Van advies tot zorgeloos genieten. Op Ambiance kun je rekenen.

Wij adviseren jou graag

Zonwering koop je niet iedere dag. Logisch dat je vragen hebt over de mogelijkheden. Ambiance helpt je graag om de juiste keuze te maken. We steken veel tijd en energie in een optimaal advies aan jou en regelen van het begin tot het eind alles voor je. Bij Ambiance heb je de keuze uit een uitgebreid assortiment zonweringsproducten en raamdecoratie. Welke het beste voor jou geschikt is hangt af van jouw wensen en de (technische) mogelijkheden. Samen met jou zoeken we het graag uit.

De showroom: bron van inspiratie en informatie

Misschien heb je op Instagram, Pinterest of in een woonblad al leuke ideeën opgedaan. We nodigen je uit om je opgedane inspiratie mee te nemen naar de showroom. Dan is direct duidelijk welke woonsfeer je zoekt. Onze adviseurs laat je dan passende producten, stoffen, kleuren en materialen zien.

Wil je een kleurstaal mee naar huis nemen? Dat is geen probleem! Heb je nog idee wat je precies zoekt? Onze adviseurs tonen je graag alle mogelijkheden en denken met je mee. 

Voorbereiding voor goed advies: neem naar de showroom foto's mee van de situatie waar jij een oplossing voor zoekt. Zo krijgt de adviseur een goed beeld van de (montage)mogelijkheden.

Wij komen bij jou thuis inmeten

Heb je jouw keuze gemaakt in de showroom? Dan komen we bij je langs om in te meten. Dat is nodig om alles precies op maat te maken. Zo geven we je de zekerheid dat wat we afleveren perfect past. We kijken tijdens dit bezoek ook gelijk naar de gevel of kozijn waaraan we moeten bevestigen. Is die stevig genoeg, zijn extra bevestigingsmaterialen nodig, zijn er hoekjes en oversteken waar we rekening mee moeten houden?

We bepalen dan ook aan welke kant we de motor van de bediening hangen en waar we dan de stroom vandaan kunnen halen. Zo voorkomen we onaangename verrassingen achteraf. Inmeten en inspectie zitten als service inclusief in de prijs van jouw aanschaf.

Onze eigen mensen komen alles bij je monteren en als het moet repareren

Ambiance heeft eigen monteurs. Dat is een bewuste keuze. Deze vakmensen zijn dagelijks actief met het monteren van zonwering en raamdecoratie. Met deze bagage aan praktijkervaring leveren ze alles tiptop bij je af. Dat zie je aan de vakkundige montage, de perfecte afstelling van het product en de instelling van de motor en eventuele (weer)sensoren.

Heb je gekozen voor aansluiting op Smart Home? De monteur stelt alles voor je in. In duidelijke taal geven de monteurs je uitleg over gebruik en onderhoud en een helder antwoord op je vragen.

Is er onverhoopt toch iets mis? Wij komen het herstellen.

Laat ons jouw zonwering onderhouden. Dan geniet je er veel langer van.

De bewegende onderdelen van je zonwering zijn aan slijtage onderhevig. Ben schade voor door Ambiance het onderhoud te laten doen. Dan ben je ervan verzekerd dat je lang geniet van goed functionerende zonwering.

Maak hier een onderhoudsafspraak

Tips uit de praktijk

Ambiance zonnescherm, knikarmscherm Proline XL, cassette grijs, grijs doek, somfy io

Stem binnen en buiten op elkaar af.

Door raamdecoratie en buitenzonwering op elkaar af te stemmen creëer je één woonsfeer. Dat is niet alleen mooi, het geeft ook klassen en rust. In de showroom kunnen we je de verschillende combinatiemogelijkheden in kleur, materiaal en product laten zien.

Maak hier een afspraak

Ambiance lamellendak grijs, ingebouwd screen, elektrische bediening

Zo krijg je meer woonruimte.

Wil je winter en zomer van je terras genieten? Dan is een lamellendak met glazen wanden de ideale keuze. 's-Zomers zet je het open en in de winter natuurlijk dicht. Wil je niet alles dichtzetten? Kijk dan naar een textieldak. Die kun je uitrusten met zijscreens tegen de wind. Zo verleng je jouw terrasseizoen met maanden. Dit zijn twee voorbeelden om binnen en buiten te verbinden. Kom langs, we kunnen je er veel meer over vertellen.

Maak hier een afspraak

Ambiance CUBO terrasoverkapping, tuinkamer, grijs aluminium constructie, vlak dak, vrijstaand, glazen schuifwanden

Een extra schaduwplek in je tuin?

Heb je een grote tuin? Dan wil je genieten van meerdere schaduwplekken. Dat kan met een losstaande overkapping. Zo creëer je een heerlijke relaxruimte bij je zwembad. Of een loungeplek achterin de tuin waar de kinderen kunnen chillen. Of wil je jouw buitenkeuken en eettafel overkappen, zodat een buitje niet de stemming verpest? Wat jouw wensen ook zijn, wij hebben er mooie, creatieve oplossingen voor.

Maak hier een afspraak

Ambiance jaloezie

Creëer sfeer in huis en bespaar energie.

Met raambekleding creëer je niet alleen sfeer in huis, het kan ook helpen om energie te besparen! De combinatie van de juiste buitenzonwering en raambekleding helpt je om in de zomer je huis koeler te houden en in de winter de warmte juist binnen te houden. Onze Smart Solar Shading Advisors kunnen je voorzien van het juiste advies.

Maak hier een afspraak