Ambiance. Het Grote Genieten begint bij de grootste zonweringspecialist van Nederland.

Met 39 vestigingen is Ambiance de grootste zonweringspecialist van Nederland. Bij ons vind je een ruim assortiment binnen- en buitenzonwering van gerenommeerde merken. Kwaliteit staat hierbij voorop. En overal bieden we je de zekerheid van vakmensen die met je meedenken en je voorzien van een passend productadvies.

Wij heten je van harte welkom in één van onze vestigingen. Vind hier de showroom bij jou in de buurt.

Zekerheid met Ambiance

Ambiance neemt je al het werk uit handen. Onze experts komen bij je thuis om de juiste afmetingen op te nemen en je nieuwe zonwering te monteren. We zorgen er altijd voor dat alles schoon achterblijft, zodat jij direct kunt beginnen met Het Grote Genieten. Ook na aankoop blijf je verzekerd van onze service en garantie.

Advies van experts

In elke Ambiance-vestiging werken vakspecialisten die je graag adviseren over zonwering die bij je past. Natuurlijk zijn onze producten van de hoogste kwaliteit. Daar kun je op rekenen. Maar er is meer: onze experts hebben verstand van lichtinval, sfeer en montage en helpen je graag met een deskundig advies. En dat alles doen we tegen een gunstige prijs.

Ambiance Organisatie te 's-Hertogenbosch

Ambiance Organisatie BV is het hoofdkantoor van Ambiance Zonwering. De Ambiance Organisatie is gevestigd in 's-Hertogenbosch en faciliteert alle Ambiance vestigingen. Als je belangstelling of vragen hebt over jouw mogelijkheden als Ambiance ondernemer, neem dan contact op met Ambiance Organisatie BV.

Bezoekadres
Ambiance Organisatie B.V.
Hambakenwetering 8B
5231 DC 's-Hertogenbosch

T. 085 020 52 70
E. ao@ambiance.nl

KvK Tilburg: 18056857

Dealer worden?

Ambiance streeft naar een dealernetwerk met landelijke dekking. Op dit moment zijn er nog enkele gebieden vrij. Heb je reeds een zonweringsbedrijf, wil je jouw bedrijf uitbreiden met zonwering of ben je van plan een zonweringsbedrijf op te zetten en wil je bij Ambiance aansluiten? Neem dan contact op via de gegevens uit de linker kolom.