Sunsilk | Sunvas | Visutex

Sunsilk | Sunvas | Visutex

De manier waarop de stof het zonlicht blokkeert of filtert bepaalt de sfeer onder of achter uw zonnescherm of screen. De doekcollectie van markilux bestaat uit meer dan 250 dessins gegroepeerd op thema zoals mode, natuur, architectuur en design.

Het textiel wordt geweven met de modernste technieken. Vervolgens worden de doeken behandeld met een unieke snc-coating. Dit verlengt de levensduur door een verhoogde weerstand tegen regen, zonlicht en temperatuurschommelingen.

sunsilk | zijdezacht met parelglans

Het oppervlak van sunsilk zonweringdoek is glad als zijde. Als de zon er op schijnt, geeft dat een parelachtige glans over het doek. Bijna net zo stralend als de zon zelf! Sunsilk doek biedt uitstekende bescherming tegen uv-straling, zijn onderhoudsvriendelijk en uiterst duurzaam.

sunsilk met zelfreinigend snc-effect

Door de innovatieve snc-coating zullen - bij een hellingshoek van ten minste 14˚- bij regen de waterdruppels vuildeeltjes opnemen en ermee van het doek af parelen. Zo hebt u heel lang plezier van uw mooie sunsilk zonneschermdoek.

Technische data

  • Lichtechtheid: Waarde 7-8

  • Weersbestendigheid: Waarde 7-8

  • UPF beschermingsgraad: 50+

sunvas | natuurlijke uitstraling

De naam ‘sunvas’ is geïnspireerd op ‘canvas’. De sunvas zonneschermdoeken met hun wat grover lijkende structuur voelen dan ook heel natuurlijk, textielachtig aan. Sunvas doeken bieden uitstekende bescherming tegen uv-straling, zijn onderhoudsvriendelijk en uiterst duurzaam.

Sunvas met zelfreinigend snc-effect

Door onze innovatieve snc-coating zullen - bij een hellingshoek van ten minste 14˚- bij regen de waterdruppels vuildeeltjes opnemen en ermee van het doek af parelen. Zo hebt u heel lang plezier van uw mooie sunvas zonneschermdoek.

Technische data

  • Lichtechtheid: Waarde 7-8

  • Weersbestendigheid: Waarde 7-8

  • UPF beschermingsgraad: 50+

visutex | alléén bij markilux

De markilux visutex-collectie omvat 50 innovatieve stofdessins met een unieke uitstraling. Visutex is een bijzondere collectie zonweringdoeken, exclusief en zonder meerprijs verkrijgbaar bij markilux producten!

Visutex, dat betekent hoge kwaliteit en duurzame weefsels in een uniek modern design. Bedoeld om de structuur en kleur van de planten en bloemen in uw tuin te complementeren en te versterken. Acht kleurfamilies en elegante patronen geven de exclusief voor markilux ontwikkelde visutex stoffen een geheel eigen signatuur. Schitterend glanzend in sunsilk snc textiel, zacht en natuurlijk in de sunvas snc-uitvoering.

 

Maak je terras klaar voor de zon!

Straks lekker buiten genieten? Zorg dan dat je klaar bent voor als de eerste zonnestralen komen. Bij aankoop van één van onze buitenzonweringsproducten zoals een zonnescherm of textieldak krijg nu tot 25 februari 2024 gratis automatische bediening t.w.v. maximaal € 800,-!*

*De actie loopt van 12 februari 2024 t/m 25 februari 2024. Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

Bekijk hier de actie

Vraag het gratis inspiratiemagazine aan

Download ons inspiratiemagazine vol met luxe zonwering en raamdecoratie opties voor jouw huis. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden en de trends van dit moment.

Magazine aanvragen