en lameltypes maakt passende oplossingen voor buitenjaloezieën op maat mogelijk, voor nagenoeg elke toepassing. Het buitenjaloezieën aanbod varieert van zeer flexibele en veerkrachtige lamellen (50, 60, 80 of 100 mm) en via uitermate stabiele lamellen met gekraalde langszijde (60 en 80 mm), tot de specialistische, eveneens gekraalde 88 mm lamel. In combinatie met de verschillende geleidingsopties kan zo de ideale configuratie voor elke raamsituatie worden ontwikkeld.

Vraag eenvoudig een prijsindicatie aan

Laat ons weten wat je wensen zijn voor de zonwering en welke afmetingen daarbij horen. Je ontvangt dan binnen enkele dagen een indicatieve offerte.

Andere buitenjaloezieën opties

Met de juiste zonwering creëer je een tweede leefruimte buiten. Geniet langer op je terras of balkon met buitenzonwering,. Met het juiste advies op maat ben je verzekerd van zonwering die past bij jouw huis en stijl.

Luxaflex Outdoor Colour Collection 

De profielen van onze zonwering zijn standaard kleurgecoördineerd, waarbij we een keuze maken uit de Luxaflex® Outdoor Colour Collection, die we speciaal voor jou hebben samengesteld. Deze bevat 38 kleuren waaronder prachtige, exclusieve matte structuurlakken. Deze Colour Collection wordt geleverd zonder meerprijs. Wil je een (RAL)-kleur die niet in deze selectie zit? Deze is op aanvraag en tegen meerprijs leverbaar. Dit biedt jou nóg meer mogelijkheden om je Luxaflex® Outdoor product persoonlijk te ontwerpen.

bekijk de kleuren

 

Vraag het gratis inspiratiemagazine aan

Download ons inspiratiemagazine vol met luxe zonwering en raamdecoratie opties voor jouw huis. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden en de trends van dit moment.

Het Grote Genieten begint bij Ambiance

Het grote genieten begint bij Ambiance Van Dijk!

Sinds 1989 hebben we een bekende naam opgebouwd in Kampen en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in het afwerken van jouw woning, zowel binnen als buiten. Ons bedrijf is gevestigd in Kampen. Vanuit onze inspirerende showroom bedienen wij klanten in de gehele regio Kampen en omgeving.

Wij zijn de grootste specialist in zonwering met een mooi assortiment van zonneschermen, textieldaken, pvc vouwdaken, lamellendaken, serrezonwering, uitvalschermen screens, rolluiken, markiezen, terrasoverkappingen, buitenjaloezieën en garagedeuren. Maar ook voor raamdecoratie ben je bij ons op het juiste adres! Je hebt keuze uit bijvoorbeeld plisségordijnen, Duette Shades, rolgordijnen, houten of aluminium jaloezieën, Silhoutte Shades van Luxaflex, paneelgordijnen, shutters en horren.

Ons team is technisch goed onderlegd, zowel montage als verkoop. Naast techniek helpen wij je ook te kiezen uit alle verschillende materiaal en kleuren. Wij delen met veel passie onze kennis, expertise en ervaring. Kom eens langs in onze ruime showroom en laat je inspireren! 

Maak een afspraak

Neem een kijkje in onze showroom.