De Terrasoverkapping

Met een terrasoverkapping van Ambiance kun je niet alleen lekker lang buiten zitten, je vergroot ook nog eens je woonruimte op een stijlvolle manier.

Dankzij de vele opties zoals verlichting, verwarming of glazen wanden maak je van een overkapping een echte tuinkamer waarin je het hele jaar lekker buiten zit. Ook kun je jouw terrasoverkapping verrijken met een speciaal ontwikkelde zonwering voor terrasoverkappingen.

Onze terrasoverkappingen zijn volledig modulair op te bouwen. Je kan dus beginnen met een overkapping van Ambiance en hier later diverse accessoires aan toevoegen.

Welke terrasoverkapping je ook kiest. Je kiest altijd voor de hoogste kwaliteit van de grootste zonweringspecialist van Nederland!

Prijsindicatie aanvragen voor jouw persoonlijke situatie

Ik ontvang graag een prijsindicatie voor een Terrasoverkappingen

Na ontvangst van de aanvraag gaat een adviseur ermee aan de slag. Naast de prijs voor het aangevraagde product kunnen één of twee mogelijke alternatieven worden getoond. Wij streven ernaar jouw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Maatvoering

Ingevoerde maten zijn indicatief.

Bijzonderheden of speciale wensen
Foto's

Stuur optioneel één of meerdere foto's van de situatie mee. Deze helpen ons een betere prijsindicatie te geven. (maximaal 9 MB in totaal)

Selecteren
De foto's zijn in totaal meer dan 9 MB, verwijder één of meerdere foto's.
Jouw gegevens
Vestiging

​Vestingen worden op afstand gesorteerd op basis van ingevulde postcode en huisnummer.

Hoe wil jij gebruik maken van je tuin?

Die vraag staat centraal bij de keuze voor de juiste oplossing. Tot enkele jaren geleden was een terrasoverkapping voornamelijk beschikbaar in de vorm van het welbekende schuine lessenaarsdak dat werd geplaatst aan de woning. Ingebouwde verlichting, glaswanden en windvaste screens deden hun intrede zodat je nog langer van je buitenruimte kan genieten.

Ambiance CUBO terrasoverkapping, tuinkamer, grijs aluminium constructie, vlak dak

Horizontale overkapping van glas

De laatste trend in de glazen terrasoverkappingen zijn rechte overkappingen. Hierbij is het dak optisch dus helemaal recht. De afloop van het glas, dat nodig is voor het afvoeren van regenwater, is weggewerkt in de hoogte van de aluminium profielen.

Ambiance CUBO terrasoverkapping, tuinkamer, grijs aluminium constructie, vlak dak, vrijstaand, glazen schuifwanden

Vrijstaande terrasoverkapping

Een andere trend is de vrijstaande overkapping. Door de overkapping niet aan de gevel maar volledig op staanders te monteren kan deze op elke gewenste plek in de tuin worden geplaatst.

Ambiance CUBO terrasoverkapping, tuinkamer, grijs aluminium constructie, vlak dak, vrijstaand, led verlichting

Zadeldak

Wanneer je kiest voor een vrijstaande overkapping met een recht dak, is deze uit te voeren met een zadeldak. Dit zorgt voor een symmetrische uitstraling. Daarnaast kan de afloop van het regenwater nu over twee richtingen worden verdeeld waardoor je een grotere overkapping kunt creëren. Het glas blijft binnen de profielen, zodat de kubistische uitstraling van het dak behouden blijft.

Ambiance PVC-vouwdak Soft Top 3000, pvc-doek, grijs aluminium constructie, waterdicht

Kies voor kwaliteit

Welke terrasoverkapping of uitvoering je ook kiest, bij Ambiance kies je altijd voor een product waar je jarenlang plezier van zal hebben. Alle overkappingen van Ambiance:

  • Zijn gemaakt van geëxtrudeerde aluminium profielen
  • Zijn voorzien van hoogwaardige poedercoating 
  • Voldoen aan de CE-normering van 75 kg sneeuwbelasting per m2
  • Worden in onze eigen fabriek eerst op maat gemaakt en daarna pas gecoat. Hierdoor zijn ook de zaagsneden voorzien van beschermende poedercoating. 
  • Hebben een ruime keuze uit diverse soorten glas en polycarbonaat beplating, waaronder zon- en warmtewerende varianten. 

Ruime keuze uit accessoires voor je terrasoverkapping!

Maak van je overkapping een tuinkamer! Door de toevoeging van diverse luxe accessoires geniet je vaker en langer van het buitenleven. 

Ambiance terrasoverkapping, tuinkamer, wit constructie, glazen wanden
Flexibele glazen vouwwand

Flexibele glazen wanden

Maak van je overkapping een tuinkamer met de toevoeging van glazen wanden! Dankzij een glazen wand kan je nog eerder in het jaar buiten zitten. Een flexibele wand zoals een vouwwand of schuifwand maakt het mogelijk op de warmere dagen te ventileren. 

Ambiance terrasoverkapping, tuinkamer, grijs constructie, glazen wanden, led verlichting

Zonwering of windwering

Ook windvaste screens onder je terrasoverkapping zijn ideaal! Ze weren niet alleen de (laagstaande) zon maar bieden ook bescherming tegen wind. Zo helpen ze je om het warm of juist koel te houden onder je overkapping. 

Wil je het zicht op je tuin behouden? Ook dat kan met een screen! Diverse screens zoals onze Milano Vento bieden de mogelijkheid om een volledig of deels transparant doek te kiezen. 

bekijk hier onze screens

Serrezonwering 

Een glazen dak is onmisbaar voor iedereen die van het vroege voorjaar tot ver in de herfst wil genieten van het buitenleven. Want onder het glas is het al snel behaaglijk warm. Maar op de warme dagen kan het al snel té warm worden onder het dak. Een serrezonwering biedt dan uitkomst; met een druk op de knop rol je het zonnescherm uit en tover je je terras om in een schaduwrijke plek. 

bekijk hier onze serrezonweringen

Ambiance Palazzo XL terrasoverkapping, tuinkamer, wit aluminium constructie, led verlichting

Verlichting

De meest gekozen optie onder onze terrasoverkapping: ingebouwde LED-verlichting. De spots worden netjes weggewerkt in de liggers van de overkapping. Met een druk op de knop van je afstandsbediening zorgen de energiezuinige en dimbare LED-spotjes voor een mooi verdeeld zacht licht op jouw terras. Sfeervolle avonden gegarandeerd! 

Daarom kies je voor de beste terrasoverkapping. Daarom kies je voor Ambiance.

Jij kiest voor kwaliteit met een lange levensduur. Wij geven een top-garantie van 5 jaar.
Speciaal voor jouw overkapping, serre of lichtstraat op maat gemaakt.
Kies uit veel cassettekleuren (zonder meerprijs)!
Advies, opmeten, maken, monteren en opruimen. Wij regelen alles voor je!
Maak een keuze uit het ruime aanbod accessoires en opties.
Volledig modulair op te bouwen
Enthousiaste vakmensen met kennis van energiebesparing.

Gratis upgrade t.w.v. € 250,- naar een Somfy Solar motor per screen!*

Houd deze zomer je huis koel met een screen van Ambiance. En nu met gratis upgrade naar een Somfy Solar motor! Dus geen stroomkabels en boorgaten, maar op zonne-energie.

*De actie loopt van 15 mei 2023 t/m 4 juni 2023. Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

Screen actie 2023