Dé trend van 2022: bespaar energie! (met een totaalpakket aan zonwering)

Ambiance screen, grijs doek, met windvaste zip geleiding, doorkijk vanaf binnen

Wil jij een duurzamere levensstijl én minder maandelijkse kosten? Rondom huis kun je daarin flinke stappen zetten. Zeker met de stijgende energie- en gasprijzen klinkt een lagere rekening interessant. Het is dan ook niet gek dat dé trend van 2022 draait om energiebesparing. En het allerbeste wat je hiervoor kunt doen, is de levensduur verlengen van wat je nu al bezit. Hierbij kan een kleine aanpassing door middel van technologie al veel verschil maken. Door een ‘Smart Home’ te creëren, kun je veel winnen op het gebied van energiebesparing en daar helpen wij jou graag bij!

Comfortabel wonen

Vaak zijn de muren in je woning goed geïsoleerd terwijl de ramen onbedekt achterblijven. Toch zijn je ramen juist erg belangrijk bij energiebesparing. Het maximale resultaat haal je uit de combinatie van zonwering buiten en raamdecoratie binnen. Onze vakspecialisten kunnen met jou meekijken welke combinatie van buitenzonwering en raambekleding perfect is voor jouw woning. Zo houd jij wanneer het koud is de warmte binnen en als het warm is de warmte juist weer buiten. Ideaal!

Ambiance Palma Vento screen, ecru doek, wit frame, wit ronde cassette, met windvaste zip geleiding
Ambiance Duette Shades wit, op maat gemaakt, woonkamer

Optimaal beschut

Wanneer de zon zich laat zien, blokkeert buitenzonwering veel warmte en UV straling. Maar in de winter wil je de warmte juist binnenhouden en hiervoor is raambekleding echt een aanwinst. Dit zorgt er namelijk voor, in combinatie met jouw buitenzonwering, dat je huis geen warmte verliest. Denk bijvoorbeeld aan Duette Shades. Door de honingraatstructuur heeft deze raamdecoratie een hogere isolatiewaarde.

En wist je dat door middel van slimme bediening het mogelijk is om al je buitenzonwering en raambekleding volledig te automatiseren? Zo creëer je een ‘Smart Home’. Zo kun je ook als je van huis bent alles bedienen via een app op je telefoon, maar je kunt ook gepersonaliseerde scenario’s aanmaken die op basis van tijd of temperatuur automatisch meerdere producten aansturen. Zo krijgt de airco ook weer wat rust en geniet je langer met lagere energiekosten. Onze vakspecialisten helpen je graag met een duurzaam en persoonlijk advies.

Tijd voor een complete make-over?

Met het ruime assortiment van Ambiance in buitenzonwering en raamdecoratie en dankzij het specialisme van onze Smart Solar Shading Advisors zijn wij de partij die jou kunnen helpen om een energiebesparend totaalpakket aan te schaffen. Volledig afgestemd op jouw wensen. Een totaalpakket, helemaal op maat.
Dus ben je toe aan een duurzamere en sfeervolle woning, kom dan zeker langs bij Ambiance!

Maak een afspraak

Ambiance rolluik, ronde kast wit, wit geëxtrudeerd aluminium lamellen
Geplaatst op 23 februari 2022